Galatasaray: 79 İTÜ: 67

Skor tabiki beklediğimizin altında ama sonuçta kazandık.Bence de bu maçlarda takım yeni yeni oturduğu için neticeye bakmalıyız.Yarınki Karşıyaka maçı baya önemli.Umarım kazanırız ve Mersin maçına moralli çıkarız.
 
gordon' Alıntı:
Anladığım kadarıyla işler yine aynı tas aynı hamam gidecek. Hakeme saldıran hoca, Efes'den 20 sayı fark yiyip, İtü altyapsını güç bela yenen takım, bunun için sevinen taraftar.

Bu hallere mi düşmeliydik?

Galatasaray'ın galibiyetine sevinmek de garip karşılanan bir olay oldu; pes artık !
 
Şu an saat 02:10 ve Galatasaray İTÜ maçını SKY TÜRK banttan veriyor.

Garret berbat oynuyor,birde karşısında 16 yaşında Eyüp var,ilk yarıda 4 faul yaptı :) Bence bu adam acilen gönderilmeli...
 
taraftar takıma destek vermeli herkes halil üneri asmak istiyor i.t.ü genç takım ama bizde dün gençlerle oynadık dixon hadley gökhan fazla süre almamış ismet ilk periyot süper oynamış asist felan yapmış
 
Dün gecenin bir vakti zap yaparken bizim maça denk geldim. İzlediğim İTÜ takımı 2. ligde bile zorlanır ama gel gör ki 4. periyodun 7. dakikası oynanırken skor İTÜ lehineydi ve tribündeki GS taraftarı endişeyle donup kalmıştı. İlk periyot hariç çok çok kötü savunma yaptık. H.Ü 3 amerikalımızı maçı büyük bölümünde bir arada oynatmayarak yarınki maça saklamayı düşündü ancak neredeyse maç gidiyordu.

Garnett ten başlayayım 2 maçını da izledim ve ilk maçtaki görüşlerimden daha sert konuşacağım. Bu adam Washington dan Keep ten hatta Don Little dan bile kötü. Kendisini 17 yaşında ve kendisinden 6 cm kısa Eyüp adında bir adam savundu (ismi doğru hatırlamıyor olabilirim) ve tabir yerindeyse rezil etti. O kadar acemice hareketler yapıyor o kadar basit feyklere yanıt veriyor ki izlerken hayret ettim. Eğer ki ybancılarımızdan biri bu olacaksa yazık ona verilecek paraya. Aklı başında hiçbir koç bu adamı takımında barındırmaz. İnanın altyapıdan adam koyun çok daha iyi oynar. İnşallah biran önce ait olduğu yere, Harlem sokaklarına döner.(Gerçi bu kazmalıkla oradaki sokak maçlarında bile zor yer bulur kendine)

Dixon çok oynamadı özellikle son periyotta oyndı ilk maçtaki izlenimim onun için de aynen geçerli. Oldukça disiplinsiz oynuyor. Hücumda hiç set yapamıyoruz o varken. Bir reverse yapıp 3 lük denemesiyle bitiriyor çoğu hücumu. O girene kadar 7-8 3 lük denememiz vardı oynadığı kısa süre zarfında onun sayesinde bu denemelerin sayısı 20 ye yaklaştı. Yetenekli oyuncu ancak bu şekilde oynamaya devam ederse çok zarar verir.

Olumlu olarak söyleyebileceğim şey takımın özellikle Dixon un oynamadığı bölümlerde saçma sapan 3 lükler denemeyip içeriden oynamaya çalışmasıydı. Bunda İtÜ nün pota altında adamlarının kısa olmasının da rolü büyüktü. Ancak uzunlarımız hücumda İTÜ nün genç ve kısa adamlarına karşı bile üstünlük kuramadılar. Bu yüzden hücumda kısır kaldık.

Dış adamaları özellikle de guardları savunmada yine büyük zaaf gösterdik. Mert bile bir sürü 3 lük gönderdi.

İTÜ maçını izleyen bir kişi kesinlikle bu galibiyete sevinmez çünkü çok kötü sinyal verdi takım. İTÜ nün fazla değil tecrübeli 1 tane daha adamı olaydı maçı son 3 dk da kaybetmezlerdi. Ve bu yedikleri 12 sayı fark sanırım lig boyu yiyecekleri en düşük fark olur (tkviye yapılmazsa).

Bu takımdan Garnet yollanıp güçlü kuvvetli ribaund yapan hücumda da az biraz etkinliği olan bir yabancı almaz isek geçen seneden çok farkımız kalmayacak. Bence 4-5 numara arası bir oyuncuya kesinlikle ihtiyacımız var. Ayrıca nasıl yapar bilemem ama H.Ü in bu takıma savunma yaptırması gerek (3 sene oldu 3 senedir savunma savunma savunma diyoruz ). BUnları yapmadığımız taktirde belki geçen seneki gibi play out oynayacak kadar düşmeyiz(inşallah) ama fazla ileri de gidemeyiz.

İlk gün Efes çok kuvvetli dedik, 2. gün İTÜ çok zayıftı oyuncularımız konsantre olamadı bahanesine sığınalım. Bugünkü KSK maçı bizim çapımızı ortaya koyacak bir maç. Kazanıp kazanmamak kadar ortaya konacak oyun da önemli. Bugünkü maça bakarak daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.

Not: Maçta en çok İTÜ lü İsmail Tutu yu beğendim. Biraz piknik tüp modeli bir eleman ama akıllı oynuyor. Bence maçta(iki takım adına da) ne yaptığını bilen tek adam oydu.
 
haklısın bugunku mac gercekten seviyemize yakın bi mac olcak ve kazanmalıyız ben ulker karsısındakı mersini gordukten sonra bu oyunumuzu hic begenmez oldum
 
cemcemgs' Alıntı:
79 67

Telefonda kendi adıma ve bir çok kişi adına teşekkür ettim ama yine edeyim buradan, uA UNI59, Ahmet'e çok çok teşekkürler.

Nedemek kardeşim elimden geldiğince hem tezahurat yapmaya hemde size mesaj çekmeye çalıştım benim o attığım kısa mesajlardan normal sonuçlar çıkarıp yazmanı taktir ettim :D

Edirne güzeldi daa geniş yorumu sonra yaprım çok yorgunum.
 
duman 1905' Alıntı:
bu arada harunlu mersin ülker i devirdi ülkerin treapenger diye bir adamı var avrupayı çok rahat sallar süperbişey

Trepagnier (nasl yazılıyor bilmiyorum) ama zaten avrupa da çok iyi bilinen bir adam.

Bir de üülker kotu takım mı diye sormuşlar? Evet kotu. pivotta 18'lik oğuza bakıyorlar. ibo sakat. omerin ne yapacağı belli degil. stefanov için takımoyunu oynayan bir ekip lazım. ulker oyle bir ekip degil. trapegnier super. Bekirle falan super takım olunmaz. Ülker bu sene Avrupa'da dokulur eger haislip'in yerine duzgun bir adam bulmazlarsa. Bodiroga, tonako beard gibi yıldızları almak istediler, iyi de para teklif ettiler ama olmadı. Eldekilerle bence ligde de gecens eneki gibi bir performans zor. ibo duzelecek, mirsat ayılık yapacak falan..
 
bencede ulkerin oynadıgı oyun bana ic acıcı gelmedi stefanov popovicin yarısı olamaz birtek mersin macında 32 sayı atan abdlileri cook iyi ama tek kisiyle olmaz bence efes bu sene siler supurur avrupadada iyi isler yaparlar
 

Üst