G
Guest
Misafir
Aman Asım oynasın,oynamasın bir Asım'ın oluşumu glibiyt kazandıracak Pınar'a.Biz de Asım'ın 3 gömlek üstü var.
HÜSEYİN BEŞOK !
HÜSEYİN BEŞOK !
3 gömlek az gelir be abi... Sadece steps yapmaması Hüseyin için başlı başına bir artıdır...Gökce Başaran' Alıntı:Aman Asım oynasın,oynamasın bir Asım'ın oluşumu glibiyt kazandıracak Pınar'a.Biz de Asım'ın 3 gömlek üstü var.
HÜSEYİN BEŞOK !
3 gömlek az gelir be abi... Sadece steps yapmaması Hüseyin için başlı başına bir artıdır...[/quote:f2ca0]Uğur YILMAZ' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":f2ca0]Aman Asım oynasın,oynamasın bir Asım'ın oluşumu glibiyt kazandıracak Pınar'a.Biz de Asım'ın 3 gömlek üstü var.
HÜSEYİN BEŞOK !
3 gömlek az gelir be abi... Sadece steps yapmaması Hüseyin için başlı başına bir artıdır...[/quote:1bb8b]Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":1bb8b][quote="Gökce Başaran":1bb8b]Aman Asım oynasın,oynamasın bir Asım'ın oluşumu glibiyt kazandıracak Pınar'a.Biz de Asım'ın 3 gömlek üstü var.
HÜSEYİN BEŞOK !
Ben onları hiç 20 kişden fazla görmedim nesinden korkacağımMurat İnal' Alıntı:Hayırdır Eyüp bey. Gelmeyi düşünüyorlar hemde baya kalabalık ona bakacaksanız.
2 senedir A.Cömert'e 15-20 kişi geliyorlardı ama belki iyi gidiyorlar diye 25-30 kiş falan gelirler!Murat İnal' Alıntı:Onlara kalırsa 1.500-2.000 kişi geliyor.Evet yazıyla binbeşyüz ikibin.
Ben bugünkü maçlarını takip etmek için sormuştum murat!Murat İnal' Alıntı:Yok bu sefer kalabalık gelirler bence.Üniversiteler filanda açık ya.Ama 500 ü de geçemezler.Klüp adam gibi az yer verir umarım.Geçen seneki saçmalıklar gibi olmasında.
Arda Öztürk' Alıntı:bilet fiyatını yaparsın 25 kağıt kimse gelmez...