Galatasaray: 88 - Darüşşafaka: 50

Re:

Melih Uyan' Alıntı:
2005633015878287125_rs.jpg
Pankartın asılış yeride cok önemli birilerine mesaj var orda.
 
Re: Galatasaray-Darüşşafaka 16 Kasım cuma saat:20.00

ya keşke alsalar o mesajı devra arasında 5 dakikada cafe crownları döşediler faul çizgilerini yeşil olan heryeri öyle yapabilirler çok zor değil şube uyumaaaa.
 
Arkadaşlar maç güzeldi de benim için en güzeli devre arasında seslendiğimde bana olur diyen dee Brown un maç sonunda formayı bana getirmesi oldu. Herhalde hiç unutmam artık onu.
 
Önce Daçkadan başlayım.Düşmenin 1. adayı gibi gözüküyorlar.En kısa zamanda önlem almaları şart.
Mersin yenilgisinin de gazıyla mücadele edip doğru basketbol oynadık ve bu skor çıktı.Hüseyin'in dinlenmesi çok önemliydi.İlk periyot dışında girmemesi Salı günkü ULEB maçında fazlasıyla işimize yarayacak.Cüneyt'in neden oynamadığını bilmiyorum.Fazla ihtiyaç olmadı zaten.
Dee daha fazla dinlendirilmeliydi bence de.Hiç gerek yoktu bu kadar kasılmasına.
Cemal uzun süre sonra ışık verdi.Rotasyona girmesi şart.
TV'den izlediğim için daha fazla teknik kısımlara girmeyeceğim.Giden herkese bravo...
 
sadece dee değ,l tüm takım bu konuda çok iyi.hiç birinin burnu havada değil karşılarındaki taraftara insan gibi davranmaları çok önemli ve hepsinde bu var.havaalanında resim çekilmek için hocaya rica ettik hoca hoca saolsun kırmadı bizi.herkes acele ederken hocanın acele etmeyin herkesle tek tek çekilelim size ayıracak zamanımız herzaman var demesi benim için olağanüstü birşeydi.aynı şekilde tufan,hüseyin cüneyt ve özellikle fatihin bizle yaptığı sohbet benim hoşuma gitti.kendi kendimi böyle adam gibi adam olan oyunculara sahip olduğumuz için çok şanslıyız dedim.bu takımı seviyorum.
 
Maça 2 saat kala Onur'dan aldığım telefonla şok oldum bugünlük beni affedin gelemiyorum diyordu karşıdan da kimsenin geleceğini düşünmüyordum.Zaten Utku abi,Önder abi geç gelebildiler salona.Ama genede iyi bir seyirci vardı bence.

Maç beklediğim gibi rahat geçti.Pek teknik yorum yapmıcam ama Hite deli bir adam.Arada kararsızlıkları olsa da herşeyi yapabiliyor.Savunması da çok etkili.İnanılmaz zıplıyor.Çok beğendim açıkcası.

Beşiktaş maçı önemli.Umarım kazanırız.
 
Re:

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Yıldızlıların yaptığı Aydan Siyavuş S.S. pankartı çok güzel olmuş.

Bu arada Daçkalılar salona girerken bilet aldımı cok merak ediyorum? O kadar lise ögrencisinin salona bilet alarak girmesi pek mümkün değil gibi sanki. Salon her ne kadar onların olsada bizde parasını verip kiraladık ve bu maç bizimdi. Ayrıca ne hikmetse her maç işleri sadece bize küfretmek. Çoluk çocuk kaale almayalım diyoruz ama karşılarında bazen kim olduğunu unutup öyle davranışlar sergiliyorlar ki sonrada dayağı yiyip oturuyorlar.

Önder slm, dün maça gelen Daçkayı destekleyen çocuklarla maçtan önce konuştum...Derbent semtinden oturan çocuklar toplanıp gelmişler .Yaşları da 13-17 arasında değişiyodu.. Bu çocuklara uA Hellden bir arkadaş dün maçta onların ettiği küfür yüzünden bitanesine yumruk atınca, akşam karakola gitmek zorunda kaldı..Bilet almadıkları konusunda emin olabilirsin!
 
Bılet almadan ıcerıye nasıl alıyorlar ya.Gecen senede Ahmet comerttede bıletsız gırenler vardı.Bız dıyorduk ıcımızden ''Ulan kulube bı 5 mılyonluk katkınız olsun bee'' derdık.Tabı gecen sene bıletler 5 mılyondu :)
 
>maç saatleri konusunda sezon boyu pek bir değişiklik olmayacaktır sanırım.salı maçından sonra pazara maç koymalarını beklememek lazım.fener salı oynadı ama büyük ihtimal bu hafta perşembe oynayacaklardır.o yüzden pazara almışlardır lig maçını.
>trafik istanbulun çilesi,gece gündüz farketmiyor.boş tribünler için bahane çok.cumartesi 14.00 de olunca da boş,cuma 20.00 de olunca da..istanbulda herkese yakın,trafik derdi olmayan,bize yakışan bir salon bulmak zor.bir de buna salı avrupa eklenince fikstür iyice sıkışıyor.
>okullarda özellikle salona yakın üniversite ve liselerde maçlara yönelik organizasyonlar yapılabilir.otobüs servisi çözüm değil.arabası olanlar bile saatlerce yollarda kalıyor.20 milyon taraftardan bahsedip 3500 kişilik salona ortalama 2000 kişi bile toplanamıyorsa yazık.yalnız yönetimin biz takımı kurduk sıra taraftarda diye işin içinden sıyrılmaması lazım.tamam herşeyi onlardan beklemeyelim ama yine bahsettiğim okullara yönelik organizasyona katkıları olabilir.
 
Rakip ne kadar zayıf olsada farklı kazanmamız gayet sevindirici.Biz geçmiş senelerde ne zayıf maçlar hatırlıyoruz üçün birini aldığımız.Takımda ki yardımlaşmada çok güzel.Sanki zaman geçtikçe bazı şeyler yerine daha bir oturuyor gibi.

Önümüzdeki hafta ki Bjk maçı bazı şeyler için daha belirleyici olur.Ama Hıte'nde beklenenden daha iyi bir oyuncu çıkması(En azından benim adıma),Dee'nin her geçen maç takımı daha iyi tanıması,Gaınts ve Owens'ında yükselen çiçzgileri ileriye ümitle bakmamıza sebeb oluyor.

Benim tek anlamadığım Hoca'nın neden Fatih'i bu kadar az oynattığı.Acaba bizim bilmediğimiz bir sorunmu var gerçekten merak ediyorum.

Son olarak geçmiş yıllarda sadece figüran olduğumuz bu ligde artık bizde varız.Takıma olan güvenim her maç daha da artıyor.Umarım yanılmam..
 
Teknik yorumdan ziyade bu salon boş kalıyor. Gelmek isteyen taraftar bile maça gidemiyor buna bir çözüm bulunmalı . Ha hafta içi böyle oluyorsa o zaman geçen sezonun bitiminden beri taraftarın heyecanla beklediği ULEB maçları hava civa 500 kişiyi geçmez tribünler. Burada tek suç gitmeyeceğiz diyen taraftarlarda da değil , çünkü isteyenlerde gidemiyor.Görünen o ki 1 sene böyle götürülmez.

Bu arada geçen sene '' haklı olarak '' GS taraftarları maç başlayıcna bedava salona giriyor deniliyordu, tekrar söylüyorum elbette bedeli ödenmeli hak veriyorum . Dün maçı izlerken tv'den ; bir grup daçkalı taraftar maç başladıktan 15 dk sonra salona girdi. Anlayamadım ben bu olayı!..
 
Mehmet Çoban' Alıntı:
yalnız yönetimin biz takımı kurduk sıra taraftarda diye işin içinden sıyrılmaması lazım.tamam herşeyi onlardan beklemeyelim ama yine bahsettiğim okullara yönelik organizasyona katkıları olabilir.


Bu konuda fikirlerimi belirteyim..

Okulların çoğu (Liseler) genelde Abdi İpekçi'de olan Euroleague maçlarına organizasyon yapıyor..

Bu organizasyonda Beden Eğitimi öğretmenleri okullardan otobüs kaldırıyorlar..

Onlardan Galatasaray,Beşiktaş ve Fülker maçlarına gitme isteğinde bulunmak kolay ama gerçekleşmesi

çok zor olan birşey..

Onların düşünceleri şu oluyor ki herhangi bir olay olması durumunda ne yaparız gibilerinden..

Zaten artık bu durum kafalarında yer etmiştir..Büyük takımların lig maçlarına öğrenci götürmeleri zaten

eminim ki valilik engeline takılacaktır.. : ) : )
 
yorumlara bakıyorum da şimdi..
kazanınca sampiyonluk nagmeleri başlıyo kaybedince murat hoca istifalar :)

yorumlarımızda dengesiz bi maçta takımı yerin dibine sokup öbür maçta yere göğe sıgdıramıyoruz..

ben zamanla takımın oturucagına inanıyorum
ama casa ted ve mersin maçları çok büyük hayalkırıklıgına ugrattı beni
asıl Galatasarayı haftaya Beşiktaş maçında görücez
ülker maçında efes maçında telekom maçında görücez
o zaman bi karara varabiliriz ama daçkaya 40 sayı yapmamız kesinlikle süper takım olma yolunda bi ölçü değil..
 
Bu galibiyet güzel olmuş fakar deplasmanda takım birşeyler yapmaya başlamassa şampiyonluk hayal.
Takımı kutluyorum .Maçı izliyemediğim için teknik yorum yapma ihtimalim yok ne yazı ki.Ama skora ve dağılımlara bakıyorumda oyunu baya forse etmişiz ve daha çook pota altına ve 2 numarayla oynamışız bu sebeple Dee'ye çok iş düşmemiş anladığım kadarıyla
 
keyifli bir haftasonu akşamında alelacele yenen akşam yemeğinden sonra tv karşısına geçtiğimizde beklenti elbette galibiyetti fakat takımın istikrarsızlığı akıllarda küçük de olsa bir soru işareti bırakıyordu.

Ama maç başlayonca gördükki oyuncular mersin ve casa maçlarından yeterince rencide olmuşlar. 40 dk boyunca rakibin yerden kalkmasına izin vermeden müthiş bir iştahla saldırdılar ve sonuç 38 fark. Daçka belkide ligin en zayıf takımı ama yinede iş ciddiyeti ve bankdan gelen oyuncuların gösterdiği çaba dikkate değerdi. Özellikle Erdem rakibin tek iyi oyuncusunu bitirmekle kalmadı,hücumdada Harun Erdenay gibiydi.

yağmurlu hava,akşam trafiği,bilet fiyatı vs vs derken salon gene boştu..ama hayır aslında değildi. bu kulübün 3 efsanesi; 2 tanesi ruhuyla,1 taneside Allah uzun ömür versin bedeniyle salonu doldurmuştu.

METİN OKTAY,AYDAN SİYAVUŞ,YALÇIN GRANİT
 

Üst