Galatasaray: 77 - Oyak Renault: 64

Bertan Çetinkaya' Alıntı:
gırerken acık olan pankartlara daha detayla bakmaya calısıyolardı..

Sizler gene şanslısınız renkdaş sonuçta pankartı gösterip içeri sokabiliyorsunuz ya biz ne yapalım. Türkiye´de pankart yasağı olan tek il olmak gibi bir ayrıcalığa sahibiz. Stadlarda yasağa tam uyuyorlar haklarını yemeyelim (!) ama basket ve voleybol maçlarında rakibin pankart ve bayrak açma hakkı varken bizim yok. Sebebi de rakip taraftarının 657´ye tabi olmasıymış :shock: (657 Devlet Memuru Kanunu)

İlk yarıyı hedeflediğimiz yerin bir basamak altında bitirdik bu sıralamanın doğmasında taraftar olarak bizim hatalarımızın da payı var. Umarım takım da taraftar da ikinci yarıya sorumluluğunun bilinci ile girer.
 
Bertan Çetinkaya' Alıntı:
hatırladıgım kadarıyla ben ılk maclarımı yenılmez armada ve gsbasket.org pankartlarının bulundugu bbolumde seyredıyordum. ama artık bech'ın arkasındayım. arda'yı ıse mac sonunda cafeteryadakıler ıle sosıslı hakkında konusurken gordum :)

eger bı topluluk halınde seyredılmesı gerekılıyorsa bence bı calısma yapılmalı. bıde kufur edılmemesı konusunda hassasıyetımızı gostermelıyız.

benım en cok mactan cok, polısler canımı sıkıyo. kendını bılmez, ınsan sıfatıyla unıforma ıcındekı kısılıksızlere bance taraftar olarak bı cevap verılmelı. buda mac boyunca polısı ıstemedıgımızı taskınlıkla deıl, tezaruhatlarla gostermelıyız. cunku aramada tek bı polıs bırakarak, gırıste olay cıkartmaya calısıyo polısler. yanı ınsanları kıskırtmak ıcın caba sarfedıyolar ve bunun karsısında saygınlık beklıyorlar. ben gırerken acık olan pankartlara daha detayla bakmaya calısıyolardı..
Polisler hakkında genelleme yapılmamalı çünki özellikle Amirleri gerçekten çok iyiler , Geçen fb maçındaki çevik amirinin hatalı davranan kendi polisini nasıl yaka paça aşşağı attığını , tribünlerde nasıl güzel diyalog kurduğunu unutmayalım , tek yıldız ve 3 yıldız lı amirlerde gayet iyi niyetli davranıyolar. Taraftar olarak nabza göre şerbeti verin hiç bisorun yaşanmayacaktır tribünlerimizde...
 
cem arkadasımız gercekten cok guzel seyler soylemıs gercektende gs sevgımız fb nefretınden once gelmeli...
 
kolay gördüğümüz maçlarda dahi rakibe hücüm ribaundlarını bu kadar fazla vermemızı anlamıyorum. hücümda gösterdiğimiz performansı savunmada da biraz daha fazla gosterebilirdik açıkçası.

murat inal bu arada fichin sarı-kırmızı+beyaz pabuçlarını konuşmadık hiç...
:) yakışmış değil mi :muhaha
 
Nejlet Timur Uzun' Alıntı:
kolay gördüğümüz maçlarda dahi rakibe hücüm ribaundlarını bu kadar fazla vermemızı anlamıyorum. hücümda gösterdiğimiz performansı savunmada da biraz daha fazla gosterebilirdik açıkçası.

murat inal bu arada fichin sarı-kırmızı+beyaz pabuçlarını konuşmadık hiç...
:) yakışmış değil mi :muhaha
Timur abi fitch'in amacı "ben doğustan cimbomluyum her tarafımla,ayakkabılar bile"demeye getirdi işte gitmiyorum bu renklere aşıgım ömür boyu burada olcam ve kimseye pas vermecim anlamını cıkardım ben . :muhaha
 
Kendisi sanırım Spud Webb hayranı :D

onur ankara konusu acaip birşey gerçektende yahu.inanılmaz şeyler yaşadık bizde ankarada geldiğimizde.
kolay gelsin ne diyeyim.istanbula yayamadılar daha neyseki.fenerde denediler ama yıkamadılar.
 
koyu bir galatasaraylı olarak fenerbahçe ülkeri yendikleri için ne kadar rakipte olsak türk telekomu kutlarım.biz şampiyon olamıyorsak bari fenerbahçe olana kadar inş.türk telekom olur.dudley basketbolda ne varsa herşeyi yapıyo 3 lük attı blok yapıyo ribaund orta mesfeli şut herşey var.galatasarayda öyle bi oyuncu görmek isteriz.
 
Murat CANTAS, Cem BABA, Eyüp YILDIZ;


Bana ithafeten yazdığınız mesajlara teşekkürler. Ancak bakmayın Başkan hitabına, bu olayın duayeni Murat İNAL' dır.

Bizler yıllar önce; Onursal OK, Önder ÇİÇEKOĞLU, Kerem Ersuna ve her ne kadar su sıralar pek aramızda yer almasa da Can SOLİM gibi sizlerin de bildigi arkadaslarla beraber bu oluşumu hayata geçirdik. Sonrasında ise Galatasaray ve basketbolu çok seven arkadasların da aramıza hızla katılmalarıyla bugünlere gelindi. Pek tabi ki şu an geldiğimiz nokta da mutluluk verici.

Zamanında salonlar haricinde de birçok kez görüşme,buluşma organizasyonları gerçekleştirdik. Hala pek sık olmasa da aramızda toplanıp belirli bir yerde basketbol da oynuyoruz. Ancak yeterli katılım sağlanamadığı için bu organizasyonları düzenli hale getirmedik. Şimdi bu konu ile ilgili çalışma yapmaya niyetli arkadaşlar varsa pek tabi ki bizler de çok memnun oluruz.

Bizler bu tribüne gökten zembille inmedik; GSbasket.Org 1998 yılında ilk defa faaliyete geçtiğinde belki hepimizin yaşları 20 civarındaydı yani çok gençtik ama tribünlerin tozunu yutmuş insanlardık. Aksi takdirde zaten sıfırdan bir yerlere gelmek çok zor; tribün şartları zordur eminim ki birçoğunuz bunu yaşıyordur ve biliyordur, tribünden yeterli desteği sevgiyi saygıyı kişisel bazda görmezsen zaten bu tarz oluşumların bir yerlere gelmesi imkansızdır. Kısacası ezilip gidersin...

Sonuçta tribün organizasyonları olsun salon harici sosyal organizasyonlar v.b. olsun hepimizin memnun olacagı ve destek verecegimiz olgular. Inanıyorum ki Murat İNAL ve fahri asistanı Ömer kardeşim bunu layıkıyla yaparlar.


Ayrıca Bertan CETINKAYA mesajında bahsetmiş. Maç sonrası Arda' yı da büfeciyle konusurken gördüm demiş. (Tshirt ümün arkasındaki ARDAQUE yazısının bu görme fiilinde büyük katkısı olmustur herhalde eheh)

Büfe işletmecisi Bayar Abi bu siteyi ve benim siteyle olan alakamı biliyor. Galatasaray taraftarlarının büfelerine ve büfedeki sosisli sandwich lere sahip çıkmasını istiyordu. Bu konuda forumda yazı yazmamı istiyor ve bu konuda konuşuyordu. Demek ki bu dialoga sahit oldun :)

Sahip çıkın sosislilerinize kardeşlerim eheh :muhaha
 
Sen geyiği bırakta kaç lira komisyon alıyorsun bu sosislilerden yahu.Adam basket yazmaz oldu.Caferağanın sosislileri ataköyün sosislileri :D
 
Murat İNAL' Alıntı:
Sen geyiği bırakta kaç lira komisyon alıyorsun bu sosislilerden yahu.Adam basket yazmaz oldu.Caferağanın sosislileri ataköyün sosislileri :D


hehe son aylarda forumda pek yorum yapamıyorum. Malum ilk etapta cebi doldurmak lazım. Sonra yorumlar da gelir elbet :muhaha
 
Cem Baba' Alıntı:
Açıkçası ben her maçta ister istemez Fb denmesini bekliyorum,böyle bir huy edindik.Bu değiştirilmesi gereken bir olay.Zira Fb'yi neden bu kadar muhatap alıyoruz.Alakasız maçta neden fb tezahüratı?Bizim Gs sevgimiz,Fb nefretinden once gelmelidir.Futbol maçlarında bile dikkat edin,Gs için ayaga kalkılmıyor,ama biri desin ki ''Ayaga kalkmayan fenerli olsun'' herkes ayakta.Basket tribününe bunu yansıtmazsak,eger tribün başarılı olursa iç sahada cidden maç kaybetmeyiz.Stratejik taraftarlık yapıp oynatmamaya çalışabiliriz.

Aynen katılıyorum ve böyle bir yazıyı yazdığın için de teşekkür ediyorum. Artık şu fb takıntısından kurtulmamız gerekiyor. Her maçta futbol,basketbol (son maçlarda olmadı) galibiyeti kutlamak yerine, takıma destek vermek yerine maçla alakasız olarak fb'ye küfretmek çok utanç verici.

Ama düzeleceğini düşünüyorum, düzelmeli de.
 
tribünlerde kendinden gçen insanlar war
fenere küfretmek için salona gelen insanlar var
malesef zihniyetler değişmedikçe bunun önüne geçilemez
 
Murat İNAL' Alıntı:
Sen geyiği bırakta kaç lira komisyon alıyorsun bu sosislilerden yahu.Adam basket yazmaz oldu.Caferağanın sosislileri ataköyün sosislileri :D

Arda böyle devam ederse maça gelmişken sosisli yiyeyim yerine sosisli yemeye gelmişken maçı da seyredeyim anlayışına hakim olacağım :)
 

Üst