Galatasaray: 71 - A.Girona: 69

Cem YILMAZ' Alıntı:
[quote="Volkan Kiziltas":2defc][quote="Sinan Soysal":2defc]Robert Hite beklediğim patlamayı yaptı Bu akşam... transfer gerçekleştiğinde dudak bükenlerinde yorumlarını alalım :)
Merak etme suan onlar pusuda hite bir macta kötü oynasın üstümüze cunlanırlar.[/quote:2defc]

Siz ikiniz basketbolu çok iyi biliyorsunuz galiba ?[/quote:2defc]

Cem Yılmaz Hite'ın basketbol yeteneğini görmek için çok iyi bilmeye gerçekten gerek yok =)
 
Cem YILMAZ' Alıntı:
[quote="Volkan Kiziltas":67f08][quote="Sinan Soysal":67f08]Robert Hite beklediğim patlamayı yaptı Bu akşam... transfer gerçekleştiğinde dudak bükenlerinde yorumlarını alalım :)
Merak etme suan onlar pusuda hite bir macta kötü oynasın üstümüze cunlanırlar.[/quote:67f08]

Siz ikiniz basketbolu çok iyi biliyorsunuz galiba ?[/quote:67f08]
Sen neyden bahsediyorsun arkadasım tamam hepimiz bir 3 numara bekliyorduk ama takımında cift guard oynayacagı belliydi buda yararlı transfer sen bugun tufanın 3 numaradaki performansını seyretmedin galiba.Hiç degilse cüneyt daha iyi dinlenebiliyo.
Evet biz senden daha iyi biliyoruz bu işi hersey muhalefet yapmayla olmaz.
 
Cem YILMAZ' Alıntı:
[quote="Volkan Kiziltas":17a59][quote="Sinan Soysal":17a59]Robert Hite beklediğim patlamayı yaptı Bu akşam... transfer gerçekleştiğinde dudak bükenlerinde yorumlarını alalım :)
Merak etme suan onlar pusuda hite bir macta kötü oynasın üstümüze cunlanırlar.[/quote:17a59]

Siz ikiniz basketbolu çok iyi biliyorsunuz galiba ?[/quote:17a59]gerilmeye gerek yok ortada yapılmış bir transfer var herkes kendi gözlükleriyle baksın bu olaya. Kimse kimseye fikrini söylemesin ve ortalık gerilmesin.
 
Bir maçtan sonra foruma girip bu tarz yorum yapıyorsunuz.Sonra da neden bahsediyorsun diyorsunuz.Benim yazdıklarımla kendi yazdıklarınızı karşılaştırıp bir daha oku.
 
arkadaşlar bu meç için bütün forum olarak analizler yaptık eksiklerini artılarını bir kenara koyduk değerlendirdik ve yönetim taraftar ve oyuncular bir olursa bu maçtan galip gelmeyi başardık.bugün belki tribünde ahım şahım bir kalabalık yoktu ama türkiye'de tv den izleyen milyonlarca gs taraftarı maça destek oldular yüreklerini açtılar.her faullerini ıslıkladılar, her sayı da ayrı çoştular.fark yapmış olsakta maçı 2 sayı farkla kazanmamız fazla önemli değil avrupa da 10 senedir oynamayan bir takımın tecrübe eksikliği ve karşındaki geçen senenin fib aeuro cup şampiyonu akasvayu.gerçekten müthiş bir galibiyetti maçta oynayan oyuncular, tribünde destekleyenler, tv nin karşında kah bayılıp kah dirilenlerin desteğiyle bu maç kazanıldı.ancak maçın süperstarı dee browwn a değinmedem edemeyceğim.yani bir oyuncu takımına bu kadar mı liderlik yapar bu kadar senkronize bu kadar olağanüstü oynar.gerçekten harikaydın deeeeee.bütün avurpa ve nba bir kez daha seni görmüş oldu.seneye için endileşerim var biz sensiz nasıl günleri geçirmez ama şu anda anın tadını çıkarmaya çalışalım.ben diyorum ki asıl mücadele beceke cola turka maçıdır.herkes orta bir aslan nasıl kükrediğini görecektir.saygılarımla
 
ÖNcelikle bu başarıdan dolayı takımı sonsuz derecede kutlamak lazım.Maçın sadece son 2 dksını seyredebildimBElki yanılıorum ama seyircinin olmaması çok can sıkıcı.Büyük takım taraftarı falan değiliz öyle olsa enazından 1000 kişi olur bunu kabul etmeliyiz.Ancak takımımız büyük takım olmaya başlamış.Zor da olsa gironadan galibiyet almak büyük başarı.
 
Fırat Aydın' Alıntı:
Cem Yılmaz Hite'ın basketbol yeteneğini görmek için çok iyi bilmeye gerçekten gerek yok =)

Fırat kardeşim,bahsettiğim olay Hite'in basketbolculuğu falan değil.Benim tepkim yaptıkları yorumlaradır. Bu tarz yorumlar gerçekten çok gereksiz sadece yazmış olmak için yazılmış yorumlar.
 
Delirmiş durumdayım şu an,kaybetsek de olumlu yazacaktık ama kazandık harika oldu.Tekniğe filan girecek halim yok.McDonald'ın şutlarda ömrümün yarısı gitti zaten.
Arkadaşlar deli bir galibiyet aldık kursağımızda bırakmayın.Hite konusuna ne yazılmış açın bakın idrak edin.Ondan sonra laf sokmaya uğraşın.Adam gayet iyi ama 3 daha gerekliydi.Tek söylenen bu,dikkatli yazın biraz...
Son olarak Cuma Mersin'e kaybedecekmişiz gibi bir his var içimde,demedi demeyin. :)
 
maçı izlemiş birisinin robert hite ile ilgili tek kelime kötü laf edebileceğini sanmıyorum.. dee - hite - tufan tam bir fast break üçlüsü oldu.. varsın 3 numara gelmesin bu takıma, varolan 3 numaramız erdem türetken oyuna bile girmedi bu maçta, öyle bi ihtiyacımız olsaydı en azından denerdi murat hoca..

şu maçta söylenebilecek tek bir şey var, içeriden etkisiziz biraz. reboundlarda sıkıntı çektik, eğer bir transfer yapılacaksa bu pota altına yapılırsa taş gibi takım oluruz =)
 
Bugune kadar birsey yazmadim hite konusunda ama ilk mactan cok kotu diyen bilmem ne diyenlere sasiriyorum adam daha set bilmiyor birsey bilmiyor takimdakileri tanimiyor dogru duzgun cok sacma sapan seyler. Bu adam gecen sene miami de oynamis fitch hite lisinden hite'i tercih etmisler ama fitch dgelsin diye aglayanlar hite'e bunlari demesi cok garip geliyor. Bu takımı fitch dixon gibi bencil oyuncular degil takım oyuncusu bir uste tasir nba de bile tek kisi ile oynuyanlar gercekten suer yildizi olanlar degil takım olanlar kazaniyor bence suan super takım olduk 3 numarada tufan bence iyi savunma olayindada erdem yeterli ve yeterince uzun bence bu takım cok sey yapar :D
 
Re:

Çağrı Çankaya' Alıntı:
ÖNcelikle bu başarıdan dolayı takımı sonsuz derecede kutlamak lazım.Maçın sadece son 2 dksını seyredebildimBElki yanılıorum ama seyircinin olmaması çok can sıkıcı.Büyük takım taraftarı falan değiliz öyle olsa enazından 1000 kişi olur bunu kabul etmeliyiz.Ancak takımımız büyük takım olmaya başlamış.Zor da olsa gironadan galibiyet almak büyük başarı.
saat 18.00da maç olursa böyle olur hem ayhan şahenk spor salonu biraz şehir dışında kalıyor bu benim görüşüm ama geçen sene ahmet cömert genelde dolu oluyordu demek ki ayhan şahenk spor salonu şehirden uzak kalıyor ve bilet fiyatlarına tepki var bence bu olmaması gerekir ancak bu böyle ama Galatasaray taraftarı atatürk olimpiyat stadını bile doldurmuştur yani büyük kulüp taraftarıdır...
 
Hite e zaten kötü diyen diyeni zaten yukarıda Allah var çarpar. Hite atletik, şutu düzgün,savunma yapıyor. ama biz ne bekliyoruk. 3 numara fizikli geri kalan kısmı Hite ile aynı hemen hemen. Eğer o 3 numara gelseydi. tufy belki daha rahat oynardı. Daha çok verim alırdık. Ama olmadı. Hite de üst düzey bir oyuncu verim verecektir... Bende Cem'e katılıyorum.söyleme tarzları yanlış...
Onur UNCU' Alıntı:
Delirmiş durumdayım şu an,kaybetsek de olumlu yazacaktık ama kazandık harika oldu.Tekniğe filan girecek halim yok.McDonald'ın şutlarda ömrümün yarısı gitti zaten.
Arkadaşlar deli bir galibiyet aldık kursağımızda bırakmayın.Hite konusuna ne yazılmış açın bakın idrak edin.Ondan sonra laf sokmaya uğraşın.Adam gayet iyi ama 3 daha gerekliydi.Tek söylenen bu,dikkatli yazın biraz...
Son olarak Cuma Mersin'e kaybedecekmişiz gibi bir his var içimde,demedi demeyin. :)
Onur ağzını hayra aç... :D
 
Üçüncü çeyreği süper oynadık.Dee-Tufan takımı sırtladı diyebiliriz.Dee Brown'ın tek başına getirip bitirdiği pozisyonlar var ki tek kelimeyle muhteşem.Efes-Ülker-Telekom maçlarında Dee'nin bu yönü bizi ön plana çıkaracaktır.

Cüneyt ise bana göre sahanın en kötülerinden biriydi.Takımı yönetemedi.Hiçbir ikili oyunu takıma yaptıramadı.Savunmadaki isteksizliği ve şutlarıda istikarsız olunca toparlanmasıda zor oluyor.

İyi bir galibiyet aldık,yolumuz açık olsun...

NOT: Forumun genç kullanıcılarından Emre Özdoğan'ın herkese selamı var.Kendisi elinde olmayan sebeplerden foruma uğrayamayacak.
 
Ayhan Şahenk çok ters öyle ters ki nerde oturursan otur bir türlü kalkıp hadi maça gideyim dediğinde gidilemiyor o salona ! Efes Pilsen de zamanında orda oynadı ve neden bu dağın başındaki salonda takımlar diretiyor anlamıyorum. Güzel görünümlü bir salon olabilir ama ben Ahmet Cömert'i hadi onu boşverin Abdi İpekçi'yi tercih ederdim bu salon yerine. Çünkü salona yakın bir yerde oturan kaç kişi vardır ? Abdi İpekçi ve Ahmet Cömert'e istanbul un her yerinden ulaşılabiliyor. Yani konu saptı ama ben bu akşamki seyirci kıtlığını da bundan sonra dolmayacak bütün maçlardaki eksikliği de bu ulaşım zorluğuna bağlıyorum. Saat 8 de o salondan çıksan in cin top oynuyor parkorman ın orada dağ taş her yer :)
 
Avrupa´da kazanmak güzel bir duygu. Bizim genlerimizde var diyeceğim ama erken havaya girmek istemiyorum.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Onur UNCU":48c0e]Son olarak Cuma Mersin'e kaybedecekmişiz gibi bir his var içimde,demedi demeyin. :)
Onur ağzını hayra aç... :D[/quote:48c0e]
Onur telefonda şom ağzını açtın bari burda sessiz kalsaydın :)

Hite iyi mi, kötü mü tartışmasını bırakın da Avrupa´da 10 yıl sonra gelen galibiyetin tadını çıkarın.
 
Maç çok keyifliydi bravo tüm takımımıza arkadaşlar çok mutluyum ve umutluyum çünkü farket diysen maçta 4 4 lük bir oyun sergilemedik ve buna rağmen maçı aldık.Yaptığımız hataları en aza indirgediğimizde ve bir de 3 lük yüzdemiz artdığında bu takımın karşısında çok takım eğilecek.Bu arada maçta az taraftar vardı ulebe saat konusunda bir itiraz oldumu bilemiyorum ama yönetimimiz uyuyor heralde bir de bilet fiyatları öğrencilere göre değil!!
 
Tebrikler arkadaşlar açıkçası bir çoğumuzun çokta fazla beklemediği bir galibiyet oldu bu

Fazla uzun tutmak istemiyorum ama özelikle Tufan, Dee ve Hite için özel bir paragraf açmak gerekiyor. Tufan bugün sadece skora katkı yapmadı aynı zamanda takımımızın ayakta kalmasını sağlayan oyunculardan biri oldu bu sezon Tufan forum grafiği olarak çok üst düzeyde ki bu skor sıkıntısı çektiğimiz şu zamanlarda bizim için gerçeten çok önemli bir haber. Dee'nin yükselen forum grafiği bu maçtada devam etti hiç üçlük kullanmadan takımımıza akıllıca hucumlar geliştirip sayı üretmesine yardımcı oldu. Son olarakta yeni transferimiz Robert Hite için bir kaç şey yazalım Robert aslında alındığında benim gibi bir çok arkadaşımız için bir hayal kırıklığı oldu ama bu maçtada kısa sayılacak boyuna rağmen ribaundlardaki azmi hatta smaçları bende ilerisi için çok büyük bir heycan yarattı

tekrar tebrikler herkese
 
Ara sıra kendime kızıyorum.Neden böyle yaptım diye?...Bugün yine sordum aynı soruyu kendime.Ben,neden maça gitmedim ki.? Bunu yazmamın sebebi kazanmamız değil aslında.Özel sebeplerden dolayı gidemedim;ama televizyonu açınca o boş tribünü görmek çok üzdü beni.O anı görünce keşke gitseydim dedim.Gerçekten çok az seyirci vardı.Maça gelince bu maçı kazanacağımıza inandığımı söylemiştim bastıra bastıra.Yorumum arka sayfalarda yazıyor.En çok da oyuncuları tebrik etmek için orda olmak isterdim,bu yürekli oyunları için.Tufan,Dee,Robert,Gaines bu oyuncularımız gerçekten çok iyiydi.Cüneyt ve Hüseyin biraz yorgun oldukları için iyi oynamadılar heralde;ama ikisi de çok kritik yerlerde önemli basketlere imza attılar.Çok güzel maç oldu.Bu maçın önemi çok büyüktü.Bu galibiyetle gruptan çıkacağımıza inancım daha da fazla artık.İyi kadromuz var,iyi bir teknik yönetimimiz var arkadaşlar .Lütfen bunları bilerek yorumlar yapalım.Onlar bu galibiyet için çok çabalıyorlar,ailelerine zaman ayırmakta güçlük çekiyorlar.Kendilerine bile vakit ayıramıyorlar.8.Gün programını izlediyseniz görmüşsünüzdür zaten.Neyse konu dışına da çıktım.Bu galibiyet için değil, iyi oyunları için çok çok teşekkürler onlara...
 

Üst