Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Sinan Soysal":2s25wfpd][quote="Mustafa Toksöz":2s25wfpd]Takip ettim biraz önceki yazıları gercekten Gökçe'ye hak vermemek elde değil.Cemal konusundan başlamak istiyorum önce.Bir oyuncu iki smaç basmayla yada kaçırmayla iyi yada kötü basketbolcu olarak nitelendirlimez sadece yaptığı bir hata olarak nitelendirelebilir.Cemalin yeteneklerini tartışmak zaten başlı başına bi hata bence.Cemal dünkü mücadelede elinden geldiğince iyi oynadı diye düşünüyorum.Her gün idmana cıkıyor top bile tutamıyor demişşsiniz.Sizce aynı şey mi maçla idmana cıkmak?Uzun oyuncu yada kısa oyuncu için söylüyorum bir oyuncu kendisini oynayarak geliştirir(oğuz,semih gibi) Cemal kendisine verilen süreleeri iyi değerlendiriyor ama bu sene hedeflerimiz daha arttığı için süresinin azalması normal diye düşünüyorum.
Fatih Solak gercekten iyi olmasını cok isterdim ama olmuyor işte ne kadar şans verilirse verilsinn olmuyor hücüm özellikleri cok kısıtlı sadece savunmaylada olmuyor.
Bilmiyorum sadece ben mi böyle düşünüyorum ama Owens cok sırıtıyor.Pota altına Owens'a inen bir topun geri döndüğünü görmedim hiç.daha sağlam sert fizikli bir 4 numara daha cok işimize yarar bence.( herne kadar kritik sayılar atsada)
Owens Neden Smac kacırmıyor 8)
Ben CemaL'in Hic bi macta OLumLu bi yönünü goremedim Ki.. Savuncak Bi yanı oLsun...
Bu macta olagan Bi maglubiyet aLsaydık , idam Sehbasına İlk GonderiLen isim CemaL oLcaktı.. Peşinden Cenk[/quote:2s25wfpd]
insanlar yaşadıkıları şeylerden ders almalı.almıyorsa veya alamıyorsa bazen gülünç duruma düşmez herzaman bu konumda olur.bana göre sinan ders alabilir ama almıyor.herşeyi olumsuz çünkü hep önyargılısın arkadaşım.
cemal nalga bu takımın gelecekteki 5 numarası sen onun duruşuna bakıp top tutuşuna not verirsen yine böyle gülünç duruma düşersin.dün cemalin alan savunmasında ortayı nasıl kapattığını görmedin anlıyorum,görmek de zaten belli bir basketbol bilgisi istiyebilir oda olmıyabilir.peki ya cenkin tam rakip bize yetişmişken yaptığı 2 bloğuda mı görmedin tamam onuda geçtim görmiyebilirsin,adam 5 ribaund 3 asist 2 top çalma yapmış ee bunudamı görmedin be kardeşim.sennin için bu basketbol sadece delikten geçen topmudur?delikten içeri atarsın süpersin geçiremezsen eyvah yandın bumudur bu olay bumudur basketbol anlayışı?ben cevap verim evet sizin için budur.bu arma nasıl akatlardan senin için bir şerefli galibiyet çıkardıysa bu armayı taşıyan o 2 gençte elbette ileride iyi oyunlar çıkaracaktır.
biz burdan altyapı diye bağrıyoruz ama bizdeki genç oyuncu yetiştirme olayına hocadan önce taraftar karşı çıkıyor bu anlayışlada kimse bağırmasın şampiyonluk diye.alt yapısı olmayan hiç bir takım bu ligde yukarı çıkamaz.[/quote:2s25wfpd]
Benim Yazdıgım iLetiLer En Cok Sana batıyo BiLiyorm 8)
ayrıca Baska Arkadasın yazdıgı iLetiyi Ben yazmışım gibi değerLendirmene güLüyorum (top tutuşu , durusu vs vs once iyi bak , soLukLan yorum yap )
CemaL konusuna geLirsek CemaL NaLga'ya Senin Kadar iyimser bakan bi Arkadas daha gormedim , Bana cemaL naLganın somut Bi kac artısını soLermisin, Savunma Deme Sakın.. ok ??? baska artısı oLsun mümkünse ???