Galatasaray:85-Mersin:77 / Tebrikler..

MAÇ ZEYTİNBURNUNDA OLAN ABDİ İPEKCİ ARENADA

BU İLK MAÇDA BÜTÜN TRÜBÜNLERİ DOLDURALIM MERSİN İYİ SAYILABİLECEK BİR TAKIM AMA BÜYÜK ATMOSFERİ KALDIRAMAZ.LÜTFEN HERKEZ GELMEYE ÇALIŞSIN.ZATEN BUNU GERÇEKLEŞTİRİRSEK SESİMİZİ GEREKLİ YERLE DUYURURUZ.BUNUN NETİÇESİNDE BASKETCİLERİMİZE GÜVEN RAKİPLERİMİZE KORKU VERİRİZ.YANİ BASKETTE GALATASARAY RUHUNU GERİ GETİRİRİZ.SÖYLEYECEK BAŞKA BİŞEY DİYEMİYORUM EZİKLERİN AŞŞAĞI YUKARI HER MAÇDA DOLDURDUĞU BU STADI BİZDE İLK MAÇIMIZDA DOLDURALIM.

İPEKCİYE GELME İHTİMALİ OLUPDA GELMEYEN FENERLİ OLSUN :D :kop :ehue :ehue :ehue

bi ahmet comert lafı gecıor bu mac ıcın ama dedıkodu sadece yoksa gercekmı bılmıorumm...

mac gunu mecıdıyekoyden toplu gıdıs olacak..
saat 1 de ASY De toplanılacak.. uA . org a gore ;)

organizayon olacak gelmek isteğen arkadaslar pazar gunu saat 13de store onunde olurlarsa iyi olur hem topluca gtmek daha zevkli :p ayrıca pzr gunu 4-5bin kişi olur diye tahmin ediyorum.uA'nın butun alt grupları macta olacak.

harun emre fırat dışında tüm oyuncuları seyirciden etkikenirler onları sesle boğmamız gerek
ayrıca fırata dikkat geçen sene bize istanbulda 25 sayı attı

İLK HAFTA MAÇ PROGRAMI
Türkiye Basketbol Ligi’nde 2005-2006sezonu ilk hafta maçlarının programı belli oldu. Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, ligde ilk hafta maçlarının programı şöyle:
15 Ekim Cumartesi:
14.00 Fenerbahçe-Beykoz (Abdi İpekçi)
15.00 Erdemirspor-İstanbul Tekelspor (Erdemir)
16.00 Tuborg Pilsener-Darüşşafaka (İzmir Atatürk)
16.00 Türk Telekomspor-Beşiktaş (Ankara Atatürk - NTV Canlı)
16 Ekim Pazar:
14.00 Efes Pilsen-Pınar Karşıyaka (Abdi İpekçi)
16.00 Bandırma Banvitspor-İTÜ (Kara Ali Acar)
16.00 Galatasaray-Mersin Büyükşehir Bel. (Abdi İpekçi - NTV Canlı)
18.00 Ülkerspor-Büyük Kolej (Abdi İpekçi)

bizim maçtan sonra ülker büyük kolej maçı var kolejin takımı kötü değil zevkli olur

4-5 bin seyirci tahmini fazla iyimser, en çok ragbet ettigimiz fb maçlarinda bile 3000 civarinda oluyoruz.

bu hafta 1500-2000 olalim, öpüp basimiza koyalim.

kafamı kurcalayan bi husus var.bizim maçtan önce efesin sonra ise ülkerin aynı salonda maçı var.ben diyelim 10 milyon verdim 3 te maça girdim.bizim maçtan snr ülkeride izledim.peki bu bilet parası bizim kulübe gitmiyomu.3 takımada eşit mi bölünüyo.

biletix te biletler satışa çıkmış;
8,50
11,00
13,50
üç maç izlenebiliyor,
basketbol izlemek için iyi ama para bölünecek heralde

asılalım arkadaşlar bu maça nasıl başlarsak öyle gidermiş.........

ya off neden abdi ipekci ya ahmet cömerte sığamıyomuyuz sanki abdi ipekcide bi atmosfer yaratmak için tek bi koltuk boş olmaması lazım bi taraf dolu diğer taraf bomboş hiç bişeye benzemiyo..Ahmet Cömertte ise bişiler yapabiliyosun.
Eğer önemli bi pürüz yoksa ve iki salon içinde abdi ipekciyi seçtilerse çok yanlış yapmışlar

queencounty' Alıntı:
kafamı kurcalayan bi husus var.bizim maçtan önce efesin sonra ise ülkerin aynı salonda maçı var.ben diyelim 10 milyon verdim 3 te maça girdim.bizim maçtan snr ülkeride izledim.peki bu bilet parası bizim kulübe gitmiyomu.3 takımada eşit mi bölünüyo.
benim bildiim maç bilet gelirleri kluplere kalmıyo

ya gercekten ahmet comertte ali samiyendeki gibi az traftar cok is gibi bi ortam yapılabilir ben ahmet comertte maca cıktıgımda 50 kisi macı izledi 30 tezavrat yaptı yine bizi costurdular ama abdi ipekcide bole bisi imkansız ee bizim o stadı fulll doldurmamızda imkansız ahmet comert bence daha iyi olur

ama lufen biri sollesin mac nerde oynanacak???

Abdi ipoekçi olması beni 1az üzdü ama O arenada da gelecek seyirciyle çok güzel 1 destek sağlanacaktır...
Hadi bakalım gsbasket tayfası tribün seni çağırıyor!!! :atki

abiler cook zor olur o statta abdi ipekci bizi asar hele sezonun daha ilk maclarda bide fener macı bizimkinden once gelen seyirci kalıp bizi bozadabilir ozaman ne yapacaz daha ilk macta olaymı cıkaralım bole bisi olursa kesin olay cıkar bunu herkes tahmin edebilir yani bizim ulker macını izlemek icin kalması gibi fenerliler de bizim macı beklerse cok kotu olur :? :? :?