G
Guest
Misafir
macı izlemeden sadece sonuca göre yorum yapıyorum ama fatih benim bildigim vhisby nin yedegi görünen o ki umut cok süre almıs halil üner neden fatih solak'a güvenmiyo yada güvenmek istemiyo.
anticanaydın' Alıntı:macı izlemeden sadece sonuca göre yorum yapıyorum ama fatih benim bildigim vhisby nin yedegi görünen o ki umut cok süre almıs halil üner neden fatih solak'a güvenmiyo yada güvenmek istemiyo.
Tequila' Alıntı:Cemgscem' e katılmamak elde değil bu tip arkadaşlar yüzünden , takımın morali bozuluyor ve Beşiktaş , Beykoz , Telekom , Ülker gibi hedef maçlarda takım 20 yiyor sebep moraller bozuluyor.
Neyse İTÜ' ye 30 vurduk takım iyi yolda , Nisan gibi tamamen oturcak takım , her basketten sonra bench ayakta , kenetlendik , 1-2 kişi dışında destek çığ gibi büyüyor böle 1-2 boş arkadaşta atıp tutuyor işte , 3 senedir böyle bunlar cemgscem
Tequila' Alıntı:Cemgscem' e katılmamak elde değil bu tip arkadaşlar yüzünden , takımın morali bozuluyor ve Beşiktaş , Beykoz , Telekom , Ülker gibi hedef maçlarda takım 20 yiyor sebep moraller bozuluyor.
Neyse İTÜ' ye 30 vurduk takım iyi yolda , Nisan gibi tamamen oturcak takım , her basketten sonra bench ayakta , kenetlendik , 1-2 kişi dışında destek çığ gibi büyüyor böle 1-2 boş arkadaşta atıp tutuyor işte , 3 senedir böyle bunlar cemgscem
roberto baggio' Alıntı:Tequila' Alıntı:Cemgscem' e katılmamak elde değil bu tip arkadaşlar yüzünden , takımın morali bozuluyor ve Beşiktaş , Beykoz , Telekom , Ülker gibi hedef maçlarda takım 20 yiyor sebep moraller bozuluyor.
tamamen katılıyorum kardeşim. kapak olsun tüm halil üner düşmanlarına. 30 sayı koymuşuz hala beğenmiyorlar. işte bir takım nasıl yönetilir en önemli yabancısı eksikken nasıl coşturulur dersini vermiş hocam.
halil üner sen bizim herşeyimizsin
bu taraftar seninle gurur duyuyor.
o çatlak çıkan 3-5 sesi (2-4 kaldı herhalde) susturacağız. tüm camia hocamızın arkasında kenetlendik.
ultrArif' Alıntı:roberto baggio' Alıntı:Tequila' Alıntı:Cemgscem' e katılmamak elde değil bu tip arkadaşlar yüzünden , takımın morali bozuluyor ve Beşiktaş , Beykoz , Telekom , Ülker gibi hedef maçlarda takım 20 yiyor sebep moraller bozuluyor.
tamamen katılıyorum kardeşim. kapak olsun tüm halil üner düşmanlarına. 30 sayı koymuşuz hala beğenmiyorlar. işte bir takım nasıl yönetilir en önemli yabancısı eksikken nasıl coşturulur dersini vermiş hocam.
o çatlak çıkan 3-5 sesi (2-4 kaldı herhalde) susturacağız. tüm camia hocamızın arkasında kenetlendik.
sen levent abinin demek istediklerini yanlış anlamışsın, burada 2-3 kişi dışında kimse sevmez halil üneri
Tequila' Alıntı:ultrArif' Alıntı:roberto baggio' Alıntı:Tequila' Alıntı:Cemgscem' e katılmamak elde değil bu tip arkadaşlar yüzünden , takımın morali bozuluyor ve Beşiktaş , Beykoz , Telekom , Ülker gibi hedef maçlarda takım 20 yiyor sebep moraller bozuluyor.
sen levent abinin demek istediklerini yanlış anlamışsın, burada 2-3 kişi dışında kimse sevmez halil üneri
Sende baggio'yu yanlış anlamışsın , o da latife yapmış benim gibi
X' Alıntı:62-44
Bu arada Whisby oynamıyormuş.