Galatasaray:85-Mersin:77 / Tebrikler..

Abdi İpekçi yazıyor programda ama maç %90 Ahmet Cömert'te oynanacakmış.

ayrıca abdi ipekçide oynanmalı.ben 5000 nin üzerinde taraftar bekliyorum.şöyle bilet fiyatlarıda 15 falan olursa iyi gelir elde edilir.15 biraz fazla kaçtı 10 lira yeter.

queencounty' Alıntı:
ayrıca abdi ipekçide oynanmalı.ben 5000 nin üzerinde taraftar bekliyorum.şöyle bilet fiyatlarıda 15 falan olursa iyi gelir elde edilir.15 biraz fazla kaçtı 10 lira yeter.
sence biraz pahalı değilmi ya?
:?
zaten elde edilen gelir klube kalmıyo die biliyorum

bide maç saati çok iyi olmuş sanırım azcık zamandan tasarrufla maça gidebilcem :)

yok 10 milyonda veremeyecek durumda olanlar varsa evde oturup izleyebilirler.bu devirde 10 milyon para değil.hele basket takımı için verilecekse.futbol maçına bunun kat be kat fazlasını veriyoruz.5000 kişi gelse 10 liradan 50 milyar bi maç için iyi para böyle giderse şube kurtulur sponsorada ihtiyaç kalmaz.

:atki 5000 TARAFTAR YETMEZZ ABDİ İPEKCİ DOLMALI :atki

:atki Imparator Neron Nasil yakmissa Roma´yi Cimbom um ugruna yakariz dünyayi :atki

4 SENE EWWEL o tribünün 1az daha sol tarafında laylay çekerkene çökertip hafta iç idmana gittğimde dikkat edin kardeşim 2mliyar para werdik demeleri ah ah...

queencounty' Alıntı:
süperrrrr.şampiyon olacağız.bütün sezon ntv mi veriyo maçları yoksa bu haftalıkmı.

Basketbol yayınları bu sezon NTV verecek.Çok iyi oldu.Hafta da 2-3 maç verilecek.C.Tesi-Pazar 16:00 - 18:00 Basketbol yayın kuşağı olacak NTV'de. :claps

İlk maç için çıkabilecek en ters rakip.Fırat,Harun ve Reha bu ligin kalburüstü oyuncuları.Amerikalıları da çok doğru seçimler gibi.Bizim takımın performansı çok önemli olacak.
Bir de Abdi İpekçi'de oynanırsa Mersin %80 kazanır.İlk haftadan Abdi İpekçi'ye 5000 değil 1000 kişi zor gelir.Bence kesinlikle Ahmet Cömert'de oynanmalı.Burada 500 kişi bile ciddi etki yapıyor.Ayrıca şu salon kargaşasına bir son verilmeli.
Bence Ahmet Cömert'te oynarsak kazanma şansımız yüksek olur.

bence ılk mac cok guzel olucak
abdı ıpekcı arenada dolu trbunler onunde aslanlarımız amcı alıcak
merısn ıyı takım kurdu ama bu kadar seyırcı onunde oynamalarına ıhtımal vermıyorum
pazar gunu salon her turlu dolucak arkadaslar rahat olun
ultraslan forumunda bıle ben ılk defa gordum lıg macı ıcın 5 sayfa yazı yazılmıs yarısı gelmese gelıcem dıyenlerın orası genede super olur bence
ılk mac lıgde ılk galıbıyet
temız baslarız

Burak Sezgin
Boy: 2.04
Kilo: 108
Doğum Tarihi: 1974
Mevki: Forward
Geldiği Takım: Pınar Karşıyaka
Malik Dixon
Boy: 1.82
Kilo: 85
Doğum Tarihi: 1975