Galatasaray: 71 - A.Girona: 69

Büyük maçın sonu..
Bakalım neler yapıcaz..
Avantaj bizde her şekilde..
Cüneytle olmuyor bu iş kesinlikle.
Dee-Hite-Tufan çok iş yapacak kesinlikle.
 
harbi mi arkadaşlar helal olsun cimbomuma bu arada biz seyredemeyenlere yardımcı olan skor ve bilgi yazan herkese teşekkürler Sevgi ve Saygılar...........
 
Helal olsun çoooookkkkk mutluyuz, çok mutluyum. Bravo beyler çok güzel bir iş çıkardınız. Arkadaşlar maçta azdı belki taraftar sayısı ama mükemmeldiniz. hepinize helal olsun, hepinize çok teşekkürler.
 
amma kasıldım yahu son dakika
helal olsun kazandık valla hiç umudum yoktu
daha çok taraftarı hakediyo bu takım

dee dee dee diyorum ben bu adamı çok seviyorum hahahaha
 
Dee Brown Robert Hite ve Tufi'ye apayrı bir parantez açalım. Hite benim bile beklediğimden çok daha fazlasıymış bu adam şutunu da tutturdu mu bizim önümüzde kimse duramaz bunu bu maçın gazıyla söylemiyorum çok ciddiyim Dee Brown ve Robert Hite bu ikiliyi kim takımında istemez ki ?
 
Allaha şükür kazandık çalışıyorum seyredemedim ama o heyecanı bana yaşattınız tebrikler teşekkürler

şenola cimbom şenola, şenola cimbom şenola
 
grup liderligi konusunda inanilmaz bir adim bu arada r.hite soylenenler cvbini almistir inslh bu takim bu sene fark yaratir avrupada akasvuya bu hafta yenilmeseydi avrupanin en buyuk ligi olan ispanyada liderdi arkiler r.hite d.brown tufan macin adamlari bence
 
Çok önemli bir galibiyet..Grubun favorisini devirdik..Hite beklenenden fazlasını olduğunu gösterdi ancak ribaunt sorunumuz kabak gibi meydana çıktı..
 
İyi oldu ulebe galibiyetle baslamamız.Ama rakipe cok hucum ribauntu verdik.Rakip cok 3 lük sansı buldu bunların cogu bostu allahtan bunların cogunu atamadılar ama herseye ragmen kazanmak güzeldi.
bende robert diyorum baska bir sey demiyorum bu sefer adamın neyini elestircekler merak ediyorum.
 
Hani tartıştık yaa bu transferler iyi ama buyuk takım oyuncusu değil diye, bugun hepsi büyük takım oyuncusunun nasıl olacağını gösterdi.Muazzam bi galibiyet helal olsun.
 

Üst