Galatasaray :69 - Ülker :90

X' Alıntı:
Hahaha son haber geldi.

maçtan önce "taraftar" Halil Üneri çağırıp

"Bu taraftar seninle gurur duyuyor" diye bağırmışlar.

:claps
Hiçbir şey söyleyemiyorum.Destek devam etsin.Bu acıyı çekmeye devam edelim.Bu şekilde bağıran herkese bravo diyorum.
Belli ki oyuncular üzerlerindeki formanın farkında değiller.Gerçek Galatasaraylı olduklarını söyleyenler neden Galatasaraylı gibi mücadele etmiyor?
Lütfen kimse paralar bir süredir ödenmiyor filan demesin.Futbol takımımız sene başından beri para alamıyor.Ama aslanlar gibi mücadelelerini sürdürüyorlar.
Yıllardır basketçilerin mücadelelerini futbolculara örnek gösterirdik,artık nedense tam tersini yapmak zorunda kalıyoruz.
Merak ediyorum,biz ismimizin yanına Cafe Crown markasını küme düşme korkusu yaşamamak için mi aldık?
Hani Efes ve Ülker'i off-road'a çekecektik?
Sadece yazık...
 
artık dıyecek cok sey herkesın sınırı o kadar bozuk kı yalnızca sınırden gulelım :D

halıl uner dus yakamızdan da..aramızda tazmınat toplayalım halıl beyın tazmınatla yollayalım

yoksa c.tesı gene bı hezımet bızı beklıo :oops:
 
olur mu halil üner bir basket dehası bu takımı bu hallere düsürmek kolay mı.üstelik daha utanıpda istifa bile etmedi helal olsun arkandayız :claps :claps :claps

GERÇEKTEN ÇOOK YAZIK
 
Ülkerspor: 90 Galatasaray Cafe Crown: 69

TBL'de 19. hafta mücadelesinde Ülkerspor, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray Cafe Crown'ı 90-69'luk skorla mağlup etti.

ÜLKERSPOR, İKİNCİ ÇEYREKTE FARKI AÇTI
Oyuna pota altında Oğuz'u iyi kullanarak başlayan Ülkerspor, 3.dakikayı 10-4 önde geçti. Konuk takım Burak'ın dış atışlardan takımına kazandırdığı sayılarla etkili olurken, Şemsettin ve Dixon'ın basketleri 7.dakikada skorun 15-12'ye gelmesini sağladı. Periyodun sonlarında Mirsad ve İbrahim ile üç sayılık basketler bulan Ülkerspor, periyodu da 21-18 önde tamamladı. İkinci periyoda da hızlı başlayan Turuncu Yeşilliler, Gulyas ve İbrahim ikilisiyle yakaladığı 11-3'lük seri sonrasında farkı 11 sayıya çıkarttı.(32-21) Dixon, Hadley ve Valentin üçlüsüyle sayılar bulan Galatsaray Cafe Crown, buna karşın rakibini savunmada durduramayınca, Ülkerspor üstünlüğünü korudu. Son bölümde hücumlardan boş dönen Sarı Kırmızılılar karşısında Ülkerspor, farkı giderek açtı ve devreyi de 47-29 önde tamamladı.

ÜLKERSPOR, İKİNCİ YARIDA DA FARKI KORUDU
Üçüncü çeyreğin başında yaşanan bir pozisyon sonrasında Haislip ve Şemsettin oyundan atıldı. Dış atışları Burak ve Dixon ile değerlendiremeyen Galatasaray Cafe Crown, savunmada da Trepagnier, Gulyas ve Bekir'i durduramayınca, Ülkerspor 24.dakikada farkı 27 sayıya çıkarttı.(58-31) Hücumda çok fazla top kaybeden rakibi karşısında Turuncu Yeşilliler periyodu 71-43 önde tamamladı. Mücadelenin final periyoduna da iyi başlayan Ülkerspor, 35.dakikada skoru 75-56'ya getirdi. Son bölümde genç oyuncularına şans veren Ülkerspor, karşılaşmadan da 90-69 galibiyetle ayrılmayı başardı.

SALON: Abdi İpekçi Spor Salonu
HAKEMLER: Rüştü Nuran - Ozan Çakar - Uğur Özen
ÜLKERSPOR 90: Stefanov 7, Gulyas 6, Mirsad 9, Ömer 6, Caner 0, Bekir 9, İbrahim 23, Cüneyt 3, Trepagnier 7, Derya 5, Oğuz 13, Haislip 2
GALATASARAY CAFE CROWN 69: Valentin 2, Dixon 12, İsmet 0, Şemsettin 9, Hadley 11, Serhat 0, Fatih 4, Mehmet 3, Whisby 8, Burak 10, Gökhan 10
1.PERİYOT: 21-18
2.PERİYOT: 26-11
3.PERİYOT: 26-14
4.PERİYOT: 17-26
 
Ulan maça gelmeden klawye başında yada kulaktan duyma haberlerle yazıonuz yapmayın be abicim!!!
Salonda forumda bilmiom benden başkası da vardı demekki X'e skor geçtiğine göre...
Maç ta fark 30 a çıkana kadar hiç basket faul çalınmadı Galatasaray'a...
Maç oynanırken dirsek yersen ve Galatasaray oyuncusuysan diskalifiye olursun (buarada Şemsettin 1 lig maçında da cezalı duruma düştü umarım bu maç itü maçı olur)...
Malik içeri hücum ediyor 1 2 vuruyolar dewam 3. cüyüde vurrurlarsa ve hakem görürse o zaman faul çalabiliolar...
Taam bunlar 20 sayının mazereti değil ama tam yakalıyorsun 1 2 düdük es geçion e maşallah rakipte leblebi gibi atıyo 3lükleri anıonda fark açılıyor...
!de maç içerisinde hücum olsun sawunma olsun okadar basit hatalar yapıoki oyuncularımız Halil hoca iyi dayanıyor diye düşünüyom yani yerinde biz olsak sahaya gireriz o derece:(
 
he hakem onları verse yencektik yani , e Beykoz maçında hakem gayet iyidi Fırat gene yenemedik yada Beşiktaş maçında hakem gayet iyidi gene yenemedik ama bu maçta verse bişiler olurdu yani öylemi bi bunları geçelimde :)
 
Abi bugün takımın ilk periyotta nasıl başladığını görseniz artıu ben diyorum ki taam hakem yüzünden yenilmedik ama bırakın hakkıyla yönetin şu çılkını çıkartmayın maçınıda hakkkımızla yenelim yada yenilelim
ya hersey ters be abiçim bize...
Ben şuna inanıyorum artık bizim Galatasaray milletin karısına kızına 1 şeyler yapmış kesin ya yoksa ulen hadi 1i takar ama güvenliği+ salon görewlisi + hakemi + federasyonu...
 
tavan akmıştır o yüzden yenilmişizdir...

abdi ipekçi soğuktur...

siyah forma soğuğu emdiği için oyuncular üşümüştür...

bugun evden çıkarken tesbihini unutmuştur halil bey ondan yenilmişizdir...

müge hanım makyaj yapmamıştır...

bu arada whisby nerde??
 
Abicim sorun şu, uzun süredir skor ve basketbol adına bir şey üretemiyoruz. Maalesef sadece mazaret üretiyoruzki bunun adına en kolayı hakemdir. Hakem mazareti üretitkçe de sonu gelmiyor bunun. Geçen sene basketbolda biz, son 3 senedir futbolda Beşiktaş bence bu işten çok zarar gördü. Sporcular da artık hakemler yine bize izin vermicek havasına giriyor belki de. Geçen sene belki de adil yöneitm olsa bayan takımımız 1. ligde kalırdı ama olmadı, geleceğe bakmalıyız ve bence bir spor takımı nolursa olsun hakeme takmamalı. Çünkü dediğim gibi batak gibi bu olay, kapıldıkça kapılnıyor.

Güvenlik-salon görevlisi-hakem-federasyon demişsin. Çok doğal abi tabiiki takarlar. Karşılarında onlara "hooop" dicek birileri yokki yöneitm olarak. 4 maçtır hayretle İpekçi'de Fenerbahçe maçlarını izliyorum. Bizim maç, Daçka, Tuborg, EFes. Hepsinde karşı taraftan sahaya tehditler geliyor, reklamlara vuruluyor. Biz yapsak olacakları herkes biliyor. Ama bu maçalrda Cenk Renda-Remzi Dilli gidiyor orta yolu buluyor. Abicim bizde bunu kimse yapmıyor. Spor açısından belki de normali bu ama ülkede işler öyle yürümüyor. Mesela Fenerbahçe'de coaching dışında benchte Nedim Karakaş-Cenk Renda-Remzi Dilli varken biz de bir tek Müge Berkalp. Tribündee Mahmut Uslu-Murat Özaydınlı vs. genelde gelirken biz de arada bir Derya Taşdelenler geliyor, geçen sene Turgay Kıran pek kaçırmazdı ama mesela Özhan Canaydın şuan aklıma geldiği kadarıyla 2 senede toplam 2 maça geldi. Yani bu yönlerden de Fenerbahçe bize ağır basıyor ve rahatlılkla davranabiliyorlar. Mesela bugün hakemler devrede soyunma odasına 9 dakika geç geçebilmiş.

Maça gelirsek haklısın, maçı görmedik, zaten o yüzden de şahsen maçla ilgli yorum yapmadım, sadece skora üzüldüm.
 
tavan akmıyordu...
abdi ipekçi des ouk deil gayet sıcaktı...
oyunculardan üşüyen pek yoktu...
2 sorun özel olduğu için cewap wermicem...
wıshby oynadı ama yetersizdi sağlam birtanecik 5 numarayla...
 
Maçı izleyebildiğim kadarıyla hakemler bir pozisyon hariç hatasız maç yönetti.İkinci periyotun 2.dksına kadar başabaş giden bi oyundan sonra giderek direncimizi azalttık.Ülker'e rahat bi galibiyet şansı tanıdık.Fenerbahçe'nin bize göre kadro yapısı olarak bi üstünlüğü olduğunu düşünmüyorum ama bu akşam iki takım arasında kaç fark var deseniz 2-3 sayfa yazabiliriz herhalde.
Maç öncesinde Halil Üner'i yoğun bi prostesto ve istifaya davet olacağını düşünmüştüm hatta maça sırf bu yüzden gittim diyebilirim.Ama ne duyıyım bu taraftar seninle gurur duyuyor,Halil Hoca sen bizim herşeyimizsin.Kendi kendime dedim acaba hafta içinde Eurolig'de top 16 ya kalan takımların hepsiyle hazırlık maçı yaptık da hepsini 20 30 la mı gönderdik?
Maçla ilgili de bi iki şeye değinmek istiyorum.Maça 20 dk kala ısınmalar esnasında Hüseyin kadroda yoktu ama bi anda Umut Yenice içeriye gitti onun yerine Hüseyin eşofmanlarını giydi.Ama maçta hiç yer almadı sanırım sakat zaten kendisi.Ama Umut ısınma esnasında bi sakatlık yaşamış olabilir.Fatih Solak da sakatlandı maç esnasında bu arada ve durumu pek de iyi gözükmüyo,ayağının üzerine basamıyodu.Şemsettin Baş ta diskalifiye oldu:Bu demek oluyo ki Halil Hoca'nın Telekom maçı bahaneleri hazır.
Malik Dixon'a kesinlikle hiç bi maçta onun yüzünden yenildik diye suç bulmadım,bu maçta da aynı şekilde ama son haftalarda Dixon'da bi form düşüklüğü var.Bu tatil demek ki kendisine yaramamış.Ama asıl sebebi bunun bence maç esnasında çok yorulması Randy gittikten sonra buraya acil birini bulmamız lazım.
Ve son olarak maç esnasında Fenerbahçeli şerefsiz 7-8 kişi saha kenarı sandalyelerinden tribünleri tahrik etmeye başladı.Hatta ve hatta yine bizim maçımız esnasında hakeme küfür ederek panolara vurdular.Bizim benchin arkasındaki taraftarlarımız da haklı olarak tepki gösterdi.Bu çirkefliklere neden hep izin veriliyo anlamak çok güç.İbrahim de attığı sayılardan sonra bu kenardaki 7-8 kişinin elini sıktı geri koşarken yani ortam baya bi gerildi.
Haftasonu Telekom maçı var ama bu maça dair içimde en ufak bi istek kalmadı.Bunu sağlayanlara yazıklar olsun demek bile içimden gelmiyor.
 
Maç hakkında fazla yorum yapmaya gerek yok ama Onur güzel bir noktaya değinmiş. Biz Galatasaray´ımızın sonuna Cafe Crown adını küme düşmemek için mi aldık. Birilerinin artık hesap verme zamanı gelmedi mi?

Bu arada salonda Halil Üner´e "Bu taraftar seninle gurur duyuyor" diyen renkdaşları alkışlıyorum yürekten!
 
Umut maç öncesi ısınırkene sakatlanınca yerine sakat olan Hüseyin girdi amaç kadrodakiş sayıyı tamamlamaktı..
fatih sakatlanmadı ki...
 
valla maca ii basladık ilk periyotta cok iyi direndik ama bugün ben hakemlerden cok ibrahim engel oldu gibi gördüm macı basabas götürmemize. tam fark azalıyo cıkıp bi 3 lük attı bitirdi işi. zaten ilk yarıyı da 16 sayıyla bitirdi. ayrıca dayak yiyoruz degil hiç mücadele etmiyoruz. 4. periyot baslamıs macın en skorer oyuncusu galatasary adına semsettin! onun da 9 sayısı var! ve ikinci yarının daha 45. saniyesinde diskalifiye edilmiş bu oyuncu! bu oyunla telekom macı da maalesef cok zor gözüküyo. belki itüyü yeneriz onların da galibiyeti yok zaten. mactan önce halil hocaya destek de görülmeye degerdi. bu destek daha ne kadar sürücek bilmiyorum ama takım iflas etmiş durumda..
 
ultras341' Alıntı:
valla maca ii basladık ilk periyotta cok iyi direndik ama bugün ben hakemlerden cok ibrahim engel oldu gibi gördüm macı basabas götürmemize. tam fark azalıyo cıkıp bi 3 lük attı bitirdi işi. zaten ilk yarıyı da 16 sayıyla bitirdi.

Bu durum bana fb maçındaki Mrsic´i hatırlattı nedense. Fb maçındaki Mrsic´in performansı ile Ülker maçındaki İbrahim´in performansı büyük bir süprizdi sanırım Üner için. Yoksa Halil Hoca savunma ve rakibin etkili oyuncularını durdurma taktikleri üzerinde yeterince durdu sezon başından beri!!!
 
bizden sonrakı fb efes macını seyredınce bızımk ne farkımız var dıye dusunuyorum
fener seyırcısı nıye gıdıyor maca cunku antronurune guvenıyor.
aydın ors 3 ceyregın son 2 dakıkasında bır savunma presı yaptıdı fark 15 ten 8 e ındı adamlarda taktık var en azından savunmada hucumda ver kambalaya oynasın.

nedır bu cektıgımız ezıyet bu halıl unerden

arada bılmıyorum dıkkatınızı cektımı ama fener seyırcısı gene olay yaptı macta bakalım ne kadar ceza alıcaklar bu sefer
adamlar saha ıcıne gırecek utanmasa
 
maçtaydım.yazacak hiçbir teknik analiz yok.herkes kafasında nasıl canlandırıyosa aynen öyle hatta daha kötüsü.
her zamanki sistem.sert rakibe karşı yetmeyen bi kondisyon dağınık ve ne amaçlandığıanlaşılamayan hücumlar vs vs...

halil üner ilk 10 dakika yerinden dahi kalkmadı.hem hoca hem oyuncular baştan kabullenmiş mağlubiyeti.az farkla yenilsekte gitsek biran önce der gibiydiler.hakemlik hiçbişey yok.

ibrahim kutluay tam bir O.Ç.açık yazmak isterdim ama siliyiniyo nasılsa.
fark 25 sayı boş üçlük sokuyo sırıtarak kenarda oturan 3-4 tane zibidi gfb liyle el çakıyolar.oldum olası nefret ettim bu itten.bu yıl kaçırdık ama seneye ahmet cömertte buluşuruz muhakkak.

bi de not.büyük!yıldızımız malik dixon bizim maçtan snr üstünü değişip fener maçını izlemeye geldi.yaklaşık 20 dakikası ayakta olmak üzere gözünü kırpmadan fener-efes maçını fener bench inin arkasından hop oturup hop kalkarak seyretti.

kendi maçında böyle hevesli-istekli olsa ya.

dün siteye bi süre giremedim o yüzden x e haber veremedim.maça giderken sormuştu kendisini de çağıracaktım ama olmadı bu sefer kusura bakmasın inşallah bi dahaki sefere.
 
şimdi baktımda taraftar seninle gurur duyuyo tezahürü yapılmış.ben 5 dakka kala içeri girdim görmedim bunu.ama cidden yapıldıysa büyük rezillik.ayıp.orda olanların çoğu tayfa denen gruptan.

bi kaç kişi vardı sürekli maçlarda gördüğüm siteye yazıp yazmadıklarını bilmiyorum.hangi akla hizmet bu tezahürat yapılır anlayamıyorum.bu söylem GALATASARAY'a fayda değil zarar getirir.artık önümüzdeki maçlarda ciddi bir protesto eylemi yapmak şart.

gerçek,bilinçli,takımına sahip çıkan taraftar bunu yapar.padişahım çok yaşa zihniyeti olamaz g.saray taraftarında.o zihniyet febe lilerde olur.

ciddi bi protesto eyleminin vakti geldi takım elden gidiyo.harekete geçmenin vakti geldi tabii abiler izin verirse!
 
Arkadaşlar Merhaba!Dün akşam oynanmış olan Galatasaray-Ülkerspor maçına değinmek istiyorum :) Bu kadar sayı farkıyla kaybetmemiz inanılır gibi değil.Böyle bir sonuç da takımımıza yakışmıyor.Maçı izleyemediğim için fazla bir görüş dile getirmek istemiyorum.HAYDİ GALATASARAY ERKEK BASKETBOL TAKIMI!(1905) :(
 

Üst