Alpella maçından çok Karşıyaka maçından az taraftar vardı ama her zamanki gibi biri bin kişiye bedel maç boyunca yürekten desteklediler takımımızı
Çok iyi olur,duyarlı arkadaslara duyarlarından dolayı tesekürler.Maçı kazanmamıza sevindim hiçbirşey sinir edemz beni...yucel basara' Alıntı:Türkçe yazmaya özen göstersek nasıl olur?
Hem de yazanların çoğunluğu öğrenci. Düzgün yazmak, Türkçe'yi özenli kullanmak bu kadar zor olmasa gerek diye düşünüyorum.
(Hızlı yazıyorum, ben böyle alıştım tarzı mazeretler, mazeret dahi olmaz)
Büyük Başkan maçta mıydı Volkan? Eğer sizi gerektiğinde koltuğunu itiraz etmeden bir renktaşa devrederken gördüyse ve bundan ders çıkardıysa ne mutlu bizeVolkan Kiziltas' Alıntı:Mac cok güzeldi mactan önce cektiğim ikibucuk saatlik cileye deydi.Macı anlatmaya gerek yok herkes gördü.Macta ufak bir koltuk krizi yasandı önce ben oturdum koltuga bana yar etmediler sonra eyüp abi oturdu yenge aradı kalktı koltukdan sonra aramızdaki en uygun kişi murat abi kaptı kotugu bir dahada hiç bırakmadı.
Savası kazanan murat abi oldu
Büyük Başkan maçta mıydı Volkan? Eğer sizi gerektiğinde koltuğunu itiraz etmeden bir renktaşa devrederken gördüyse ve bundan ders çıkardıysa ne mutlu bize [/quote:cd1f1]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Volkan Kiziltas":cd1f1]Mac cok güzeldi mactan önce cektiğim ikibucuk saatlik cileye deydi.Macı anlatmaya gerek yok herkes gördü.Macta ufak bir koltuk krizi yasandı önce ben oturdum koltuga bana yar etmediler sonra eyüp abi oturdu yenge aradı kalktı koltukdan sonra aramızdaki en uygun kişi murat abi kaptı kotugu bir dahada hiç bırakmadı.
Savası kazanan murat abi oldu
Onur Yavuz' Alıntı:Benim merak ettiğim takım olma yolunda ilerliyor muyuz yoksa bu maçlar kış aylarında açan güneş mi? Bu sorunun yanıtını Beşiktaş maçında alacağımı tahmin ediyorum.