Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
promete' Alıntı:arkadaşlar ben bu sene hemen hemen her maça geldim evim maltepede olduğu için her maça arbamla geldim.iyi bir galatasaraylı olduğumu düşünüyorum ama ne yazıkki plakası 34 FB 899 PLAKAYI DEĞİŞTİRECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM .SÖZÜN KISASI ARABAM ELİM BİR SALDIRIYA UĞRADI ARKA STOP LAMBASI KIRILDI VE KAPORTA ÜZERİNE U A YAZILMIŞ ARKADAŞLAR KIZMADIM ama bundan sonraki maçlarada gelmeyi düşünüyom bir zarar vermezseniz sevinirim.
X' Alıntı:Harbiden ilginc olmus.
Bende gormustum sanirim o arabayi.
Gerci aramizda BF plakali sari koltuk takimli lacivert arabasi olanlarda var ama.
Galatasaray Basketbol Şubesi Menajeri Turabi Genç, 16 sayı önde iken tribünde başlayan olayların takımın tüm konsantrasyonunu bozduğunu ve maçın yeniden dengeye geldiğini anlatarak, ''Büyük Kolej'e 30 sayı fark atacağımız karşılaşmayı zorla kazandık. Mağlup da olabilirdik. Rakibimiz tartışmaların neden olduğu havayı iyi değerlendirdi. Ancak biz kazanmayı daha çok istedik'' dedi.
Aralarında Burak Sezgin'in de bulunduğu bazı oyuncuların tribüne çıkarak yaşanan tartışmaya taraf olmasını değerlendiren Genç, her yönüyle yanlışlar bulunduğunu dile getirerek, şunları söyledi:
''Kavganın başladığı bölümde sporcu aileleri vardı. O nedenle panik yaşandı. Sporcuların tribüne kesinlikle çıkmaması gerekiyordu. Hiçbir şekilde tasvip etmeyeceğimiz bir davranış. Gereken de yapılacak. Ne sporcularımızın taraftarımızla, ne de taraftarımızın sporcularımızla tartışmasını istemeyiz. Desteğe çok ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz.''
Ayrıca, taraftarların tepkisini alan Burak'ın son derece iyi bir Galatasaraylı olduğunu da belirten Genç, ''Yaşananların artık tatlıya bağlanması lazım. Zaten kendisi hatalı olduğunu söyleyerek taraftarlardan özür diledi ve yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirtti'' diye konuştu.