Galatasaray:68 -Tofaş:61

Malik Fitchin tırnağı olamaz gözümde :)
Adam son 2 dakikada yine topa elini soktu filan falanda takımda hücum anlamında hiçbişi yoktu bugün.
 
yalnız arada bir fark var fitch savunmada takıma yardımcı oluyor ve 2 numara pozisyonunda oynuyor yani görevi sayı bulmak.dixon 1 numara oynuyodu görevi takımı oynatmaktı ama o kendi oynuyodu :)
 
sonuçta hücumda fazla yoktuk ama savunmada da oldukça iyiydik,61 sayı yedik bu küçümsenecek birşey değil
 
Aslında Malik değil de Daniels'la kıyaslama yapmak lazım. Fitch de içime pek sinmeyen nokta Mitchell dan da rol çalmaya çalışması, yoksa hareketli , güçlü, savunması fena değil, Malik gibi ball-hog bile olsa ondan faydalı olacaktır..
 
68 sayı attık 31 i Fıtch den tmm cok ıı oyuncu ama asıstlerle 40 ı buluyormus :shock:
Takım ıı savunma yapıo ama fıtch bıraz daha pas vermelı mıtchell onun yuzunden oyundan dusuo !
 
fitch malikten daha fazla koşuyor ve daha etkili.
diğer oyuncularımız performanslarını yukarıya çekerse şampiyonluğa oynarız.
 
Fitch'i tartışmak için bence de erken..
Bugun maçı sağlıklı seyredemedim,bilgisayardan bakmaya çalıştım.Ama canlı dinledim..
Bu maç ölçü olmamalı..Seyircisiz de bir maç..
Ama ülkerin üvey evlat sponsorluğunda sanırım iyi bir kadromuz var..
Dünkü ülkerfb ile falan başetmemiz çok zor..
Keza Efes'i de mersinde canlı seyrettim..Prkaçin,Granger de oynamadan darmadağın ettiler Mersini..(mersin maçı ölçü değil tabii çok kötü belediyenin takımı,ama efes makina gibi)..
Biz işte bence bu takım oluşumu haftalarında en az kayıp atlatırsak,ilerisi için iyi olacağını düşünüyorum..
 
BuRaKGS' Alıntı:
68 sayı attık 31 i Fıtch den tmm cok ıı oyuncu ama asıstlerle 40 ı buluyormus :shock:
Takım ıı savunma yapıo ama fıtch bıraz daha pas vermelı mıtchell onun yuzunden oyundan dusuo !
31 değil 34 sayı :p
mitchellın görevi ayrı onun görevi ayrı mitchelldan neden rol çalmaya çalışsın ki ayrıca murat özyer toplu hücum toplu savunma sistemine bu oyun şablonu uymuyor herhalde takım bugün hücumda kötü diye fitchin öyle oynamasına müsade etti zaten fitchin oynamadığı dakikalarda da skorda çok sıkıntı çektik
ayrıca takımın formaları çok kötü bana halil üner günlerini hatırlattı
 
tofaş ülker feneri yendi kötü takım değil bence iyi bir galibiyet aldık.
oyunumuz sadece fitch'in üzerine yıkılmamalı bu bizi kısırlaştırır diğer oyuncularımızda ağırlığını koydukları maçlarda bizi kimse tutamaz.
 
Fitch 34 Sayı + 8-10 Sayılıkta Assist yaptı, hücumdada reboları vardı, mitchell de en az fitch kadar iyi bir oyuncu ama bugün fitch in gölgesinde kaldı fitch kendi üstüne çekti dikkatleri.
 
maçtan fotoğraflar

O_f558145eac783d555dc4c3a9e725ddfb.jpg

url]
O_0b802699b5515b16ad36afe45189cfcd.jpg
 
mcgowan bugün çok kötüydü zaten o smacı kaçırdıktan sonra bi daha da oynamadı
 
dirk nowitski' Alıntı:
stad yerine salon diyecektin herhalde :)
dirk kaçmamış senden hemen bulmuşşun hatamı :claps ne biliyosun belki ben ona stad gözüyle bakıyor olabilirim.ayrıca fitch kendi başına çok ii oynadı ama bizde dahil herkes onu izledi oda biraz bencil oynadı.onun dışında bu oyunun daha gelişmesi lazım sete sette başlarda baya zorlandık
 
arkadaşlar yendik ya süz ona bakın 68-61

fitch bence çok güzel oynadı

ayhan şahenki nasıl buldunuz?bence saha çok güzel.aksaklıklar giderilince daha da güzel olucak

ilk seyircili maçımızda ayhan şahenki tıklım tıklım dolduralım

biz istinye lisesi olarak orda bulunuruz

kükremeye devam et aslanım
 
1-) McGowan Köln performansına yükselmeli artık. Fazlaca bekledik

2-) Fitch oyunun her yerinde vardı. Savunma, ribaunt, asist, şut, drive. Bence Malik'le karşılaştırılması bile yanlış. Hem 1 hem de 2 oynadı. Bıraksan 40 dk bile oynar ne de olsa nba ciğeri var.

3-) Savunmada ve hucumda basit hatalar yapıyoruz. Özellikle çektiğimiz ribauntları nasıl bir işse rakibe veriyoruz. Ve özellikle McGowan alan savunmasında köşeleri iyi kapatamıyor. Bunu düzeltmek lazım.
Yine de savunmamız iyiydi bence. Özellikle Fatih'in performansı bariz bir şekilde artmış. Hucumda ise biraz Fitch şahsi oynadı ama adam attığı sürece sorun yok. Zaten bir iki yanlış hareket yaptığında Murat Hoca değiştirdi onu.

4-) Tufan bugun iyi şutlar attı ama bir kaç atışı vardı ki lise oyuncusu bile öyle şuta kalkmaz. Umarım şut seçimlerini düzeltir.

5-) Cemal kısa sürede gene faul noktalarını doldurdu.

Sonuç olarak, galibiyet galibiyettir ama Fitch ve savunma dışında takım pek iyi gününde değildi. Holman ve McGowan performanslarını arttırdığında bu takım çok daha ölümcül olacaktır.

Bu arada, aslanımsın Fitch :eek:key

Not: salon berbattı.tavanı akan bir salonda nasıl maç oynanır düşünemiyorum. daçka yetkilileri biraz daha duyarlı olmalı. özellikle parke çok ıslaktı. bazı hucumlarımızda zırt pırt oyuncularımızın ayağı kaydı. Umarım bu çatı bir an önce tamir edilir. Yoksa çekeceğimiz var.
 
Mc Gowen haricinde takımı çok begendim fitch tek kelime harikaydı fakat savunmasıda unutulmamalı ,fatih her zamanki gibi pota altını kararttı. 2 maçta 2 galibiyet bence hersey guzel gidiyor.
 
2330 kez okundu
Galatasaray Cafe Crown: 68 - Tofaş: 61

Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı, Beko Basketbol Ligi’nin ikinci haftasında Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda karşı karşıya geldiği Tofaş’ı 68-61 mağlup etti. Maçın detayları haberin devamında...

Beko Basketbol Ligi'nin ilk haftasında İstanbul Tekelspor'u 73-48 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray Galatasaray Cafe Crown, Tofaş maçını geçen yıldan kalan cezamız nedeniyle seyircisiz oynuyor.

Geçen sezon Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Tofaş Erkek Basketbol Takımı ise, play off finalinde TED Kolejliler’i yenerek şampiyon oldu ve 2 yıl aradan sonra 1. Lig’e yükseldi. Tadım Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe Ülker’i uzatmada 92-90 yenerek dikkatleri üzerine çeken Bursa temsilcisi, Beko Basketbol Ligi’nin ilk haftasında Türk Telekom’a 72-50 yenildi.

Maç Info
Maç: Beko Basketbol Ligi 2. Hafta
Salon: Ayhan Şahenk
Tarih: 14 Ekim Cumartesi / Saat 15:00
Canlı Yayın: NTV
İnternet: http://www.galatasaray.org

1. Periyot
Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda yaşanan teknik bakım sıkıntısı nedeniyle 20 dakika geç başlayan maçın ilk çeyreğinde Galatasaray Cafe Crown, Tofaş karşısında 21-17'lik üstünlük sağladı.

2. Periyot
Galatasaray Cafe Crown, Tofaş karşısında savunmada sergilediği başarılı oyunla devreyi 35-29 galip tamamladı.

3. Periyot
Galatasaray Cafe Crown, Tofaş karşısında üçüncü periyotta da üstün oyununu sürdürdü ve son çeyreğe 52-39 galip girdi.

4. Periyot
Galatasaray, son çeyrekte de etkili oyunun sürdürerek baştan sona üstün sürdürdüğü Tofaş maçından 68-61 gelip ayrıldı ve Beko Basketbol Ligi'nin ilk iki haftası sonunda galibiyet sayısını ikiye yükseltti.
 
Bence takım hakkındaki gerçek fikrimizi önümüzdeki 2 sıkı deplasman olan Mersin Belediye ve Telekom maçlarından sonra verebiliriz.

Ama gözlemlediğim Murat Kaya'nın rotasyona daha çok girmesi lazım.Bence Murat Kaya ve Tufan arasındaki süre eşit paylaştırılmalı.

Ayrıca Fitch gerçekten çok iyi oyuncu ama her zaman o şutlar girmeyebilir.Bugün Mitchell'i oyundan düşürdüğüne bende katılıyorum.Mitchell geldiğinden bu yana ilk defa bu kadar tutuktu.

Son olarak pota altındaki uzun oyuncularımızın sırtı ve yüzü dönük oynama problemleri var.Fatih,Hollman ve Cemal'de savaşçı ve savunmacı oyuncular ama hucüm ribaundu dışında sete set hucümda sayı potansiyelleri çok az.Bu yüzden umarım McGovan bir an önce kendine gelir artı Burak'ta en kısa zamanda iyileşir.

Ama herşeye rağmen Halil Üner'li yıllara göre önümüz çok daha açık ve umut doluyuz...
 

Üst