gordon' Alıntı:Anladığım kadarıyla işler yine aynı tas aynı hamam gidecek. Hakeme saldıran hoca, Efes'den 20 sayı fark yiyip, İtü altyapsını güç bela yenen takım, bunun için sevinen taraftar.
Bu hallere mi düşmeliydik?
umut2208' Alıntı:bence şimdiden karamsarlığa kapılma
Barış Yarar' Alıntı:helal olsun Potanın Aslanları :atki Zamanla taşlar yerine oturacak.Bu takım çok can yakacak 1.ligde.
Ben inanıyorum basketçilerimiz bu sene keyif verecek bize ve tüm basketbolseverlere
BuRaKGS' Alıntı:Barış Yarar' Alıntı:helal olsun Potanın Aslanları :atki Zamanla taşlar yerine oturacak.Bu takım çok can yakacak 1.ligde.
Ben inanıyorum basketçilerimiz bu sene keyif verecek bize ve tüm basketbolseverlere
ya barıs abı bu kadar zamandr formda tanısıoruz ve ben ılk kez sana katılmıorum malesef takım ıtuyu utulemelıydı gecen sene rahat bı galıbıyet aldıgımız mac yoktu bu sene de ızdırap cekecez ma c sonuna kadar galıba..
Barış Yarar' Alıntı:BuRaKGS' Alıntı:[quote="Barış Yarar":079ae]helal olsun Potanın Aslanları :atki Zamanla taşlar yerine oturacak.Bu takım çok can yakacak 1.ligde.
ya barıs abı bu kadar zamandr formda tanısıoruz ve ben ılk kez sana katılmıorum malesef takım ıtuyu utulemelıydı gecen sene rahat bı galıbıyet aldıgımız mac yoktu bu sene de ızdırap cekecez ma c sonuna kadar galıba..
BuRaKGS' Alıntı:Barış Yarar' Alıntı:BuRaKGS' Alıntı:[quote="Barış Yarar":bcac9]helal olsun Potanın Aslanları :atki Zamanla taşlar yerine oturacak.Bu takım çok can yakacak 1.ligde.
Burakcım, bu takımda hala eksikler olduğu aşikar.Elbette şampiyonluğa oynayacağız demiyorum Henüz takım oturmadı.Bazı oyuncularımız var ki çok yetenekli ama maç eksiği olduğu için henüz gerçek oyunlarını sahaya yansıtamıyor.Özellikle Fatih Solak.Zamanla bu eksiklerini de tamamlayacaklar.
Bugün zayıf İTÜ'yü zar zor yenmiş olabiliriz.Yarın Karşıyaka'ya karşı ne yaparız bilmiyorum.Yeneceğimizi ümit ediyorum.Ama ben bu maçları değil bu sezon ne yapabiliriz onu düşünüyorum.
Barış Yarar' Alıntı:BuRaKGS' Alıntı:[quote="Barış Yarar":80259]BuRaKGS' Alıntı:[quote="Barış Yarar":80259]helal olsun Potanın Aslanları :atki Zamanla taşlar yerine oturacak.Bu takım çok can yakacak 1.ligde.
Burakcım, bu takımda hala eksikler olduğu aşikar.Elbette şampiyonluğa oynayacağız demiyorum Henüz takım oturmadı.Bazı oyuncularımız var ki çok yetenekli ama maç eksiği olduğu için henüz gerçek oyunlarını sahaya yansıtamıyor.Özellikle Fatih Solak.Zamanla bu eksiklerini de tamamlayacaklar.
Bugün zayıf İTÜ'yü zar zor yenmiş olabiliriz.Yarın Karşıyaka'ya karşı ne yaparız bilmiyorum.Yeneceğimizi ümit ediyorum.Ama ben bu maçları değil bu sezon ne yapabiliriz onu düşünüyorum.