Galatasaray 83 - Banvit 80

gscafecrown' Alıntı:
BİRDE ANONSCU BULMALIYIZ.

Genç ressam birgün hocasına resimlerini göstermeye gitmiş. Hocası öğrencisine iyi bir ressam olup olmadığına halk karar versin demiş ve öğrencisine yaptığı resmi halkın en yogun olduğu ziyaret ettiği meydanda sergilemesini istemiş. Resmin yanına bir not eklemesini istemiş. "Resimde gördüğünüz hataların üstüne çarpı atın." Genç ressam 3 gün sonra büyük bir üzüntüyle hocasının yanına gitmiş resmin her tarafının çarpılarla dolu olduğunu, resim yapmayı bırakmaya karar verdiğini söylemiş. Hocası genç ressama hemen pes etmemesini ve meydana bir resim daha koymasını ve resmin yanına fırça, boya seti ekleyip şu notu yaz: "Lütfen hatalı gördüğünüz yerleri düzeltiniz" Resim meydanda bir hafta boyunca kalmış ancak kimse resme dokunmamış. Genç ressam hocasının yanına şaşırarak gitmiş. Hocam bu sefer de kimse dokunmadı. Hocası "İnsanoğluna bir şeyi eleştir dersin insafsızca eleştirir ama hatayı düzelterek sen yap dersin o zaman elini sürmez" der.

İstanbul´da çok sık maça gelemiyorum ancak bizim içimizden bir arkadaş bu görevi üstleniyor Ahmet Cömert´te. Bu arada yanlış anlaşılmasın anonscu arkadaşla henüz tanışma veya nette sohbet etme fırsatım dahi olmadı ama gördüğümde emeği ve özverisinden dolayı teşekkür edeceğim.
 
Anonsçu arkadaş yaptığı işten dolayı baya beğeniliyor, ben sölemiyim kendisi isterse söler kendisiyle ilgili olna şeyleri.

Ayrıca Tab Baldwin Commonwealth Oyunlarında Yeni Zelanda milli takımının başında olması gerektiğinden bu haftasonu takımının başında olamayacak. Umarım bu fırastı iyi değerlendiririz.
 
galibiyet sansımız bıraz daha arttı diyebilirmiyiz
 
Bu maci tvden izleyemiyecegiz malesef. Sizlerden ricam, mumkunse pazar gunu yapilacak tribunden kucukte olsa goruntu almaniz. Eger boyle bir imkan varsa, biraz olsun biz uzaktakileri sevindirir.

CHEYENNE
 
İLK MAÇTAKİ GİBİ YENELİM ŞU BANVİTİ YOKSA PLAY-OFF ZORA GİRECEK HAYDİ ASLANLAR :atki
 
insallah yeneriz hersey dixon a bagli dixon gününde olursa yeneriz
bu takima iyi bir 5 numara sayi atan bir pivot lazim ancak o zaman
dixon kötü oynasada yeneriz hatta 4. yabanci da alinmali
 
Bana göre Banvit'in en önemli ismi coachu Tab Baldwin.Onun yokluğu müthiş bir avantaj.
Anons işinde TV'den izlediğim maçlarda Ali Emre abiyi baya başarılı buldum.Fenerbahçe maçlarındaki herif gibi sadece sayı atan oyuncunun ismini böğürmüyor.Anonsları oyunla paralel.
 
gscafecrown' Alıntı:
AHMET COMERT İ TIKLIM TIKLIM DOLDURURSAK Bİ SANSIMIZ OLUR. BİRDE ANONSCU BULMALIYIZ.
anonsçu aramaya gerek yok arkadaşlar koyu cimbomlu ali emremiz var daha ne istiyoruz artık efes e de anonslarali emreden içimizden biri başarılar sana ali emre çoştur gelenleri.
 
Tequila,emin ol öyle olacaktır :eek:key

Burak ve Hüseyin bu maçta başrol oynayacaktır,tabi değerli hocamız izin verirlerse...
Banvit gitsin tavuklarla uğraşsın.
 
sahada ve tribünde TAVUKLAR gereken dersi alacaklar......
 
sevgili fenerliler bugünde banviti destekleyecekmisiniz!!!
 
skor ne beyler haberı olan buraya update etsın lutfen
 

Üst