Salı gecesi seni en son M.köy e bırakmadık mı olm
Murat İnal' Alıntı:Salı gecesi seni en son M.köy e bırakmadık mı olm
Asuman KAYA' Alıntı:askaya@iski.gov.tr[/email] mail adresim.[/quote:2v59xao0]
Asuman hanım bu maçın kaydını edinmek isteyen çok olacaktır eminim ki,bunlardan biri de benim. Ama malum ben İstanbul'da değilim ve görüşme imkanımız yok. bu yüzden ben diyorum ki; bu kaydın kopyasını edinenlerden biri yada bizzat Asuman hanım maçı rapidshare'e upload etse de isteyen herkes ordan indirse...çok makbule geçer valla. haksızmıyım?
Sana demiştim gel diye hatta hayatının en iyi teklifini yaptım sanaOnur UNCU' Alıntı:Ah ah kaçar mıydı şu ortam Maç boyu içim içimi yedi,tüm emekler o saçma 2. çeyrek yüzünden gitse çok yazık olurdu.
Teknik taktik herşey yazılmış.Son çeyrek sayısız geçerken Cüneyt ve Hüseyin sazı eline alınca kazandık.Cenk'in ilk çeyrekte performansı maçın en pozitif yönü.Conley'i sürklase etti 2 maçta da.
Nsonwu faulleri soktukça delirdim.Acayip gelişmiş adam.Zamanında attığı tuğlalar yüzünden derbiyi kaybettiriyordu.
Murat abiyle Fastih Solak'ın sarılışı da tam bomba.
Ozan Öztekin' Alıntı:askaya@iski.gov.tr[/email] mail adresim.[/quote:27m6dd07]
Asuman hanım bu maçın kaydını edinmek isteyen çok olacaktır eminim ki,bunlardan biri de benim. Ama malum ben İstanbul'da değilim ve görüşme imkanımız yok. bu yüzden ben diyorum ki; bu kaydın kopyasını edinenlerden biri yada bizzat Asuman hanım maçı rapidshare'e upload etse de isteyen herkes ordan indirse...çok makbule geçer valla. haksızmıyım?[/quote:27m6dd07]
Sana katılıyorum bu arada Asuman hanım nerelisiniz Soyadlarmız aynıda o yüzen
mustafakaya' Alıntı:Sana katılıyorum bu arada Asuman hanım nerelisiniz Soyadlarmız aynıda o yüzen [/quote:25qt9fmv]Ozan Öztekin' Alıntı:Asuman hanım bu maçın kaydını edinmek isteyen çok olacaktır eminim ki,bunlardan biri de benim. Ama malum ben İstanbul'da değilim ve görüşme imkanımız yok. bu yüzden ben diyorum ki; bu kaydın kopyasını edinenlerden biri yada bizzat Asuman hanım maçı rapidshare'e upload etse de isteyen herkes ordan indirse...çok makbule geçer valla. haksızmıyım?Asuman KAYA":25qt9fmv] selam Utku. ben kaydettim dünkü maçı. hem de hd kalitesinde 8) [email="askaya@iski.gov.tr' Alıntı:askaya@iski.gov.tr[/email] mail adresim.
sevgili arkadaşlar,
daha önceki mesajımda da yazmıştım. görüntüler hd kalitesinde olduğu için çok yer kaplıyor [yaklaşık 4,5 GB]. bu yüzden rapidshare'e ya da başka herhangi bir yere upload etme şansım yok maalesef :roll:
Elazığlıyım Mustafacım sen nerelisin?