Hadi bakalım bende Cemal'e iyimser bakıyorum.Cemal'in yeteneklerine sonuna kadar da güveniyorum.Cemal kalıbıyla iki pota altında kısaları yeterince rahatlatan, fizik mücadeleden kaçmayan,gençliğinden ve gelişimini tam olarak tamamlayamamasından kaynaklanmasından dolayı istikrarlı olmasada zaman zaman takım için çok iyi hücum katkısında bulunan bir oyuncu.Cemal'in tek eksiği şutunu kıvama sokamaması Hüseyin Beşok şutunu kardeşi Faruk sayesinde geliştirmişti Cemal'inde Hüseyin'den maksimum seviyede yararlanması ve orta mesafesini gelitirmesi lazım onun dışında zaten ribaundlarda inanılmaz yetenekli ve hareketli.Sinan Soysal' Alıntı:[CemaL konusuna geLirsek CemaL NaLga'ya Senin Kadar iyimser bakan bi Arkadas daha gormedim , Bana cemaL naLganın somut Bi kac artısını soLermisin, Savunma Deme Sakın.. ok ??? baska artısı oLsun mümkünse ???
Sinan Soysal, sen kusra bakmada basket görüşün ben dahil standart basket bilgisine sahip hemen her kişiye ters geliyordur.
Dünkü galibiyete gelince öncelikle takımı kutlamak gerekir çünkürakip içerdeki adamıyla Gains'i bile korkutmuş durumdaydı son maçlarda şut ritmi iyi olmayan bir takımın içerdeki en önemli adamının maça çekingen başlaması beni endişelendirişti fakat bunu takım oyunuyla geçtik.Bu takıma Tufan ve Hüseyin dönünce heleki Tufan'la beraber yeni transfer yapmış kadar bir dinamizim gelecektir takıma