Galatasaray:87- Erdemir:68

Arda Ezer

ARdaQue
Ankara' daki Büyük Kolej galibiyeti sonrasında 2006 yılına moralli giren Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, İstanbul Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonu' nda Erdemirspor' u ağırlıyor. Karşılaşmanın tarihi ve saati henüz belli değildir.
 
12 maçta sadece 2 galibiyetle sondan ikinci sırada bulunuyolar ve bu haftada Beşiktaş'la oynuyolar.Ben Erdemir'in Beşiktaş maçında kendi sahasında sürpriz yaparak maçı kazanacağını düşünüyorum ama bizimle Ahmet Cömert'te oynayacakları maçta favorinin biz olduğu kanısındayım.Çünkü Erdemir evinde oynadığı maçlarda inanılmaz dirençli maçlar çıkarıyo.Efes'i elinden kaçırması bunun en güçlü kanıtı ve Beşiktaş karşısında kazanmak istiyceklerdir.Ama bizim Ahmet Cömert'te kadro derinliğimizle Erdemir'i yeneceğimizi düşünüyorum.
Kadroları sadece dört yabancı ve de 2 tane eski Galatasaray oyuncusuna endeksli.Bi de eski İtü guardı Berkan süre alıyo.Jefferson Türkiye kalitesinin üzerinde bi oyuncu bana göre.Ona çok dikkat etmek gerekiyo.Desean Hadley büyük ihtimalle man to man yapacaktır.Desean,bence Jefferson'u bitirebilecek kapasitede.Diğer önemli silahları Scott,Stapleton ve Hugley.Ayrıca Cihad Şahin ve eski kaptanımız Yiğit de takımın önemli parçaları ama kadro derinliği zaafiyeti yaşayan takım kimyasını oturtamamış bi takım.Kanımca favori kesin biziz.Erdemir kesin kazanmak için oynayacaktır ama bizimde en azından ilk altıda bitirme hedefimiz için bu ve Fenerbahçe maçlarını kazanmamız gerekiyor.
 
bu maçıda kazanırsak kendimizi ilk 6 içinde bir yerde buluruz bu gerçekten iyi olur şu an ülker efes hariç her takıma kafa tutabiliriz erdemirde UFUK VE CİHAD nasıl oynuyacaklarını merak ediyorum ama en az 20 ile bitmesi gerekir genç oyuncuların çok zaman alabilecekleri bir maç
 
beykoz ve daçkaya kaybetmesek çok güzel olurdu..Ayrıca 4. periyoda 12 sayı önde girip verdiğimiz telekom maçı..Daha çok maç var ve İlk 5 i kesinlikle hakediyoruz.. Allahın izniyle ve her geçen gün artan desteğimizle bu takımı dahada üstlere BİZ taşıyıcaz...
 
Bu maçı rahat alıcaz diyorum ama demekte istemiyorum..

Rahat alıcaz dediğimiz maçları ya az farkla alıyoruz yada kaybediyorz..

Maç gene cuma saat 20:00 de olur..tv yayınıda olur inşallah..
 
yanlıs hatırlamıyorsam 12 macta 2 galibiyetleri var.sondan 2. ler. tabiki biz favoriyiz. maca dönersek , kesinlikle jeferson u desean alması lazım. neden:
cünkü jeferson ligin en tehlikeli guardlarından birisi. desean da ligin en iyi savunmacılarının basında geliyor. görmedinizmi desean m.wilson a nasıl yapıstı. jeferson un wilson dan ne farkı var. aslında ligin tüm guardlarını desean tutsa mac lehimize olur. whisby ve dixon dünkü gibi oynarsa fark atarız. scoot , hugley, stapleton icin yaparıs birseylir
 
Erdemir maçının lami cimi yok.Havada karada kazanmamız lazım.Zaten Beykoz maçıyla sürpriz mağlubiyet limitimizi doldurduk.
Kader eşleşme belli zaten.Hadley-Jefferson.Jefferson kolay kilitlenecek bir oyuncu değil ama Hadley onu en azından yavaşlatabilir.
Kesinlikle kazanmamız lazım.
 
ilk msj ım hayırlı olur inş bu arada btn renkdaşlara slm maçlarda görüşmek ümidi ile...
takımımız çok iiii bu sene aman nazar değmesin
 
dünya gözüyle bir basket şampiyonluğu görsem yeter bana
 
Erdemir eski gücünde değil Bizden Yiğit Özmen , Cihat Şahin ve Hüseyin Sedat Asarcıklı kadrolarında bulunuyor. bu oyuncuların performansını bize karşı merak ediyorum.
 
Ben Erdemir'in Beşiktaş'a sürpriz yapacağını düşünüyodum ama ilk devreden sonra çökmüşler ve Beşiktaş maçı tam 30 sayı farkla kazanmış.Bu arada Tekel de Telekom'u yenmiş.Bu sene lig çok zevkli ve her maçın ayrı ayrı çok önemi var.Herkes birbirini yenebiliyo.Bu yüzden çok dikkatli olmalıyız ama ben yine de kazanacağımızı düşünüyorum.
 
burdan tüm gs lı dostlarıma sesleniyorum lütfen bu hafta sonu maça gelsinler ve güzel bir ambians oluşturalım ahmet cömert spor salonu bizim kendi evimiz gibi ama rakiplerimiz için lütfen cenennem yapalım bunun eksikliğini daçka maçında yaşadık gerekli seyircimiz yoktu ve maçı malesef kaybettik tabiki bu bir etkendi sadece ama lütfen sahip çıkalım takımımıza her şey galatasaray için
 
maçı kazanmamamız için hiçbir sebep yok.jefferson son maçta 10 sayı atmış.hadley onu durduracaktır.ayrıca bu sezon her ne kadar izleme şansı bulamasamda kskdaki istatistiklerine bakılınca düşük yüzdeyle oynadığı vekskdaki performansından uzakgibi görünüyor.
 

Üst