ben demiştim play offa kalsak bile en fazla sezonu 2 mac uzatırız diye
bu kadroyla bu sartlarda bu hocayla play offa kalamk bile büyük basarı..
bu kadroyla bu sartlarda bu hocayla play offa kalamk bile büyük basarı..
KeOpS' Alıntı:ben halil üner in bu takima gelebilecek en iii hocalardan biri olduunu düsünüorm adama werin iiii bütce werin sorunsuz bir takin size final four oynatir
dün bunu yazmak aklıma gelmemişti çok haklısın.ayrıca üner fanı arkadaşlara soruyorum halil ünerin daha önceki başarıları nelerdir türk basketboluna ne gibi hizmetler vermiştir.koch' Alıntı:Benzer şartlarda ve daha kötü bir kadroyla Erman Kunterle sezonu 3. bitirdiğimizi hatırlatsam.
kesinlikle katılmıyorum sana bnce gayet iiyi bir takımımız var cok geri planda kalmasına rahmen bn desean ın kotu bir skorer olduna inanmıyorum keza aynı sekilde kaptan burak ta aynı sekilde ve fatihte son maclarda ortalama 14-15 sayı ile oynadıKeOpS' Alıntı:maddi manevi problemler takimi birakmio ki hocanin keyfiyle alakasi yoksarpemre' Alıntı:haleda halil üneri savunabilenleri anlayamıyorum.takımın doğru düzgün bir seti yok her şey dixonın sırtında ve üner suçsuz.sadece basketbolu düşününce başarılı olur ne demek.halil ağanın keyfinin yerinde olmasını mı bekleyeceğiz yani?
set nie yok set oynicak takim yok tek dogru düzgün skorerin war mecburen bütün yük onda 2. 3. skor opsiyonu olsa sette olur
bugün diger oyuncular da atti ama 1 gün atiyolar 1 gün bos turnikeyi kaciriyorlar
biglion' Alıntı:kesinlikle katılmıyorum sana bnce gayet iiyi bir takımımız var cok geri planda kalmasına rahmen bn desean ın kotu bir skorer olduna inanmıyorum keza aynı sekilde kaptan burak ta aynı sekilde ve fatihte son maclarda ortalama 14-15 sayı ile oynadıKeOpS' Alıntı:maddi manevi problemler takimi birakmio ki hocanin keyfiyle alakasi yoksarpemre' Alıntı:haleda halil üneri savunabilenleri anlayamıyorum.takımın doğru düzgün bir seti yok her şey dixonın sırtında ve üner suçsuz.sadece basketbolu düşününce başarılı olur ne demek.halil ağanın keyfinin yerinde olmasını mı bekleyeceğiz yani?
set nie yok set oynicak takim yok tek dogru düzgün skorerin war mecburen bütün yük onda 2. 3. skor opsiyonu olsa sette olur
bugün diger oyuncular da atti ama 1 gün atiyolar 1 gün bos turnikeyi kaciriyorlar
bn 2 sene fatiiiih fatiiihh die aglayıp takıma alıncada son 6-7 maca kadar macların yarısında kenarda oturttan hocaya paf takım bile emanet ettmem. su takımın tek eksigi malik 'e yardımcı bir 2 numara.ve yabancı fatihi pota altlarında yavaslatacak bir 4 numara...
ayrıca dun mactan sonra atakoyde malik dixon u gordum kucuk bebegi varmıs adamın karısıyla onu dolastırıodu mutlu gozukuodu fena degildi