Galatasaray 76-66 Fenerbahçe

oynadığımız her maçtan önce olduğu gibi forumda "yenmememiz için hiçbir sebep yok", "bu sefer ümitliyim", "bu sefer olacak" mesajlarının çok olacağı ama her zamanki gibi yine Fenerbahçe'nin rahatça kazanacağı bir maç...

ne yapalım teslim mi olalım? ennde sonunda bu gidişat kırılacaktır. GS taraftarı isen sende buna inan

Şampiyonluk için son şansımız. Rakip kadrosu iyi, tempoyu iyi ayarlayıp zaman zaman oldukça sert savunma yapıyorlar, bize göre daha takım gibi görünüyorlar doğru ama ne olursa olsun yinede ümitliyiz. Ne olursa olsun maç yaklaştıkça heyecan artıyor. İnşallah kızlarımız da bu heyecana ortak olur ve güzel bir sonuç alırız.

Saygılar.

Bu maça konsantre olmaya başlayalım. Takımdan herkes gibi ben de memnun değilim ama yarın son kurşunumuzu bir atalım bakalım. Sonra duruma bakarız etraflıca.

bu maç bence öyle bir maçki ya yenilip psikolojik olarak düşüp ligi fenere vericez ya da yenip psikolojik olarak eşitlenip birde üstüne lig lidelriği ve saha avantajıyla şampiyonluk için şansımızı ciddi anlamda yükselticez.

1 haftada çok şey değişmez, değişemez zaten.

Tamika'yı yeri gelir 1 oynatırız, yeri gelir 2,3,4, hatta 5.

Ama sahada vereceğimiz reaksiyon önemli. Şu takımın en kötü özelliği maça kötü başlıyorlar istisnasız, sonra çevirelim diye uğraşıyorlar. Bu şekilde çevirdiğimiz maç da oldu ama bir maça da iyi başlasak, moral gücünü, taraftar gücünü hissederek oynasa takım?

Takımdaki arkadaşlık çok iyi. Kadın Basketbolcular zaten duygusaldır genel olarak, takımımız biraz fazla duygusal normalden. Botaş maçında gösterdikleri reaksiyon da muhtemelen bununla ilgiliydi ama aşırı motivasyon da pek iyi değildir bu tip maçlarda.

Muhtemelen kaybederiz, aslında şu tek maç için bugün Fb Ülker'in yanında olan basketbol şansı bizim kızların yanında olsa bir ihtimal kazanma şansımız da var. Saha avantajını final serisine taşıyabilirsek zaten çok büyük değişimler yaşanır o zamana kadar.

Engelsiz Aslanlar'ın yanında olacağım ben, bu maça gidemiyorum ama sürekli bilgi almaya çalışacağım maç hakkında.

Başarılar takımımıza.

Sonuç umrumda değil.Öyle bir mücadele edinki 20 sayı geride olduğumuzda bile skorboarda bakmayıp size destek verelim,inanılım!

Zamanı geldi

Üzgünüm ama haklısın.Yine herkes havalara girmiş bu sefer olacak diye.Bence de fazla umutlu olmaya gerek yok.

oynadığımız her maçtan önce olduğu gibi forumda "yenmememiz için hiçbir sebep yok", "bu sefer ümitliyim", "bu sefer olacak" mesajlarının çok olacağı ama her zamanki gibi yine Fenerbahçe'nin rahatça kazanacağı bir maç...

Üzgünüm ama haklısın.Yine herkes havalara girmiş bu sefer olacak diye.Bence de fazla umutlu olmaya gerek yok.

Gstv´de Fenerbahce Taraftarin Sesini kismiyor mu ? bunlar normal seyler cunki Isin icinde Kufur var.

hangi kulub kanali kendi takimina kufur eden bir macin sesini Acar ?

Tamika aslanım benim,gelişine boşuna sevinmediğimizi gösterdin,onun gelişi diğer oyuncularında özgüvenlerini kazanmalarına yardımcı oldu bence....

fowles a bir kez daha hayran kaldım,pota altında rakibi yok gibi.son dakıkalarda jacobsen e vurduğu blokta kapak niteliğindeydi.bu arada fb tvde mac anlatanların bugun sesleri biraz kısık gibiydi sanki:)