İkinci yarı taraftar onculuguyle takım iyiydi.Ozellikle de taraftarın savunma konusundaki çabası gorulmeye değerdi.Ahmet Cömert'i istemeyenler var ama Ahmet Cömert kadar amatör basket havası katan bir salon bilmiyorum.Bu yüzden hoşuma gidiyor.Oyuncuya elimle uzansam değecek yakınlıktayız ve sanki sokak basketbolu izliyor gibisin.
Gsbasket'in az sayıda ama basketbol ile alakadar,basket seyircisi gorunumundeki topluluguyla beraber ''Yalçın'',''Altan'',''Uğur'',''Ahmet'' isimli oyuncuların dikkatini dagıtmadaki çabamız güzel sonuçlar verdi.Ozellikle Yalçın çok kızdı,Ahmet'te bi ara elinden topu kaçırmak zorunda kaldı.
Genç oyuncumuz İsmet,en sonunda uzun bi şans yakalayabildi;ama takıma alışmamış oldugu goze çarpıyordu.Alışırsa kimse tutamaz.Az süre alsada Oyak'tan Uğur adlı oyuncuda iyi gözüktü.
Son olarak Bahtsız Bedevi'nin bahsettiği Ülker orgutlenmeleri gozume çarpmadı değil.Elini kolunu ülker'e bağlayan,inanılmaz borçlara imza atan,maaşını yardım için klübe bağışlayan taraftarın parasıyla bile birşey yapamayan yönetim,canımı sıkmaya devam ediyor.Amatör şubelerdeki düşüşümüz hala sürüyor.Galatasaray,Payidarlı zamanlardaki erkek voleybol takımını,bayan voleybol veya basketbolunu hep unuttu.Daha nice dallarımız sürekli kan kaybediyor.