Galatasaray:69 - Ülker:79 (Buyrun tatil yapın !!!)

fatih solak ı anlayan var mı allah aşkınıza ya bi maç süper bi maç dökülüyo bu maç süper allah tan bizde iyi oynuyoruz inşallah alacağız maçı

seizin gibi hakemlerinn......... şerefsizler maç kafa kafaya giderken yaptıklarına bak

ya bu g.üçoklarla,umut yeniceyi nie oynatır h.üner anlamam......ikiside 2. ve 4. periot çok süre aldı o iki periot döküldük!!!!!

be maçı alsaydık bence herşey çok daha farklı olurdu!!!

bence hakem o düdüğü çalmasaydı hücum faulu verseydi bizim lehimize alırdık bu maçı...!!!

nedirr bu bizim hakemlerden çektiğimiz hem futbol hem de basketbol yeter yaww!!!!

uzun süre önde olup bir ara 20 sayı farka çıktığımız maçı kaybettik!Oyuncularımız yeteneksiz veya beceriksiz falan değil, en büyük eksikliğimiz sezon başından beri söylediğim gibi KONSANTRASYON!!!

Futbol maçlarındaki KONSANTRASYON pankartının gelecek sezondan itibaren basketbol maçlarında da asılmasını tavsiye ediyorum!!!

Bu kadroyla yapabileceğimizin en iyisini yaptık ,hakemler falan hikaye art niyetli olsalar malik 10 sn de taşıdı topu diğer sahaya onu çalarlarlardı.Sezon sonuna doğru takım olma yolunda iyi adımlar atmıştık fakat gücümüz Ülkere yetmedi .Hepsinin canı saolsun özellikle Fatih ve Malik elinden gelenin en iyisini yaptılar.

nası yok

bu hakemler deil mi yöneticimizi asagı indiren fatihin ayagına carpan topa teknik faul weren hepsi aynı bunların babaları belli deilmiş anneleri soyleyemıo.tek duduk 10 sayı birden 3 serbest atısdan biri basketten biride teknik faul den sonra koseden sokulan toptan 3luk bi de diger hucumda konstantre kaybıyla kaçan sayı boyle hakemlerin olursa avrupada maç da yonetemez avrupada basarı da olmaz ben bu ulkeri avrupada desteklemem murat ozyere de gıcık kapıyorum bizle alay etti cevabını vercektik anladılar hakemle hemen el altından olaylar oldu bunlar boyle ulkerin parası war kimse inkar etmez bu topa dunyada birrrrrrrrrrr tane hakem calmaz %100 hucum faulllllllllllllllllllllllllllllllllll
biz buraya dixon la geldik kaçırır olur ama yedegi yokk olsa bu mac cok farklı olurdu ulkere kabak gibi oyardık ülkerle aramızda cok buyuk bi fark bizim ustumuzde ki forma onlarda yok ama olsun seneye alcaz bu rovansı o murat ozyer denen babası bilinmeyen sahıs gorcek o hakemde gorecek ah bi de bu forma teknik heyet feland a girse konussak artık bizde pislik yapmalıyız cunku herkes yapıo

2 dakka 20 saniye var, maç berabere altı üstü bi basket faul olmuş,girdi fark 3 sayı , ne gerek var şov yapmaya afferim başın göğe erdimi, erkenden tatile girdin , görüşürsün hakemlerle maçtan sonra güle oynaya , altı üstü 3 sayı olcak daha 2 dk var neyin teknik faulu. Kararda doğru bile olsan sus 2 dk sora konuşursun.
UMARIM BU GALATASARAY'DAKİ SON MAÇIN OLUR.

ya anlamıyorum fatih gökcen maçı izledi halil hocayı kowun artık sinek gibi yapıştı takımda set diye bişey yok
!!!!! :roll:

Halil üner o pozisyonda galatasarayin hakkini savunmustur bana kalirsa iiii yapmistir
yenildiysek o teknik faul ve yanlis kararlardan dolayi yenildik

liseligs' Alıntı:
KeOpS' Alıntı:
Halil üner o pozisyonda galatasarayin hakkini savunmustur bana kalirsa iiii yapmistir
yenildiysek o teknik faul ve yanlis kararlardan dolayi yenildik

savunduda maçtan sonra ne yapacaksa yapsın!!!
onu biz bilemeyiz hakeme diyodu senle görüsecez diye

şu andaki kadro korunursa ve 1-2 takviye yapılırsa gelecek sezona iyi bakabiliriz ama yönetimimizin bu sezon yaptığı rezillikleri gelecek sezon yapmaması şartıyla eğer basketbola önem vermek istiyorlarsa altyapıyı geliştirmek zorundalar doğduğımdan beri galatasarayın basketbolda bi başarısı(kümede kalmak dışında) yok artık bi yöneticinin yeter deme zamanı geldi herhalde

Tequila' Alıntı:
2 dakka 20 saniye var, maç berabere altı üstü bi basket faul olmuş,girdi fark 3 sayı , ne gerek var şov yapmaya afferim başın göğe erdimi, erkenden tatile girdin , görüşürsün hakemlerle maçtan sonra güle oynaya , altı üstü 3 sayı olcak daha 2 dk var neyin teknik faulu. Kararda doğru bile olsan sus 2 dk sora konuşursun.
UMARIM BU GALATASARAY'DAKİ SON MAÇIN OLUR.

kesınlıkle katılıyorum sana.. umarın galatasaraydakı son macıdır. ben mac boyunca halıl uner'den penetre lafından baska bısey duymadım oncekı maclarda oldugu gıbı. tek bıldıgı penetre yapın demek. macın gıttıgını anladı hakeme cattı. sanırım mukemmle oldugunu gostermeye calıstı...
umarım trıbunde oturan yonetıcı bızım bu sene neler cektıgımızı anlamıstır halıl uner'le.. umarım...

liseligs' Alıntı:
ya anlamıyorum fatih gökcen maçı izledi halil hocayı kowun artık sinek gibi yapıştı takımda set diye bişey yok
!!!!! :roll:
kardeşim başka bi hoca olsaydı şimdiye 30 defa gitmişti takımdan bu imkanlarda orda halil hoca yı tutan galatasaray sevgisidir görün şunu artık yaaa eğer para ayrılacak basketbola iyi takım kuracağız der gönderirsen eyvallah ama haksızlık yapmayın hocamızza