Galatasaray 76-66 Fenerbahçe

Işıl bu yıl en iyi topunu oynadı özellikle 2. periyodun sounundan itibaren......
Tuğba da iyiydi....
Bu sene onlardan umudu kesmiştim oysa :)

Tamika'nın gelişi ve avrupadaki fener mağlubiyetleri takıma itici güç olmuş. Maç boyu ezdik desek yalan olmaz. Beklemiyordum böyle bir oyun. Bravo kızlar. Böyle devam edersiniz umarım.

Tebrikler kızlara. İşte böyle bir oyun istiyoruz. Saha avantajı da bizde oldu. Hatta bir mağlubiyet lüksümüz bile var. Gerçekten çok güzel bir maçtı. Emeği geçenlere teşekkürler.

Tamika o ne geliştir ayağının tozuyla...=) Ama sadece Tamika dersek bütün takıma haksızlık etmiş oluruz çünkü bugün takım olarak harika mücadele ettik,istedik ve aldık ! Helal olsun diyorum şimdi avantaj bizde ama bundanda önemlisi takım özgüvenini kazandı ! Geri kazandı demiyorum bu sezon özgüven eksikliğimiz vardı zaten onuda bu maçla kazandık.

Saha avantajı bizde şu anda.Ligi kayıpsız bitirip play-offlarda 12 bin kişi ile bu kızlar Allah'ın izniyle kupayı getireceklerdir müzeye inşallah =)

Helal olsun size helal olsun !

Harika bir galibiyet, herşeyden önemlisi çok güzel ve sene başından beri arzuladığımız oyun ortaya konuldu. Biz işte bunu istiyoruz, böyle mücadele edin yeterki kazanalaım yada kaybedelim önemli değil. Lig sonuna kadar başka mağlubiyet almaz isek finalde saha avantajı da bize geçmiş oluyor böylece. Şampiyonluk yolunda çok ama çok kritik bir maçtı bu. Helal olsun emeği geçen herkese.

Işıl'dan guard, Ceyhun' dan hoca olmaz diyen basketbol bilgelerine de selam olsun bu galibiyet.

Saygılar.

Helal olsun kizlara Helal. Saha avantajini kaptik bu iyi oldu.

Ne Ceyhun Hoca ne de Işıl konusunda fikrim değişmedi. 1 galibiyetle fikir değiştirenleri de kaideye almam asla. Ceyhun Hoca yetersizdir, Işıl da şu anki form durumuyla bu takımın 2. guardı olabilir .

Maça gelince de eze eze yendik. Denize döktük rakibi. Öyle değil böyle koyulur ! Havaya giren Fenerliler'e selam olsun. Big Three bizim kadromuzda, şimdi onlar düşünsün...

Tebrikler

Tuğba iyi katkı verdi kenardan.Işıl da Fener e karşı en iyi oyunlarından birini oynamıştır herhalde.Sylvia zaten bildiğimiz gibiydi.Pota altını domine etti.Tamika da ayağının tozuyla galibiyetin mimarı oldu.Birde Seimone bildiğimiz Seimone gibi olsaydı daha farklı olurdu skor.

Ceyhun hoca lütfen istifa et. 30 fark olacak bir maçta son dakkalarda Tamika ile Sylvia'yı çıkardığın için bu farkı bulamadık. Ayrıca Işıl senden de guard olmaz. Topu topu 3 asist yapmışsın, bana ne attığın 9 sayı ve aldığın 8 ribanttan.

Maçı izleyemedim için maç hakkında yorum yapamayacağım.
Anladığım kadarıyla mücadelemiz ile kazandık.Zaten bizimde istediğimiz şey bu değil miydi ?
Umarım sadece tek galibiyet olarak kalmaz sezonu şampiyon olarak tamamlarız.
Tebrikler Kızlar.

bu maçı sırf Tamika'ya endekslemek hata olur...
kendisini en çok eleştirenlerden birisi olarak söyleyebilirimki 6 aydır yapmıyor diye eleştirdiğimiz hangi konu varsa hepsini son 2 maçta yaptı Ceyhun Hoca...
Botaş ve Fener maçlarında takımdan bu sezon ilk kez olumlu sinyal alabildik...

savunma sağlam topa baskı iyi, markajlar sert...
hücumda top paylaşımı çok iyi zorlama atış yok paslaşmalar gayet olumlu, penetre sonrası çıkan toplardaki boş atışlar yüzdeli oldu...
bu takımın kadrosu burda bahsedildiği kadar kötü asla değil...
yeterki kullanmayı bilsin Ceyhun Hoca...

son 2 maçtırda gayet iyi kullanıyor...
bu şekilde gittiği sürece kaybetsede yanında oluruz Erkek Basketbol takımı gibi...
ama yine eskiye dönerse o zamanda eleştirimizide yaparız...

İstediğimiz isyan buydu işte...
Galatasaray formasını giydiğinizi hatırladığınız için ve isyan çağrılarına karşılık verdiğiniz için teşekkür ederim...
Ne güzelde oluyor sizlere koyması cümlesini kurmak aylar sonra güzel oluyor...Bunun içinde teşekkür ederim ayrıca...

İlk planda önemli olan kazanmaktı ama farkı 15 sayıya kadar çıkarıp maç sonunu yine oynayamayıp 6 sayının altında bir farkla kazansak üzülürdüm doğrusu. Neticede süpriz bir mağlubiyet almamız halinde saha avantajını rakibimize vermiş olurduk.

Maçın ilk bölümünde farkı yakaladıktan sonra bir pozisyonun ardından takımın orta sahaya yakın bir bölümde toplanıp bir şeyler konuşması, maça ne kadar motive olduğumuzun göstergesiydi. O anda dedim, bu maçı alırız diye.

Tamika´nın ayağının tozuyla müthiş bir maç çıkarması ileriye yönelik umutlarımı artırdı ama şampiyonluk istiyorsak sağlam bir yabancı takviyesine ihtiyacımız var.

bu maçı sırf Tamika'ya endekslemek hata olur...
kendisini en çok eleştirenlerden birisi olarak söyleyebilirimki 6 aydır yapmıyor diye eleştirdiğimiz hangi konu varsa hepsini son 2 maçta yaptı Ceyhun Hoca...
Botaş ve Fener maçlarında takımdan bu sezon ilk kez olumlu sinyal alabildik...

savunma sağlam topa baskı iyi, markajlar sert...
hücumda top paylaşımı çok iyi zorlama atış yok paslaşmalar gayet olumlu, penetre sonrası çıkan toplardaki boş atışlar yüzdeli oldu...
bu takımın kadrosu burda bahsedildiği kadar kötü asla değil...
yeterki kullanmayı bilsin Ceyhun Hoca...

son 2 maçtırda gayet iyi kullanıyor...
bu şekilde gittiği sürece kaybetsede yanında oluruz Erkek Basketbol takımı gibi...
ama yine eskiye dönerse o zamanda eleştirimizide yaparız...

Bugüne kadar okuduğum en anlaşılır eleştiri yazısı. Böyle eleştirilere zaten kimse laf edemez. Ama gelip hoca bu işi bilmiyor istifa etsin diye anlamsız saldırı yapan insanlar var. Bizim isyanımızda onlara. Buyrun yine saldırın haydi bekliyoruz.