verdiğim bilet paraı kulübe kalmıyosa eğer maça gelmenin çok bi anlamı yok.sadece kalabalık yapmak.tv dende izlesek oluyo demekki.
sen bu kafayla düşünüyosan zaten gelme eksik kal...queencounty' Alıntı:verdiğim bilet paraı kulübe kalmıyosa eğer maça gelmenin çok bi anlamı yok.sadece kalabalık yapmak.tv dende izlesek oluyo demekki.
queencounty' Alıntı:sen bu kafayla düşünüyosan zaten gelme eksik kal...demiş selim 53 kardeşim.en başta benim vurgulamaya çalıştığım yıllar yılı basketbol şubesinin en önemli sıkıntılarından biriydi.ters tepki vererek önemli bi soruna parmak basmak istedim.ultraslanın futbol forumundaa mersin maçı ile ilgili topıcte bi arkadaş basket maçına zaten para verilmez,gidicez tabii demiş.anlatmak istediğim tribünde kuru kalabalık yapmaktan öte biletini alıp kulübe maddi manevi destek sağlıyacak gerçek taraftar profili yaratmalıyızdı.gerçi benim bu yorumuma selim 53 gibi bikaç heyecanlı arkadaşın bu tarz cevaplar vereceğini biliyordum.neyse bu seferlik sineye çekiyoruz ama daha dikkatli bi üslupla yanıt verilmeli.sen eksik kal gibi bi yaklaşım olmuyo.ben 11 lira verip o maça gideceksem ki gidicem benim verdiğim o para direk şubeye gitmeli efes ve ülkerle 3 e bölünmemeli.buna bi tepki vermek istedim fakat anlayana.
rasit' Alıntı:BEYLER NEBU BİLET PARASI MUHABETTİ YA İLK MAÇIMIZDA DAHA BUNLARI BAHANE GÖSTEREREK MAZERET UYDURUYORSAK BİZE YAZIKLAR OLSUN!!!MAÇA GİDECEM ADAM GİBİ TAKIMIMIN ARKASINDA OLACAM!!!GALATASARAYLIYIM DİYEN HERKEZ TAKIMINA SAHİP ÇIKSIN!!!
A.İPEKCİYE GELMEYEN FENERLİ OLSUN!!!(mazereti olanlar hariç))
:atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki