Galatasaray 83 - Banvit 80

bana whisby nin gitmesiyle umutu kazandik gibi me geldi maçtaki arkadaslara soruyorum umut yenice nasildi? hatta oynuyan oyuncular hakkinda 1 er cümlelik yorum istesem
 
DeSean da bi problem var sanırım kendini pek fazla vermiyor son maçlarda eskisi gibi bu arada Radoseviç'i Serhat savundu.
 
Arkadaşlar!
Pazar günün oynanan maç takımımız açısından fikrimce bir kader maçıydı.Bu ligde var mıyız,yok muyuz o anlaşıldı.Şu anda ligin play-off'a kalan takımları arasındayız.Artık Play-Off'a gidermiyiz,gelirmiyiz gibi topicler kapatılsın hatta YASAKLANSIN!Hatta tüm mesajlar polis kontrolünde yakılsın.
Bu takım ne tribünde,ne salonda,ne sanal ortamda sizce yeteri kadar desteklendi mi?Herşeye rağmen bu takıma bu sene destek verdiğinize inanıyor musunuz?Maça sürekli gelen yeşil gözlü bir adam,Burak formasıyla dolaşan bir arkadaş,evi yakın olduğu için zaman geçirmeye gelen biri.Bunlardan ibaret.Ama böyle olmamalı.Biz Galtasarayız.Yeri gelecek,Apdi İpekçi'yi tıka basa doldurup bilet alamayacağız.
Amaç artık play-off da canımızla,kanımızla oynayıp en az iki turu geçmektir.İnancı var olan ancak kazanabilir.Bu sitede arkadaşlarımla beraber artık olumlu yorumlar görmek istiyoruz.Takımın moralini bozacak yorumlardan kaçınılsın.Bunu sizden bir arma dostunuz olarak istiyorum.

We stand united! Birlikten kuvvet doğar!

Bu sözler GS basketi şampiyon olarak görmek isteyen taraftarlara ithaf edilmiştir.Bu mesajı mail box'ıma kaydediyorum,bir gün şampiyon olursak bu mesajı tekrar göndereceğim.
 
CemGSCem' Alıntı:
Bu sözler GS basketi şampiyon olarak görmek isteyen taraftarlara ithaf edilmiştir.Bu mesajı mail box'ıma kaydediyorum,bir gün şampiyon olursak bu mesajı tekrar göndereceğim.
17 yasındayım bu sözleri raftan çıkarma günü geldinde büyük ihtimal göremem mezar taşıma yazarsınız :oops:
 
bizde uAESolarak maçtaydık... son peryotta 10 sayılık fark erimeye başladığında endişelendim ama aslanlarımız işlerini bildiği içi maçı aldık....


Ben en çok Hüseyin Demiral i beğendim.. savunması ile maçın son anlaarında rahat nefes almamızı sağladı... :atki
 
kempes89' Alıntı:
17 yasındayım bu sözleri raftan çıkarma günü geldinde büyük ihtimal göremem mezar taşıma yazarsınız :oops:
biglion' Alıntı:
yok bn kendimi gectim cocugum gorsun yeter gozum okadar yuksekte diil.

O zaman ben şanslı bir nesildenim zirveyi gördüm. Gelecekte de göreceğime inanıyorum. Ancak hem taraftar yapısının hem de takım içindeki bazı dengelerin değişmesi gerekiyor. Sonuçta biz zincirin bir halkasıyız. (Taraftar, oyuncu, teknik kadro, yönetim...) Hepsi birbirine güven vermeli ki başarı Kaf Dağının arkasında görünmesin.

Malesef şu anda zincirin her halkası kendi aleminde. Zincirin halkalarını birleştirmek için biz elimizden geleni yapalım. İkinci adımı Genel Kurul´un atacağından şüphem yok. Sonrası da gelir diye umut ediyorum.

Zoru başarmak kolaydır. İmkansızı başarmak zaman alır.
 
Maça çok iyi başladık ama maalesef maçın başında yakaladığımız 11 sayılık farkı çok çabuk kaybettik. Maç sonunda da 13 sayı öndeydik son 3 buçuk dakikada ama maç kazanma şansını neredeyse Banvit'e kaptırıyorduk. Koçun maça böyle anlarda müdahele etmesi gerekli ama nerde...
Maçın ikinci yarısında bu sene çok nadir olarak gözlemleyebildiğimiz şekilde iyi basketbol oynadık. Bunu Banvit maçında görmek çok güzel. Keşke her zaman böyle basketbol oynayabilsek. Umut Yenice ve Hüseyin Demiral'ı o kadar etkili kullandık ki ligin en iyi savunma yapan takımlarından Banvit çaresiz kaldı. Üçlük sevdasından ilk defa bu kadar kararlılıkla uzaklaştık ve neticesini çok çabuk bir şekilde aldık, bu sebepten mutluyum.

Bu arada rakibin koçu Baldwin ve bana göre en iyi oyuncusu,sahadaki lideri Pero Cameron'ın olmamasının da bize çok yardımcı olduğunu söyleyeyim. Tabii bizim de sadece 2 yabancıyla oynadığımız unutulmasın.

Sırada Tekel var. :atki
 
Vay be banvit'ide yendik ha. tebrikler takımımıza. özellikle bu galibiyeti kazanmamızda başrol oynayan dixon, umut, burak üçlüsüne tebrikler. bide bu sezon ikinci veya üçüncü kez halil üner'e tebrikler. ya bide bizim takım giden yabancı oyuncular yüzünden krize girmişti ama biz iki haftadır kazanıyoruz. itü'yü takımdan saymasak bile banvit ciddi bir takımdı. bu galibiyet çok iyi oldu ve sanırım devamı gelecektir. ayrıca geçen senenin intikamını bu sezon ikinci kez aldığımız için çok mutluyum. bu galibiyet nedeniyle bu yazımda halil üner'e kötü bişey yazmicam ama banvit'i yendik diyede bu takımda kalsın istemiyoruz ve en kısa zamanda istifasını bekliyoruz. yada en azından sezon sonu gitmesini istiyoruz. neyse, umarım bu galibiyetlerin devamı gelir ve sezon sonu play-off'a kalırız. takımımıza tekrar tebrikler...
 
Şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım.
Ben şampiyonluğu ne takıma,ne de taraftara yakıştırabiliyorum.Şampiyonluk derken armayı esas aldım.
Takıma yakıştıramıyorum;çünkü şampiyonluk gibi bir heyecanı yok;eski oyuncularla kurulmuş idareten bir takım görüntüsü veriyor.Şampiyon olacaksan kaliteli genç türkler ve orta yaşlı yabancılara ihtiyacı var.Bu da bizim takımda olmayan birşey
Taraftara yakışmıyor;çünkü özelleşmiş bir basketbol taraftar grubumuz yok.Maçlara sıkça gelen Tayfa grubunun basketbol topluluğu olmadığı açık.Tamam emeklerine teşekkür ediyorum ama bir basketbol taraftar grubumuz olsun,biz zamanı gelince futbola destek verelim.Onlarda bize destek versin.Bunun girişimini kimin yapması gerektiğini bilmiyorum ama Ultraslan'dan umarım birilerinin böyle bir derdi vardır.
 
Bıktım arkadaşlar sizin olumsuz tepkilerinize cevap vermekten.
Çok değil 5,6 yıl önce küme düşmüş Beşiktaş;eski oyuncumuzu ve 3 orta kalite yabancıyı alıp şampiyonluğa gidiyor.Ciddi ciddi gidiyorlar.O halde biz neden şampiyon olmayalım?
 
Bende senin bu polyannacılığından bıktım valla.
Şampiyonluk için nasıl bir ışık görüyorsun.Gerçi bir önceki postunda yazmışsın.
Adamlar o kadroyla nasıl top oynuyorlar bizimkiler nasıl belli.

Sen eskiden bu forumda yazıyormuydun bu arada ?
 
Tabi canım bizde oluruz şampiyon , banvitte olur , telekomda olur , fenerde olurr amaan ne gerek var üzülmeye dimi cemgscem hayaller serbest herkes olabilir anasını satiyim :D
 
Arkadaşlar 1 1imizi üzmeye gerek yok , verilen cevapları üstünüzede almayın hepimizin ortak olayı gsbasket (şubenin) iyi 1 yerlere gelmesi...
 
Bakin arkadaslar ben bazilarinizi harbiden anlıyamiom siz hemen başari bekliosun soruom size hangi takim bir madde destek aldiktan sonra ertesi yil sampiyon oldu lutfen biraz sabır besiktas ancak bikac yil sonra başariya ulasti bizde öyle olacağız inanalım buna ve takımımızi her zaman destekliyelim...
 
maddi destek geldi hani ne oldu ben bilmiyorum eğer sen biliyosan açıkla hepimize..
maddi destek gelir belli yatırımlar yaparsın dersinki biz 2-3 sene içinde yükselicez.. e ben bi yatırım gelecek için bi umutda göremiyorum..sene sonunda malik dixon ın da kalacağını sanmıyorum seneye yeniden 4 yeni yabancı..yatırım bumudur gelecek için bi sene oynayıp gidicek amerikalılar almakmıdır ?
artı Halil Ünerin bu takım başında 3. senesi bir zerre kadar ilerleme görüyomusun?
ha play off a kalıyoruz bu sene pardon..
 

Üst