Galatasaray: 84-Pınar Karşıyaka: 80

Serkan arkadaşım bizde sapına kadar Galatasaray'lıyız...

Kimse bizim Galatasaray'lılığımızı tartışamaz. Buna hakkı yoktur. Yani sakin olsan daha iyi olacak kanaatindeyim.

Benim Karşıyaka'lı çok arkadaşım var. Msn'de de konuşuyorum. Galatasaray ile Karşıyaka'nın kulüp bazında herhangi bir sorunu yoktur. Ayrıca benim tanıdığım bir arkadaş var. Galatasaray'lı ama İzmir Karşıyaka'da oturuyor. Hep Karşıyaka maçına gider ve o renklere aşık olduğunu söyler. Muhabbetimiz çok iyidir , herhangi bir sorunumuz yoktur.

Buraya her takım taraftarı yazabiliyor fakat seviyeyi elden bırakmadan , bozmadan...

Sen şu anda Karşıyaka'lı olarak bize karşı yazıyorsun. Sizin de kendizine ait forumlar vardır. Bunu orada yazabilirsin , dile getirebilirsin.

Haftaya güzel , çekişmeli bir maç olur inşallah... Sizleri de bekleriz... Gelin görelim bakalım Ayhan Şahenk'i...

Sağlıcakla kal...
 
basketbolu seviyorum ve elimden geldiğincede basketbol forumlarını takip etmeye çalışıyorum..buraya polemik olsun diye yazmadığımı söyledim.seviyemi bugüne kadar hiç bozmadım.ne size ne takımınıza hakaret etmedim .. diğer normal yazılar yazıp yorumlar yapanlardan yazdığım iletiden dolayı özür dileyip sözlerimin .koycaz moycaz gibi kelimeler kullanan ve takımımın ismini terbiyesizce yazanlara olduğunu en baştan söyledim.neden o arkadaşlarınızıda uyarmıyorsunuz.o terbiyesizce mesajlar olmasa ben buraya hiç yazmıcatım bile.hangi insan canı gibi sevdiği takımına hakaret edilince sessiz kalabilir.siz kalırmısınız
 
Tabiiki burada yazabilirsin, hatta ben zevk duyarim yazmandan sahsim adina, ama tekrar hizlica bir goz gecirdim dedigin tarz bir mesaj gozume carpmadi tam olarak, 1 tane vardi onu da sen mesajini atmadan gorur gormez silmistim zaten. Baska rahatsiz oldugun mesaj varsa ozelden mesaj atarsin bana, sinir asildiysa tabii ki de sileriz.

Maca gelicek olursak ki aslinda gelmemekte fayda var daha oynanmamis macimiz var, ummadik tas bas yarmasin. Kisaca soyle soyleyeyim Karsiyaka ile ligin 5. haftasi yerine 15. haftasi oynamayai tercih ederdim. Suan hem formdalar, hem de hizli tempolu oynuyorlar genelde ama rotasyonlari derinlestikce kalite dusuyor bu yuzden tahminimce lig ilerledikce, eger takviyeler olmazsa, formlarinda dusme yasanabilir. Mesela son macta Berkay da Gokper de hic sure almamis, insallah ileriki maclarda toplam en azindan 10-15er dakika sure alabilirler.
 
duyarlılığınız için teşekkür ederim.bende biraz daha bekleyip daha sakin bi msj yazabilirdim.maça gelince evet hızlı oynuyoruz.yabancılarımız allah nazardan saklasın çok iyiler ama çok genç ve tecrübesiz bi takımız.ahmet kandemirin klasik sistemidir.çok fazla yedek oyunculara şans tanımaz.bizi çalıştırdığı daha önceki yıllardada aynı şekildeydi.sağlam bir 5 kuruyor takıma çok çok iyi bir kondisyon yükleyip sakatlık ve faul problemi olmadığı müddetçe aynı beşle yeri geliyo başladığı gibi maçı bitiriyor.asımın cezasının bitmesi çok iyi.asımdan başka uzun oyuncumuz yok.pota altında gaines hüseyin ve owensa karşı sıkıntı yaşariz artı olarak dış oyuncularımız gayet yüzdeli ve içeriye penetre edebilen oyuncular.dış oyuncularda daha ağır basacağımızı tahmin ediyorum.size bitavsiyem hosleyi çok dikkatli izleyin.slaughteri nasıl bilirsiniz bu oynucu slaughterın dış şut atan müthiş asistler yapan çok atletik kendi pota altında aldığı ribauntu götürüp smaçla bitirebilen bir üst versiyonu.müthiş bir oyuncu müthiş
 
Serkan arkadaşımız çok haklı kimse kusura bakmasın.Bazı arkadaşlar Göz Göz Karşıyaka'ya bilmem ne tarzı yazılar yazmış aynı kişi buna benzer bir yazı daha yazmıştı.Arkadaşımızın buy tepkisi çok doğal.Bazı arkadaşlar sitenin imajını sarsıyorlar dikkatli olsunlar.Karşıyaka maçına gelince pota altında ezmemiz gerekir.Yabancılarını durdurmamız gerekir yani.Eğer amac başa güreşmekse yenmeliyiz.Serkan kardeşim hatırlarsan sene başındaki sohbetlerimizde takımınızın iyi olduğunu belirtmiştin fakat sen çok mutlu değildin :) Haklı çıktığım için mutluyum :)

Ayrıca Karşıyaka Taraftarına bir kaç sözüm olacak.

1-Bence Türkiye'nin en iyi taraftarına sahipler, neden mi ? Bir takımın iyi günde çok seveni olur fakat Karşıyaka takımı liglerde orta sıralarda olmalarına rağmen,Futbol takımının kötü durumlarda olmalarına rağmen desteklemeleri kolay iş değildir. O yüzden tebrik ederim.

2-Geçen Sene İzmir'de ki maçta yapılan terbiyesizlikler,küfürler unutalacak cinstende değildir . ! Ayrıca son 2 yıl hariç ondan önceki senelerde takıntığınız kaybedilen maçlarda ki sonraki tavırlar sizlere hiç yakışmıyordu.Taraftarlık tezahürat yapmak değil,Duruşunu göstermektir ;)
 
Re: GalatasarayCc-Pınar Karşıyaka(03-Kasım-Cumartesi 14:00)

Takımımız için ilk belirleyici ve zorlu karşılaşma olacaktır. bu maçta göstereceğimiz performans önemli. Karşıyaka ligin en çok sayı atan takımlarından biri. Hosley'de gerçekten çok iyi bir oyuncu... zorlu bir maç olacaktır...
 
Forumdaki o mesnetsiz yazıyı kaldırmanız iyi olmuş serkan arkadaşımız keşke biraz daha sakin olsaymız keşke ayrıca nedir bu göztepe ksk antipatiliği onuda anlamış değilim neyse maça dönersek;
Ksk fazla izledim ama bireysel liğe dayalı oyun oynuyorlar biz ise tam tersi takım olarak oynuyoruz bu bir avantaj iyi savunma yapıp hızlı çıkıp boş şutlar sokup maçı alırabiliriz tabiki bu kadar kolay olmayacaktır ama onların bi sgg leri var fitch gibi onu duurdurabilrsek çark kolay işler bence.
 
sonuçta hepimiz burayı seviyeli bi muhabbet ortamı olduğu için takip ediyoruz.kimse sevdiği renklere küfür edilsin istemez ettirmezde....sende haklısın burak ama bende haklıyım.ben eğer yabancı oyuncularımızı iyi seçemezsek allah korusun küme düşeriz demiştim.gerçekten ilk gelen yabancılarımız kalsaydı biz bu sene küme düşmemeye oynardık.ama hosley ve gary neal gelince takımın havası birden değişti.resmen takıma 3 vites birden arttırdılar.hosley neal ve marshallı doya oya izliyorum.çünkü sene sonu elimizden uçup gidecekler ve birdahada izleyemiycez...karşıyaka taraftarı için söylediklerine teşekkür ederim.taraftarlık bu olmalıdır zaten.iyi olanı başarılı olanı herkez sever.önemli olan kötüde olsa kolayı seçip terketmek değil zoru seçip kalıp savaşmaktır peşinden koşmaktır.bizde taraftar olarak sadece yapmamız gerekeni yapıyoruz.kader bigün bizede gülecektir elbet..küfür konusunda hemfikiriz.olmaması gereken şeyler ama malesef bu tür olaylar her statta oluyor.keşke olmasa ama .
 
Re:

Batuhan Varolsun' Alıntı:
Onur program sonradan belli oluyor , muhtemelen değişecektir.

Daha kesin bilgi yok.

Ayrıca topic çok erken açılmış.Neyse...

adminlerden ricam ;

topic açma tarih ve mevsimlerini belirlerseniz biz de zamansız davranıp insanları kızdırmayız

hey allahım ...
 
Re:

Serdar Aslan' Alıntı:
Forumdaki o mesnetsiz yazıyı kaldırmanız iyi olmuş serkan arkadaşımız keşke biraz daha sakin olsaymız keşke ayrıca nedir bu göztepe ksk antipatiliği onuda anlamış değilim neyse maça dönersek;
Ksk fazla izledim ama bireysel liğe dayalı oyun oynuyorlar biz ise tam tersi takım olarak oynuyoruz bu bir avantaj iyi savunma yapıp hızlı çıkıp boş şutlar sokup maçı alırabiliriz tabiki bu kadar kolay olmayacaktır ama onların bi sgg leri var fitch gibi onu duurdurabilrsek çark kolay işler bence.
...anlatması çok uzun.farklı iki yakanın çocuklarıyız.kendimizi izmirli görmüyoruz.aşırı bi semtçiliğimiz var.semtimiz herşeyimiz...
...tepki olarak o yazıyı yazarken lafımın sadece seviyeyi bozan terbiyesizce yazılar yazan kişilere olduğunu söylemiştim serdar.karşıyakaya küfürlü mesajların yanında ilk sayfadaki semih tinyanşanın iletisine bakarmısınız dikkat edilmemiş ama orada duruyor hala iletisi.karşıyakayı nasıl yazmış.bu yanlışlıkla yazılmış bişey değil.bilerek yazdığı belli.siz olsanız tepki göstermezmisiniz.
...bireysel oynuyorlar lafına katılmıyorumtam olarak katılmıyorum serdar.skor her ne kadar amerikalılar arasında paylaşılıyo olsada takım istatistiği olarak ligin en fazla asist yapan takımıyız.buda takım oyunu oynadığımızın gösteriyo.
 
Dersane var 13.00'de başlıcak 17.00'de bitiyor! ama maçı izlemeyelim gitmem dersane'ye maçı izlemek için ! Galatasaray'ım değeri mi bil :D ! süper maç olacaktır...süper bir atmosfer bekliyorum ayhan şahenk'te boş yer olmamalı! Artık dolsun ayhan şahenk. . .

P.Karşıyaka lige çok iyi başladılar ama yeneceğimizden eminim...( 3 numaramızda gelseydi tam süper olacaktı o zaman! )
 
Re: Re:

savas49' Alıntı:
Batuhan Varolsun' Alıntı:
Onur program sonradan belli oluyor , muhtemelen değişecektir.

Daha kesin bilgi yok.

Ayrıca topic çok erken açılmış.Neyse...

adminlerden ricam ;

topic açma tarih ve mevsimlerini belirlerseniz biz de zamansız davranıp insanları kızdırmayız

hey allahım ...

Öncelikle değerli abicim daha Ted Kolejliler maçı var. O maç bitsin , maç bittikten sonra hemen açabilirsin.

Böyle çok önde oluyor bence.

Şahsi fikrimdir bu.

Yöneticiler , diğer üyelerimiz farklı düşünüyor olabilirler. Saygı duyarım.

PS:Abi isim - soyisim yapsan da güzel olsa be... Sağlıcakla kal...
 
Re: Re:

Serkan Coskun' Alıntı:
...ilk sayfadaki semih tinyanşanın iletisine bakarmısınız dikkat edilmemiş ama orada duruyor hala iletisi.karşıyakayı nasıl yazmış.bu yanlışlıkla yazılmış bişey değil.bilerek yazdığı belli.siz olsanız tepki göstermezmisiniz...
Keşke rahatsız olduğun bu durumu hemen bildirseydin. Geç de olsa ileti düzeltildi.
 
Ben burda karşıyaka'yı çıplak gözle izledim gercekten yabancıları cok kaliteli.Ama pota altı zayıf bi takım bana göre .Quin hosley diye bi 4 numaraları var cok hareketli bi oyuncu dışardan top alıp içeriye iyi giriyor ama C.Gaines ve Owens'ta atletik uzunlar onu durdurabilirler.Dedigim gibi pota altı savunması zayıf bi takım Hüseyin'e cok iş düşecek bu maçta.
Diger 2 yabancısı da cok kaliteli.Gary NEal iyi bi guard diger yabancı Sean MArshall ise ki bana göre en tehlikeli adam bu cok hızlı bi oyuncu hücum ribaundlarını cok karıştırıyor ama cok agresif bi oyuncu onu sert savunma ile (tufan) sinirlendirip oyundan koparabilirz.Pek prof bi adam degil yani öyleki ısınma esnasında arkadaşım ingilizce küfretti adama:) adam maçtan sonra bizi bulup el-kol hareketi yaptı (:)
 
Asım Pars'a 2 maç ceza
Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Pınar Karşıyaka oyuncusu Asım Pars'a, Beşiktaş maçında hakeme sarfettiği uygunsuz sözler nedeniyle 2 maç müsabakalardan men cezası verdi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Pınar Karşıyakalı oyuncu Asım Pars'a 2 maç müsabakalardan men ve 3000 YTL para cezası verdi.
Akatlar Spor Salonu'nda oynanan Beşiktaş Cola Turka - Pınar Karşıyaka lig maçı sırasında, Asım Pars'ın müsabakanın yardımcı hakemine yönelik uygunsuz söz ve davranışları nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevkedilen dosya, kurul tarafından görşülülerek karara bağlandı.
Disiplin Kurulu, yaptığı toplantı sonucunda oybirliği ile aldığı karar ile Asıl Pars'a 2 maç müsabakalardan men ve 3000 YTL para cezası verdi.

NTVSPOR
Güncelleme: 12:58 TSİ 27 Ekim 2007 Cumartesi

bu hafta cezasının ilk maçı bizim maçta da ikinci maçı olması lasım
 
Hayır geçen hafta oynamadı bugünde oynamayacak ceza bitecek!
 

Üst