Galatasaray:85-Mersin:77 / Tebrikler..

verdiğim bilet paraı kulübe kalmıyosa eğer maça gelmenin çok bi anlamı yok.sadece kalabalık yapmak.tv dende izlesek oluyo demekki.

Valentin Pastal(GAL), 29 pts remained for 100th TBL point
Firat Aydemir(MER), 19 pts remained for 500th TBL point
kaynak:tblstat.net

İki takım daha önce hiç karşılaşmadıkları için istatistikler sadece bunlar. :)

bir bilet parasını esirgiyosanız maça gitmeyin
önemli olan takımın arkasında durmak ve takıma destek olunmalı :atki

BEYLER NEBU BİLET PARASI MUHABETTİ YA İLK MAÇIMIZDA DAHA BUNLARI BAHANE GÖSTEREREK MAZERET UYDURUYORSAK BİZE YAZIKLAR OLSUN!!!MAÇA GİDECEM ADAM GİBİ TAKIMIMIN ARKASINDA OLACAM!!!GALATASARAYLIYIM DİYEN HERKEZ TAKIMINA SAHİP ÇIKSIN!!!

A.İPEKCİYE GELMEYEN FENERLİ OLSUN!!!(mazereti olanlar hariç))

:atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki

Hayırlısı Olsun,İnsallah gecen sene yalnız kalan takımımız bu sene yalnız kalmaz...herkeste basketbol takımına birazda olsa ilgi olur ...Özlemistik gercketen,görüsmek üzere salonda..

sen bu kafayla düşünüyosan zaten gelme eksik kal...demiş selim 53 kardeşim.en başta benim vurgulamaya çalıştığım yıllar yılı basketbol şubesinin en önemli sıkıntılarından biriydi.ters tepki vererek önemli bi soruna parmak basmak istedim.ultraslanın futbol forumundaa mersin maçı ile ilgili topıcte bi arkadaş basket maçına zaten para verilmez,gidicez tabii demiş.anlatmak istediğim tribünde kuru kalabalık yapmaktan öte biletini alıp kulübe maddi manevi destek sağlıyacak gerçek taraftar profili yaratmalıyızdı.gerçi benim bu yorumuma selim 53 gibi bikaç heyecanlı arkadaşın bu tarz cevaplar vereceğini biliyordum.neyse bu seferlik sineye çekiyoruz ama daha dikkatli bi üslupla yanıt verilmeli.sen eksik kal gibi bi yaklaşım olmuyo.ben 11 lira verip o maça gideceksem ki gidicem benim verdiğim o para direk şubeye gitmeli efes ve ülkerle 3 e bölünmemeli.buna bi tepki vermek istedim fakat anlayana.

queencounty' Alıntı:
sen bu kafayla düşünüyosan zaten gelme eksik kal...demiş selim 53 kardeşim.en başta benim vurgulamaya çalıştığım yıllar yılı basketbol şubesinin en önemli sıkıntılarından biriydi.ters tepki vererek önemli bi soruna parmak basmak istedim.ultraslanın futbol forumundaa mersin maçı ile ilgili topıcte bi arkadaş basket maçına zaten para verilmez,gidicez tabii demiş.anlatmak istediğim tribünde kuru kalabalık yapmaktan öte biletini alıp kulübe maddi manevi destek sağlıyacak gerçek taraftar profili yaratmalıyızdı.gerçi benim bu yorumuma selim 53 gibi bikaç heyecanlı arkadaşın bu tarz cevaplar vereceğini biliyordum.neyse bu seferlik sineye çekiyoruz ama daha dikkatli bi üslupla yanıt verilmeli.sen eksik kal gibi bi yaklaşım olmuyo.ben 11 lira verip o maça gideceksem ki gidicem benim verdiğim o para direk şubeye gitmeli efes ve ülkerle 3 e bölünmemeli.buna bi tepki vermek istedim fakat anlayana.

Cok önemli bir nokta. Gecen sene Bjk'de salona giden herkes ama herkes bilet parası veriyordu. Ama 1 milyon
ama 5 milyon...Önemli olan bunu oturtabilmek.Tabi bunun icn önce bir salonun olması gerekiyor.

Dönüp dolaşarak salona geliyor konu. Beşiktaş Akatlar'a geçtiği yıl Bayanlar'ı 20 küsür yıl sonra kaandı, Erkekler'i ise ine küsrlü yıllar sonunda finale kaldı. Taraftarın salonu sevmesi, benimsemsi çok büyük bir etken. Bizim için Ahmet Cömert şansı var lakin göçebe gibi kış ortası soğuktan kaçar misali gibi gitmemiz o benimsemeyi sağlamıyor. Aliemre'nin dediğine göre parkeler çok kötü durumdaymış, yani burada yargısız infaz yapmıyorum ama bir şekilde Cömert'i yada bir salonu benimsememiz lazım yada kendi salonumuz yapmalıyız. Bunun için en olanaklı görüntü Aslantepe projesi, sanırım bir süre daha göçebelik yapacağız :?

abi ben daha once demistim tum yaz ahmet comertte maca ve antremana cıktım ozellikle serbest atıs noktasının oralarda gozle gorulmeyen ama topu vurunca anlcıcan kabarıklıklar var amam bu cokk cabuk duzeltilebilir

Ya şimdi salonumuz yok maça gitmeyelim demek olmaz çünki sadece bjk 'nin salonu var bence bu sene bilet satışları daha doğrusu bilet dağıtmamam olayı desteklenmeli gelen herkes biletini alıp tribünde takımını desteklemeli...
Bu arada öğrenci bileti ve benzeri uygulamalarla taraftar salona çekilmelidir...

doğru basketbol oynayalım ve mücadele edelim yeter.bu forumdaki GS basketbol sevdalıları hep takımın arkasında olacaktır.
Şu anda taraftarda büyük bi coşku ve istek oluşmuş durumda,bununda en büyük sebebi insanların takımdan umutlanması.öncelikle transferler çok isabetli.Dixon skorda tıkandaığımız anlarda yükü çekecek,1numaradan bulacağı sayılarla rakip savunmanın dengesini bozabilecek ve takım arkadaşlarını hücumda rahatlatabilecek bi oyncu.asistleride hiç fena değil.tam bir winner..bence bu yılki en isabetli transferimiz Hadley,çok iyi savunmacı olmasının yanında hücumdada gerektiği zaman rahatlıkla sahne alabilecek kapasitede ve ribauntlarada çok katkı yapıyor.kısacası her eve lazım bi oyuncu.ayrıca Hadley de en çok dikkatimi çeken özellikte,işine olan saygısı ve disiplini.Fatih’in gelişi pota altı savunmasını çok kuvvetlendirecek.kalıplı uzun bi pivot üst düzey maçlarda şart.dolayısıyla Garnett in bu anlamda Kambala,Prkaçin,Haslip gibi oyuncuların arkasında durabileceğini ve potaaltı sertliğini Fatih le birlikte oluşturabilecektir.yanlız Şemsettin konusunda çok soru işaretlerim var,bence GS da oynayacak kapasitesi yok.Hüseyin milli bi oyuncu zaman zaman faydalıda oluyo ama ben onu eskiden beri sevemiyorum bi türlü.şut stilinden olsa gerek serhat ve valentin ise kadroyo derinleştiriyolar,mutlaka katkı yapacaklardır. Mersin maçı çok önemli..aldığımız her galibiyet salondaki taraftar sayısını artıracaktır. Yenilsekte doğru basketbol oynayalım ve mücadele edelim yeter.bu forumdaki GS basketbol sevdalıları hep takımın arkasında olacaktır.

rasit' Alıntı:
BEYLER NEBU BİLET PARASI MUHABETTİ YA İLK MAÇIMIZDA DAHA BUNLARI BAHANE GÖSTEREREK MAZERET UYDURUYORSAK BİZE YAZIKLAR OLSUN!!!MAÇA GİDECEM ADAM GİBİ TAKIMIMIN ARKASINDA OLACAM!!!GALATASARAYLIYIM DİYEN HERKEZ TAKIMINA SAHİP ÇIKSIN!!!

A.İPEKCİYE GELMEYEN FENERLİ OLSUN!!!(mazereti olanlar hariç))

:atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki

sonuna kadar destekliyorum raşit ewet ben raşitle birlikte gitcem bilet sorun olmamalı bence bir GALATASARAY'lı bileti deil takıma nasıl destek vereceğini düşünmeli saygılarımla;
ultrAslan_kutay :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki

bence abartısız kigin en iyi 1-2 numaraları bizde 3 numarada bu ligde idare eder zaten kimsede tam anlamıyla bir 3 numara yok.Yanlızpota altında burak-hüseyin-fatih üçlüsünde istikrar sorunu olabilir.Zaman zaman ii maçlar çıkarabilirler ama bunu bütün sezona yaymaları zor gözüküyor.Buraya alınacak ii bir yabancı (10 ribound,15 sayı ortalamaları)takviyesiyle takım çok daha güçlü hale gelecektir.Birde yedek guard sorun olabilir,Mehmet!in oynadığı sezonda izlemiştim orhun ve tolbert ın arkasında yedekti o zaman 18 yaşındaydı.Maç garanti olduktan sonra son 1 dk falan oynuyordu,çok heyecanlıydı,servis aTışlarda topu potaya değdiremiyordu.Bu arada nerde oynamış acaba?

GENÇ İSMETTE NE YAPAR BELLİ OLMAZ GERÇİ GENÇ TAKIM İSTATİSTİKLERİ ÇOK İYİ

KUTAY GETİREBİLDİĞİN KADAR TAYFA GETİR!!! :atki
İPEKCİ DOLAÇAK CİMBOM KO...