Galatasaray 76-66 Fenerbahçe

Tamika en fazla 20 dk. oynayabilir. Gerçi dayanıklı bir oyuncu ama yine de alabileceği en fazla süre 20 dk olur bence. 5 aydır basketbol oynamamış birinden bahsediyoruz sonuçta.

pivot bölgesinde sadece fowles var gaurd pozisionda etkili bir oyuncumuz yok. bana göre Tamika transferi yanlis bir transfer sonuncta onun bölgesinde oynayan baya bir oyuncumuz var. keske Iyi skorer bir gaurd alabilseydik, Tamika harika bir oyuncu ama asil ihtiyac duyulan bölge GAURD

yine gaurdsiz kaldik desenize

Yenmek yenilmek değildir bizim için önemli olan, mücadele edin yeter. Zamanında yine bizden güçlü bir kadroya sahip olan rakibimize boyun eğmedik, sonuna kadar mücadele ettik. O kadroda yer alan bazı isimler hala takımda. O günleri hatırlayın, hatırlatın..

Taraftarın da geçmişe sünger çekip armanın yanında olması gerekiyor bu önemli maçta. Taraftara yakışan cumartesi günü Abdi İpekçi´yi rakip için cehenneme, bizim için cennete çevirmektir. Herkes üzerine düşen sorumluluğun hakkını verirse sezonun kaderini bu maçla değiştirebiliriz.

Maçtan 5 gün önce değil de hiç değilse 15 gün önce gelseydi de biraz daha takımla çalışma zamanı bulsaydı. Tamika'nın fark yaratabileceğini düşünüyorum. Geçen sene Sophia ile Caferağa'da ayakta duran 2liydiler. Bu sefer daha fazla taraftar , daha fazla destek ama takımda da kendine güven olmalı. Zira kazanırız saha avantajını elde edip play offa avantajlı girmiş olacağız.

Tamika için umutluyum ama Fenerbahçe takım olarak takır takır basketbol oynuyolar. Yine her attıkları girmezde biraz savunma yapabilirsek, biraz diş gösterebilirsek neden yenmeyelim.

Kadın takımımızdan "adam" gibi mücadele, direnç ve isyan görmek istiyoruz..
Bir de formalarda arma görmek istiyoruz..
Galibiyetten vazgeçtik bari başımız öne eğilmesin..

Kazanacağımızı düşünmüyorum ancak bu sefer kafa kafaya mücadele olacağı umudundayım..Catchings bakalım tabiri caizse ayağının tozuyla çıkacağı ilk maçta neler yapacak..

Hodges Türk olsa çok daha fazla şansımız olcaktı diye düşünüyorum. Yine de Türk guardlarımız biraz ayakta durup oyun kurabilirlerse Tamika'nın da gelmesiyle bir şansımız olabilir. Maça gitmeyi düşünüyorum. Yenersek tek üzüleceğim nokta Baturalp'ciğimin morarışını kaçırmam olacak :D :D

Tamika ilk maçı olmaıs ve 4-5 aydır doğru düzgün basketbol oynamaması bizi bu maçta etkiletecektir. Kşke 1 ay önce gelseydi! Bu sene için tamam ama seneye sezon başında Tamika gelmeyecekse lütfen bir aha transfer edilmesin. Sezon başında çok mantıklı her türlü olasılıkları düşünerek kaliteli bir kadro kurulup isikrar adına böyle devam edilmeli.
Bu maça gelirsek Tamika 35 dk süre alacak fizikte değil şuan için en fazla 25 dk oynamalı fazla şans veripte çok top kaybetmesine izin vermemeliyiz. 25 DK OYNASIN SAĞLAM OYNASIN.
Hodges-ışıl artık şu guard posziyonunda birşeyler yapsınlar bu maç onlardan hücumdan çok muthiş savunma bekliyorum. Diğer yerli oyuncularımda lütfen oynasın biraz atamıyorsan attırma derler. en azından bunu yapmalı takımımız. Hadi Galatasarayım şu eziklere gereken dersi ver.

oynadığımız her maçtan önce olduğu gibi forumda "yenmememiz için hiçbir sebep yok", "bu sefer ümitliyim", "bu sefer olacak" mesajlarının çok olacağı ama her zamanki gibi yine Fenerbahçe'nin rahatça kazanacağı bir maç...