Galatasaray 82-61 Cras Basket Taranto | 2008-09 EuroCup Şampiyonu Galatasaray

Re: Finaldeyiz.!! Fiba EuroCup Rakip Cras Basket Taranto

Salon dolmazmı? Bunu ciddi olarakmı söylüyorsunuz? Biletler tükenmek üzere haberiniz yok galiba daha 10 gün var maça. Salonun dolmasını bırakın o gün olacak izdiham düsündüyor beni cünkü dısarda bir sürü insan kalacak.Umarım büyük sıkıntılar cıkmaz içeri girmek isteyenlerle ilgili.

Kapali diye tabir edeyim ben anlatmak istedigim bölümü. Neden oranin biletleri satilmiyor? Pota arkasi ve protokol tarafi var biletixin internet sitesinde. :S

O ntv de olması çok güzel oldu. Bakalım,artık sonuçta güzel olacak inşallah.

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Yusuf Baran":24ecd047]http://www.ntvmsnbc.com/id/24939922/

21.30da canli.

harika bir haber bu.İnşallah final maçınıda alır ntv.Hiç yoktan izlerken sinirimiz bozulmaz.[/quote:24ecd047]

Rövanş maçı demek istedin herhalde abi :p

Aaaa 1 dakika ya ben rövanş maçına bilet aldım :).Bir an çıkmış aklımdan

Bu arada bugün bilet almaya gittim.50 liralık olan bölümler bom boş 20 liralık olan bölümlerde ise çok az boşluklar var.Bilmiyorum salonun bölümlerine polis koyup sen buraya sen buraya diye yönlendirilermi.Hiç sanmıyorum ama...

[/quote]Benim için diğil.... :?[/quote]

Neden abi tahmin ediyorum sende de Ntvspor vardır?

Onur Yavuz' Alıntı:
Salonun dolmama, biletlerin bitmemesi gibi bir ihtimal yok.

Sabah gördüğümde 50 TL´lik biletlerden çok az kalmıştı. Sanırım büyük bir bölümü liselilere ve kongre üyelerine ayrıldı.

20 TL´lik biletlerden bir miktar var ama kanımca onlar da en geç perşembe, cuma gününe kadar biter.

yani çok merak ediyorum ayda yılda 1 gelen insanlar en çok etki yapan yerde nasıl etkili olmayı düşünüyorlar.

Benim için diğil.... :?[/quote]

Neden abi tahmin ediyorum sende de Ntvspor vardır?[/quote]Hayır..... :? Yapacak birşey yok,bayan voleybolcuları seyrediceğiz bana özel´den yorumlarsin maçı. ;)