Galatasaray 82-61 Cras Basket Taranto | 2008-09 EuroCup Şampiyonu Galatasaray

Re: Finaldeyiz.!! Fiba EuroCup Rakip Cras Basket Taranto

maçı ntv sporun vermesi çok iyi olmuş ayrıca maçımıza önem verip yayınlamaları da sevindirici, acaba maçı kim anlatır? en azından bizim spikerlerden dinlemiyecek olmamız iyi birşey olsa gerek

emel dizili' Alıntı:
maçı ntv sporun vermesi çok iyi olmuş ayrıca maçımıza önem verip yayınlamaları da sevindirici, acaba maçı kim anlatır? en azından bizim spikerlerden dinlemiyecek olmamız iyi birşey olsa gerek
Osman Sakallıoğlu yorumlamasın da kim olursa olsun. Geçen yıl Erkek takımımızın maçlarında bariz taraf tutuyordu. Ben Kaan Kural'ı isterdim. Ama bir programda izledim. Bayan basketle ilgili pek bir fikri yok. Maçın Ntv sporda olması çok iyi oldu. Ele gün final ve İnşallah Kupa görsün..

Maçın ntv sopr da olması çok iyi olmuş.Bayan basketboluna ilgi her geçen gün gittikçe artıyor.

Ayrıca salondaki pembe koltuklar inş. bu maçta açılır.Çünkü maça çok daha fazla seyirci etki edebiliyor.Sadece bu maç için bile olsa o koltuklar açılmalı.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bizi de bilgilendirebilir mi ?

arkasaslar maci ntv de verir mi yoksa sadece ntvspor mu verir ? ikiside ayni degil mi sounucta ??

maç ntvsporda bnm korkum ise malesef şifre girer korkusu yaşıyorum ya avrupa maçlarında şifre giriyor ama bakalım

Onur Karakuzu' Alıntı:
maç ntvsporda bnm korkum ise malesef şifre girer korkusu yaşıyorum ya avrupa maçlarında şifre giriyor ama bakalım
onur uyduda şifre giriyor ama digide ve dsmartta şifre girmez

Zannetmiyorum bu maçta uyduda da şifre girmez herhalde. Futbol maçlarının o şekilde yayınlanması uefa yla ilgili bir şeylerde kaynaklanıyordu zannediyorum. Fibanın öyle bir şey yapacağını zannetmem, çok fazla ülke de yayınlanan bir şey değil yani.

Telefonla ulaştığımız Galatasaray Bayan Takımı coachu Okan Çevik, FIBA Eurocup mücadelesi öncesi sorularımızı yanıtladı.

Galatasaray Bayan Takımı, yarın FIBA Eurocup'ta çok önemli bir mücadelede Cras Basket Taranto ile şampiyonluk maçının ilk ayağına çıkacak. Avantajlı bir skor, hatta galibiyetle dönmek isteyen Sarı - Kırmızılıların coachu Okan Çevik, oyuncularının kararlı ve inançlı olduğunu ve bu havanın kendisini umutlandırdığını söyledi.

Rakiplerinin videolarını izlerken yakaladığımız Çevik bir ilk başarmak istediklerini söyleyerek, "Çok önemli bir maça çıkacağız. Kupayı alıp bir ilk başarmak istiyoruz. Takımdaki maç ciddiyeti iyi durumda. Seviyemiz gayet iyi. Zaten birkaç maçtır takımımız büyük bir kararlılık ve inanç gösteriyor. Biz yarı finalde Dinamo Kursk'a deplasmanda yenildiğimizde bu kararlılığı gördüm. Bunun finale de yansıyacağını düşünüyorum" dedi.
basketdergisi

İnşallah herşey mükemmel olur ve kızlarımız oradan kupa için umutlu bir sonuçla dönerler.

Arkadaşlar bizim televizyon bozuldu ve haliyle akşam tvden maçı izleyemeyeceğim. Lütfen Ntv Spor'un internetten yayınını bulan versin, Allah rızası için :)

Barış Emre' Alıntı:
Arkadaşlar bizim televizyon bozuldu ve haliyle akşam tvden maçı izleyemeyeceğim. Lütfen Ntv Spor'un internetten yayınını bulan versin, Allah rızası için :)
ntv msnbc'den canlı izle diye bir seçenek var. oradan sipru diye bir program var. orada Doğuş gurubunun bütün yayınları nba tv dahil izlenebiliyordu. ama bazan hata verebiliyordu.

Yardımcı olabilecek biri benim annemi kandırabilir mi acaba. O saatte dizisi var. Ve bana ntv sporu izlemem için izin vermiyor:(

kurtlar vadisinden vazgeçilceğeni samıyorum bizim evde :) babamın düşüncesine göre basket maçlarının skoru önemliymiş maç izlenmezmiş futbol gibi.. töbe töbe :oops:

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
[quote="Barış Emre":2s4x700v]Arkadaşlar bizim televizyon bozuldu ve haliyle akşam tvden maçı izleyemeyeceğim. Lütfen Ntv Spor'un internetten yayınını bulan versin, Allah rızası için :)
ntv msnbc'den canlı izle diye bir seçenek var. oradan sipru diye bir program var. orada Doğuş gurubunun bütün yayınları nba tv dahil izlenebiliyordu. ama bazan hata verebiliyordu.

Yardımcı olabilecek biri benim annemi kandırabilir mi acaba. O saatte dizisi var. Ve bana ntv sporu izlemem için izin vermiyor:([/quote:2s4x700v]

En yakın ve devamlı görüştüğü komşuyla haberleşebilirsin, ya da bu filmi izleyen tanıdık birisi varsa aile eşrafında. eğer var ise, bunlarla açık açık konuşmanı tavsiye ederim ben hep böyle yaparım ve hep gider davet edilen yere gitmek sünnettir :) gel beraber izleyelim desin ya da bu akşam bize gel hanım laflarız.. tanıdığınız komşunuz desin yeterli.

bir çok kere test edildi onaylandı.. :)

Maçı izleyebilme konusunda tek sorunlu benim sanıyordum... : )

İnternetteki yayının kalitesine güvenemiyorum. Bu nedenle maçı izleyebilmek için akşama büroda olacağım. Ankara´da olup sıkıntı yaşama ihtimali olanları beklerim. : )

dişi aslanlarımızın sonuna dek yanındayız. stres yapmadan sakin oynalım yeter.