Galatasaray: 77 - Oyak Renault: 64

>dün akşam kazanmamız iyi oldu.iki hafta arada toparlanırız biraz.aslında daçka ve ted mağlubiyetleri haricinde büyük bir sürpriz yok ilk yarı itibariyle.fitchin istikrarsızlığına ve bol sakatlıklara rağmen iyi bir ilk yarı oldu.fitch yüzdelerini yükseltir ve saçma sapan şut tercihlerinden ve gereksiz zorlamalardan vazgeçerse,cemal ve fatih en azından faul yüzdelerini yükseltebilirse bile bayağı fark eder takım.hollman yine de soru işareti.mitchell idare etti.lige bakınca ted'de m.green,selçuk'da boddicker,karşıyaka'da slaughter...hollman-mitchell-mc gowan üçlüsünün yerinde olabilirdi..maliyetleri ve gittikleri takım düşünüldüğünde.neyse hayale gerek yok,umarım 4.yabancı tercihi iyi kullanılır.takım olma yolunda ilerlediğimiz ortada.organizasyon yavaş yavaş oturacaktır.klubün genel mali yapısı düzelince bu da şubeye olumlu yansır.herşey güzel olur inşallah...bu arada 28-1-2007 tekel maçı ayhan şahen spor salonu diye gözüküyor tbl.org'da.bir gelişme mi var salon konusunda??
 
Bu sezon takimi ilk kez izleyebildim. Acikcasi daha iyi bir basketbol bekliyordum. Biraz hayal kirikligina ugradim desem yalan olmaz ancak bu kotu oyunda rakibin zayifliginin da bir katkisi da olmus olabilir.

Oncelikle Murat cok iyi. Bu seneki en buyuk kazanc Murat'tir diyebiliriz heralde. Genc yasina ragmen dogru basketbolu oynuyor. Tufan bildigimiz gibi. Ondan cok sey beklemenin sonucu hayal kirikligi olur. Fakat aldigi gorevleri elinden geldigince yapmaya calisiyor ve kapasitesi de yeterli.

Mitchell kesinlikle takima guardlik yapmiyor bence. Murat ve ikisi oyundayken topu getiren hep Murat'ti. Hala sanki takima biraz yabanci gibi geldi. Daha cok topu elinde tutup oyunu biraz daha kontrol etmeli sanki. Ama tabi bilmiyorum koc bu adamlari nasil yonlendirip neler yapmalarini istiyor. Fitchell ilk yari berbatti ama ikinci yari baya satis yaparak 20ye yakin atti. Ama malesef sayi buldugu zamanlarda bile takimdan kopuk oynuyor. Cok sayi atmak demek yalniz basina oynamak olmamali. Zaten takim da bunu kabullenmis. O topu eline alinca herkes nasilsa bu adam topu potaya atar bize vermez diyerek hucumda onu bekliyor.

Cemali cok begendim. Eksikleri var elbet ama uzun zamandir Galatasarayda bu kadar parlak genc bir oyuncu oynamamisti. Savunmada daha iyi yer alabilmeli. Alan savunmasinda bir cok kere arkasina adam kacirdi, ustelik bu kacan adamlari gormedi bile. Hucumda potaya yonelisi cok iyi. Biraz daha hucum ribaundu kovalamali daha agresif olmali.

Holman a gelirsek bence takimin en zayif halkasi, pozisyon olarak. Bizim ihtiyacimiz olan iyi bir uzun diye gordum ben bu macta. Holmanin bu oyunuyla takima hic bir yarari olmaz. Evet iki uc blok yapip uc kere de icine vurdu bunlar guzel goze hos gelir ancak takimin ondan bekledigi pota alti mudafasini sertlestirmesi, ribaund toplamasi, hucumda postta arkasi donuk oynayip oralardan biraz sayi bulmasi ve karsi mudafanin biraz daha iceri gomulmesini saglamasi. Sonucta bizim takimin sayi yukunu yine dis sutlar olusturuyor. Pota alti islemeyince savunma dis oyunculara daha fazla baski yapabiliyor. Bunun icin postta karasi takimin savunmasinin basina corap orebilecek bi uzun lazim ki bu kesinlikle bu oyunuyla Holman degil bence.

Gorduk ki en buyuk sorun ribaund. Bu sorun bu maca mi mahsustu bilemiyorum ama ne Tufan ne guardlar ne de icerde oynayanlar kesinlikle ribaunda konsantre olmuyorlar. Ne box out ne bisey. Aldigimz ribandlarin geneli ise kucagimiza dusenler. Holman sadece mac basina 15 ribaund alsa idger istatitistikleri 0 olsa yine eyvallah ama derdi ribaund degil ki adamin. Smac vurayim blok yapayim, hep sansasyonel isler gibime geldi. Cemal tabi daha acemi o yuzden iyi pozisyon alamiyor bazen.

Ilk kez bir mac izledigim icin uzun uzun yazayim dedim. Organizasyonumuz da malesef cok iyi degil. Tek begendigim ya da isik veren olay savunmada agresifligimiz. Bu agresiflik yuzunden bazen bos adam birakip kolay sayi yedik ama o risk tasianbilir bence. Bi de hakemler cok kolay faul calip savunmanin direncini dusurduler biraz. Murat Ozyer de takimin saha ici yonetiminde fena degildi. Ama bence Fatih'i bos yere cezalandirdi. Daha fazla sure verebilirdi. Sonucta herkes sinirlenip kontrolden cikabilir. Ikinci yari da hic oyuna girmedi eger bisey kacirmadiysam.

Sonuc olarak bence bu takimin bu haliyle amaci yari final olmali. Yari final oynarsak da basaridir bence. Koc ve bazi kilit oyuncular kalirsa seneye takviyelerle daha yukariya oynayacak bi takimin baslangici olarak gorulebilir bu sene. Sonucta hersey yavas yavas. 7 adam aldim sampiyonluga oynuyorum mantiginin islemesi icin aldigin adamlarin bunlardan bir gomlek daha iyi olmasi lazim. Ama izlenilecek yoldan sapilmayacaksa, yonetimsel sorunlar asilip bu takima destek verilecekse gidilen yol iyidir diyebiliriz.
 
Dün yine maçtaydım..Öncelikle yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim..Güzel bir atmosfer vardı ama bu kadarcık seyirciye sevinmek de üzüyor beni..

Maçta hoşuma giden nadir şeylerden biri pankartlardı..Murat hoca,Aydan Hoca ve takımdan şampiyonluk isteyen pota arkasındaki pankart güzeldi gerçekten..

Rakipte Ahmet çok büyük mücadele verdi gerçekten..Hırsından dolayı tebrik ediyorum rakip oyuncuyu..

Biz takım olarak beklentinin altındaydık..Holman başlarda çok hırslı başladı..Mücadele etti ama hücumda malesef yine yoktu..Fatih saldırgandı..Pek göremedik onu..Zaten maçta önce çalışıyor..Çalıştığı kişiyi bilmiyorum tam olarak kısacık bir amerikalı sanırım..Tribünde ben sahada o çıldırdı..En sonunda olacak olacak deyip gülmeye başladı.. :p Cemal her zamanki gibi mücadeleci bir oyun sergiledi..Ondan istediğimiz verdi bence..Murat ve Tufan zaman zaman ön plana çıkarak yedek skorer görevlerini gördüler onlar da başarılıydı..Fitch ilk yarı yoktu ikinci yarı başında kıpırdadı..Mitchell bence iyiydi..İsmet de aldığı süreyü kötü değerlendirmedi..Tabi bu yorumlara şunu ekliyorum...Rakibin küçümsenmesi ve top kayıplarını bunlardan çıkarırsak genel olarak kötüydük..

Hakemler de özellikle 2.periyotta çıldırttı resmen..Ama tepkilerden olsa gerek sonradan bizim lehimize döndüler..Yani kötüydüler..

İnşallah bi dahaki maçlarda daha fazla seyirci olur..Daha güzel bir atmesferde takımımız iyi yerlere gelir..
 
Arda EZER' Alıntı:
Protokol de izleyen iş bilmezlerle aynı kefeye koydun beni ya eyvallah ...
Dışarda olaylar çıkıyor, protokolde oturan beyefendilerin dünyadan haberleri yok. Olay, özel şoförlü araçlarla salona gelip de takım elbiselerle protokolde keyif catmakla olmuyor malum...

Çıkışta anadolu' ya geçseydim yalnız gitmezdim zaten Fırat Bey. Sanki hiç yapmadıgımız şey teessüf ediyorum.
Öncelikle kendimizi soyutladığımız yok ancak daha tribünde istediklerimin anca 5 te 1 ini yapabildim. Oturduğumuz tribünde öyle 1 geyik döndü bende ona icaben 1şeyler yazdım.Ancaaak unutlmamalıdır ki yenilmezArmada yokken Gsbasket(6 kişi de olsak tribünde sene 99 Abdi İpekçi...) vardı :atki
Başkan geç girdiğim için sonradan haberim oldu sanırım girişteki olayları duyucak müdahele edecek o salonda yönetici namına TEK kişi yok...
Maçtan sonra soyunma odasının oradaki tek konuları röportaj yapılan yerdeki GS ye ait panonun renklerinde cafe crownun gözükmemesiydi... way efendım bordo falan fılan Bu adamların GS ilede pek alakaları yok işte herkes işini yapıyor gözüküyor . Kulüpte ülkerin elemanlarına iş bulmak , eski gerçek GS li çalışanları işssiz komamak için 3 tane masör 4 malzemeci , Sucu , havlucu...
 
Gökce Başaran' Alıntı:
Maca gittim ve taraftar cok fazla değildi,olan taraftara söz sölenemez,tek kelimeyle harikaydı.Özellikle gsbasket kısmı cok eğlendirdi.Yanılmıyorsam Murat abiydi o güzel espriler ve hareketler yaptı. :) Macta ilk yarı cok zorlansakta,ikinci yarı iyiydik.Ama hücüm ribauntlarına kesinlikle dikkat etmeliyiz.Bu nedenle renault canımızı yakamaz ama daha iyi takımlar affetmez bu hataları.Herkesin eline sesine ve yüreğine sağlık...

Gökçe esprilerimi beğendiğin için tşkler, ama ben sadece içimden gelenleri söyledim:)

Hele bir hücumda oyaklı yalçın tam üçlüğü atacakken Yalçın'a söylediğim "yalçın benim kankam olurmusun" teklifinden sonra basketi kaçırması ve bize dönüp gülmesi çok güzel oldu..

İlk kez Eyüp arkadaşımızın davetiyle gs basket 'ten arkadaşların yanında maç seyrettim(Hoş Timur ve Fıratla çok önceden tanışıyoruz)

Ama çok keyif aldığımı söyleyebilirim.Forum takip ediyodum ama üye olmamıştım.Eyüp'ün baskısıyla üyede olduk sonunda inşallah uğurlu gelirim takıma ve foruma..

Herkeze slm'lar..

Murat
 
gsbasket kısmı neresi oluyordu maçta :)
ben aslan yürekliler pankartının arkasındaydım köşede birkaç kişi vardı..onlar mıydı yoksa :) hemen yanımda :)
 
Aslan Yürekliler pankartı gsbasket pankartı zaten. Onun arkası gsbasket tribünü, yenilmezArmada arkası da Armada tribünü. :)

Tabii ben böyle onun bunun tribünü olayına katılmıyorum ama dün orada yakaladığımız hava gerçekten yaşanmaya ve görülmeye değerdi.
 
Hmm sen o zaman sahada basket oynayan solak biri vardı osun galiba..üstünde gsbasket pları vardı..bi daha da gelirim yanına :)

bir de sakallı baya karizma bi abi vardı..o kimdi :)
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Hmm sen o zaman sahada basket oynayan solak biri vardı osun galiba..üstünde gsbasket pları vardı..bi daha da gelirim yanına :)

bir de sakallı baya karizma bi abi vardı..o kimdi :)
Evet o solak olan Ömerdir.Ama iyi basket oynayamaz burada bire bir mac teklifinde bulunuyorum Ömer sana... :D ;)
 
MURAT CANTAS' Alıntı:
Gökçe esprilerimi beğendiğin için tşkler, ama ben sadece içimden gelenleri söyledim:)

Hele bir hücumda oyaklı yalçın tam üçlüğü atacakken Yalçın'a söylediğim "yalçın benim kankam olurmusun" teklifinden sonra basketi kaçırması ve bize dönüp gülmesi çok güzel oldu..

İlk kez Eyüp arkadaşımızın davetiyle gs basket 'ten arkadaşların yanında maç seyrettim(Hoş Timur ve Fıratla çok önceden tanışıyoruz)

Ama çok keyif aldığımı söyleyebilirim.Forum takip ediyodum ama üye olmamıştım.Eyüp'ün baskısıyla üyede olduk sonunda inşallah uğurlu gelirim takıma ve foruma..

Herkeze slm'lar..

Murat
MURAT hoş geldin foruma!!!
 
Beşiktaş kazandı,Jamal Thomasın karpuzuyla.Anlamıyorum en az 5 macı böle kazandılar nasıl oluyor böle şanş ya ... :( Nese banvit'le farkı actık en azından.
 
Giden arkadaşların ağızlarına sağlık ben maçı NTV den seyrettim giden arkadaşşlara bir isteğim var eğer video çektiğseniz foruma sunsanız iyi olur yani...
 
Casa da yenildi bu arada ligi 5. bitirdik güzel hedeflere dogru ilerliyoruz.
 
casanın yenilmesi çok güzel oldu ama beşiktaşın şansının gene tutması çok acı bir durum
ne olursa olsun biz bu ligi 4. bitiricez buna inanıyorum
biz maçlara gitmeye ve seyirci desteğimizi arttırmaya bakalım gerisini murat özyer ve basketçiler halledicektir zaten

bu arada tribün mantığının salondada oluşması güzel ama lütfen gruplaşmaya müsade etmeyelim
hepimiz GALATASARAYlıyız
 
puan durumunu tam bilmiyorum şuan ama dediğiniz gibi 5.olduysak yendiğimiz takımın arkasında kalmak kötü ama avantajlı sonuçta aldıkları bi mağlubiyette üstlerine çıkarız
 
tamam beşiktaşın arkasındayız ama deplasmanda yendik onları..evimizde yenip yine üste çıkarız..

ilk yarının en kötü mağlubiyeti şüphesiz daçka maçıdır..o maçı alsak zaten 4.üydük..averajla..
 
Erdi İçen' Alıntı:
casanın yenilmesi çok güzel oldu ama beşiktaşın şansının gene tutması çok acı bir durum
ne olursa olsun biz bu ligi 4. bitiricez buna inanıyorum
biz maçlara gitmeye ve seyirci desteğimizi arttırmaya bakalım gerisini murat özyer ve basketçiler halledicektir zaten

bu arada tribün mantığının salondada oluşması güzel ama lütfen gruplaşmaya müsade etmeyelim
hepimiz GALATASARAYlıyız
Ya gruplaşma filan yok orada cogu insan birbirini tanıyordu.Bu nedenle öle bir ortam oluştu yoksa herkese cok yakınız biz bağırmasını da biliriz desteklemesini de ve evet hepimiz Galatasaraylıyız birlik ve beraberlik esastır bizde.Lütfen gruplaşma filan oldugunu düsünmeyelim...
 
ya ben bide sizden ismetin değendirmesini alabilirmyim bnden geçer not aldı mithattan eksiği yok(mithatın takım içindeki abiliğine sözüm yok)ama her maç bnce 10 dk almalı çünkü artık genç oyunculuğu filan kalmadı
 
arda öztürk' Alıntı:
ya ben bide sizden ismetin değendirmesini alabilirmyim bnden geçer not aldı mithattan eksiği yok(mithatın takım içindeki abiliğine sözüm yok)ama her maç bnce 10 dk almalı çünkü artık genç oyunculuğu filan kalmadı

:roll: İsmet 19'una daha yeni girdi
 

Üst