Re: Galatasaray-Asvel (26.02 Salı 21:15) İlk Maç : 69-69
Her sattığında ben de sana hangimiz daha çok koştuk diye sidiğe girmeyelim şimdi
Her sattığında ben de sana hangimiz daha çok koştuk diye sidiğe girmeyelim şimdi
Murat İnal' Alıntı:Yüzümde ki mutluluğu kim sağlamış bana bugüne kadar Galatasaray'dan başka be
selam Utku. ben kaydettim dünkü maçı. hem de hd kalitesinde 8)Utku Çapan' Alıntı:bu maçın tv kaydına ihtiyacım var, kayıt edenler varsa iletişim kurabilirmiyiz,
olmadı kanaldan istemek var ki, o cidden uğraştırır
Ahmet Bey ve maç görüntülerine talip olan tüm arkadaşlar, maçı dvd recorder ile televizyondan kaydettim. ve görüntüler hd kalitesinde. dolayısıyla mail yoluyla gönderemeyeceğim kadar çok yer kaplıyor maalesef.AhmetBilgin' Alıntı:Asuman Hnm bende isterim
dün herşey muhteşemdi.
Asuman KAYA' Alıntı:Ahmet Bey ve maç görüntülerine talip olan tüm arkadaşlar, maçı dvd recorder ile televizyondan kaydettim. ve görüntüler hd kalitesinde. dolayısıyla mail yoluyla gönderemeyeceğim kadar çok yer kaplıyor maalesef.AhmetBilgin' Alıntı:Asuman Hnm bende isterim
dün herşey muhteşemdi.
ancak şöyle bişi yapabiliriz. maç kaydını isteyen arkadaşlara birer dvd hazırlayıp bundan sonraki ilk maçta teslim edebilirim.
selamlar