3-4 gundur foruma giremedim.
Su an yazilanlari okudum,
Bir kere daha düsündüklerimi yazmak istiyorum,
Yine anlaşılmazsa, ingilizce yazmayı deneyecegim.
Ben Hocanın eleştirilmesine karsı degilim,
Aksine eleştirilmemesine karsıyım,
Tabiiki eleştirilecek,
Hele hele , gazetelerdeki, netteki basketbol yazarlarını okuyup da, burda kritikleri dile getiren arkadaslar ile mukayese edince, hocayı eleştirmenin ne denli dogru oldugunu bir kez daha soyluyorum.
Ama oncelikle, hoca nasıl eleştirilir, öncelikle bunu da belirtmek lazım,
Utku, Arda, Murat ve bazı diger arkadaslar, macı analiz etmişler,
Son dort maca deginmişler,
Yazdıkları yazılarda buram buram eleştiri kokusu geliyor insanın burnuna,
Eminim Hoca da okuyor bu yazılanları, Ve yine de eminim ki, bu küçük kardeşlerinin yazdıgı cogu sey sonrasında, dusunuyor, tekrar okuyor ve de defalarca dusunup, o bile bunlardan ders cıkarmaya calışıyordur,
Bu savundugum , olmasını arzu ettıgım eleştiri biçimi,
Bazı arkadaslarımız ise, Hocayı eleştirirken oyle şeylere deginiyor ve işi oyle gereksiz yerlere getiriyorlar ki, bunu eleştiri olarak kabul etmek benim içimden gelmiyor,
Adeta bir kac arkadas, aport ta bekliyor, bir fırsat olsada, bir sebep yaratılsada su hocaya ait bir şeyler yazı versem diye, ve hiç de boş geçmiyorlar,
Arkadaslar,
Ben sezon basında da soyledim,
Son uc senede Hoca yı eleştirmek haksızlık oldu diye,
Zira unu, sekeri, yagı olmayan bır ahçıya helva hesabı sorulmaz,
Hatta bunlardan birinin yarızı bile olmazsa, helvanın gunahı sorulmaz diye,
Biz de uc senedır olanı biteni bilip de bilmiyor havalarında, Hocayı yerden yere vurarak bundan zevk alan arkadasların ne amaca hizmet ettiklerini ben bir turlu anlayamadım,
Sanki herşey dort dortluktu, mukemmel bir kadromuz vardı, h,ç b,r sorunumuz yoktu, buna ragmen Halil Hoca herşeyi berbat etti,
Ama bu sene farklı,
Ben uc senedır, Hocayı degil sadece Hocaya yapılan haksızlıklara karsı (kendıme gore) hocayı savundum,
Ama bu sene ben de aportta beklıyorum,
Un da var, seker de var, yag da var,
Nisbeten para sıkıntımız halloldu, oyuncular seçilerek ve zamanında alındı,
En onemlısı de almaya mec bur kalınan oyuncular degıl, alınmak istenilen oyuncular alındı.
Hocanın basarısız olma luksu ve de bunun kabuledilirliliği yok,
Taraftar olmak sadece,her gun Hocanın aleyhinde yazılar yazarak olmuyor,
Taraftarlığın ne oldugunu, sayıları az, yurekleri mangal gibi olan kardeslerimiz son dort macta yeterınce gosterdıler,
Bu arkadaslarımıza katılalım, sayıca artalım, inanın bu işin sonu guzel olacak,