Galatasaray: 88 - Darüşşafaka: 50

Alpella maçından çok Karşıyaka maçından az taraftar vardı ama her zamanki gibi biri bin kişiye bedel maç boyunca yürekten desteklediler takımımızı
 
aslında bir uzun ile komple olmasa da çok iyi bir takım olabiliriz...en azından hoca istediklerini aldı olabildiğince...istediği sistemi oynatıyor,özgür bıraktık murat hocamızı.şimdi ama bize bjk maçını alması lazım.bence murat hoca bu maçta süper iş yaptı süre dağılımında dilerim bjk maçında da oyuncularımızı iyi kullanır
 
tebrikler takımımıza ya bence taraftar neden salona gelmiyor bunu araştırmak lazım takımımız da çok iyi wlangowski diye yabancı oyunculardan bu günlere geldik baya bi ilerleme kaydettik ama taraftar sayısında degişen bişe yok dünkü panathinakos-barcelona maçını izledim de herhalde tribünlerde 15 000 kişi vardı bizden daha mı çok taraftarı var yunan takımının? biz ayhan şahenk kaç bin kişilik bilmiyorum ama yarısını bile dolduramıyoruz çok üzücü bi durum bence konu biraz dağıldı belki ama içimde kalmıştı bu tekrar tebrikler takımımıza
 
valla bugün en sevindiğim şey maçı almamızın yanında takım olmuşuz bu çok önemli dee brown da takımı çok iyi yönlendiriyor maç sıkışırsa sayı atıyor arkadaşlarını oyuna dahil ediyor 4 yabancımızdan da verim alıyoruz bu çok önemli 5. yabancı da kaliteli olursa değmeyin keyfimize
 
Karşılaşmaya büyük bir ilgi olmasını beklemiyordum ama bu kadar az kişinin geleceğini de düşünmemiştim. Gerçi İstanbul´daki hava koşullarını, bilet fiyatlarını, maçın saatini ve oynanacağı salon istikametindeki trafik yoğunluğunu düşündüğümde pek de yadırgamadım açıkçası.

Ne Daçka ne de Capitals bizim ayarımızda olan takımlar değil. Bu nedenle farklı kazanmamız doğal karşılanabilir. Gerçi diğer açıdan bakarsak farklı kazanmamız gereken TED ve Mersin maçını kaybettik. Benim merak ettiğim takım olma yolunda ilerliyor muyuz yoksa bu maçlar kış aylarında açan güneş mi? Bu sorunun yanıtını Beşiktaş maçında alacağımı tahmin ediyorum.

Son olarak Galatasaray Aydan Siyavuş S.S pankartını hazırlayanların eline sağlık...
 
Re: Galatasaray-Darüşşafaka 16 Kasım cuma saat:20.00

Evet bugün takım olduğumuzu anladım.Murat hocanın geçen seneden beri istediği şeyde buydu zaten geçen sene fitch vardı ve bütün sayı yükü onun üstündeydi gerçi oda kendi benciliğinden ama bugün gördükki kim girerse girsin oyuna katkıları oldu.Şuan için 5.yabancıya ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum çünkü bütün yabancılarımız geç geldiği için takım daha yeni yeni birbirine ısınıyor.Daha uzun zaman birlikte oynayınca daha iyi olcağımıza inanıyorum
 
Re: Galatasaray-Darüşşafaka 16 Kasım cuma saat:20.00

Yabancılarımızdan zaten tam verim alıyoruz. Hüseyin, Tufan, Cüneyt, Murat, Fatih gibi oyuncularımızda var. Erdem ve cemal'den de katkı alırız böyle maçlarda. Kaldıki Erdem'den bence daha çok faydalanmalıyız. Daçka vasat bir takım osada böyle oynamamız güzel. Yalnız yine Ayhan Şahenkte kazandık. Haaftaya BJK maçını almamız lazım. Uleb'te Capitals maçını dışarıda kazanmıştık. Ligde de umarım ilk deplasman galibiyetini alırız... BJK maçında herşey belli olur...
Onur Abi bu takım Girona'yı, Karşıyaka'yı, Banvit'i yendi. Ama dediğin gibi BJK maçı belirleyici olur...
 
Re: Galatasaray-Darüşşafaka 16 Kasım cuma saat:20.00

yucel basara' Alıntı:
Türkçe yazmaya özen göstersek nasıl olur?

Hem de yazanların çoğunluğu öğrenci. Düzgün yazmak, Türkçe'yi özenli kullanmak bu kadar zor olmasa gerek diye düşünüyorum.

(Hızlı yazıyorum, ben böyle alıştım tarzı mazeretler, mazeret dahi olmaz)
Çok iyi olur,duyarlı arkadaslara duyarlarından dolayı tesekürler.Maçı kazanmamıza sevindim hiçbirşey sinir edemz beni...
 
Maçtan geldim.

Güzeldi...

Yağan yağmura, çamura, İstanbul trafiğine vs. herşeye rağmen gelenlerden Allah razı olsun...

Takımımız sahada, bizlerde tribünde şov yapmaya çalıştık..:)

Kaldırsın kaldırsın parmak kaldırsın Pazar günü gelenler el kaldırsın... :D :D
 
Böyle Devam Aslanlar!
Çok üst düzey basketbol oynamamıza rağmen avını yakalamış aslan gibi parçaladık daçkayı vede farkı bulduk.Maçı skor dağılımı anlatıyor zaten, toplam 20 asist hanzevast maçında olduğu gibi.Bu takıma 5. yabancı falan gerekmez takım kimyası oturmuş vaziyet de oyuncularımız birbirine sahip çıkıp zor maçları sonuna kadar oynarsa(geçen seneki gibi)bu iş bitmiş olur.
Ayrıca Galatasaray Aydan Siyavuş S.S pankartı çok anlamlıydı emeği geçenlere gönülden teşekkürler!
 
Mac cok güzeldi mactan önce cektiğim ikibucuk saatlik cileye deydi.Macı anlatmaya gerek yok herkes gördü.Macta ufak bir koltuk krizi yasandı :D önce ben oturdum koltuga bana yar etmediler sonra eyüp abi oturdu yenge aradı kalktı koltukdan :Dsonra aramızdaki en uygun kişi murat abi kaptı kotugu bir dahada hiç bırakmadı.
Savası kazanan murat abi oldu :D
 
Adeta mükemmel oynadık tek kelimeyle !

-Robert Hite ; Gerçekten harika oynadı her yerde vardı hem hücumda hem de savunma da gerçekten göz doldurdu! Ayrıca müthiş sıçrıyor Hite'yi izleyince kendimi görüyorum sanki ;)

-Murat Kaya ; Günün önemli isimlerinden biriydi...Çok güzel oynadı son periyotta guard görevinde yer aldı eğer Murat böyle durumlarda değerlendirirse kendinde guardlık özelliği çıkartabilir...Ayrıca Gaines'e yaptı alley-oop pası mükemmeldi gerçek Murat geldi ve bundan sonra da daha güzel performans sergileyeceğine inanıyorum!Tek yapması gereken şutlarını düzeltmesi...

-Cemal Nalga ; Az süre almasına rağmen 10 sayı 8 ribauntla bu takımda olduğunu gösterdi...Helal olsun!

-Erdem Türetken ; İstikrarlı oynayışı hem sayı olarak hem ribaunt olarak takıma büyük katkı gösterdi... Benchden gelerek büyük işler yapar !

-Chris Owens ; Takımda ilk günden beri kalbimde özel bir yere sahip oldu... Hite gibi Owens'da güzel sıçrıyor her maç 15-20 sayı atıyor yeri geliyor double-double yapıyor... Daha ne yapsın??

-Charles Gaines ; 4-5 numara oynayabiliyor... Pota altını çok güzel kullanıyor ayrıca yaptığı smaçlarla takımı ateşleyebiliyor... Süpersin diyeceğim birşey yok! Ayrıca Alley -opp smacı bana Vince Carter'i hatırlattı ;)

-SpeeDee ; Çok iyi bir oyuncu... Bu maçta az sayı attı ama takım bugün takım oyunu oynadı tam anlamıyla fakat Dee şutlarını düzeltmeli... Takımda en güzel şut atan Robert Hite şu ana kadar!

-Fatih Solak ; Ben Wallace... Savunması ve blokları her zaman ki gibi tek istediğim Murat Hoca Fatih'ten ve Cemal'den yararlanması...Fatih çok oturuyor benchte , aslansın aslaaan Fatih !!

-Hüseyin Beşok ; Dinlenmeli... Salı günü ki maçta fazla yormamalı dinlenmeye ihtiyacı var gibi gözüküyor,salı günü ki maçta içerden Cemal'i , Fatih'i ve Gaines'i tercih etmeli Murat Hoca!

Galatasaray Aydan Siyavuş S.S pankartını hazırlayan ve tribünde yer alan taraftarımıza teşekkür ederim!
 
Re:

Volkan Kiziltas' Alıntı:
Mac cok güzeldi mactan önce cektiğim ikibucuk saatlik cileye deydi.Macı anlatmaya gerek yok herkes gördü.Macta ufak bir koltuk krizi yasandı :D önce ben oturdum koltuga bana yar etmediler sonra eyüp abi oturdu yenge aradı kalktı koltukdan :Dsonra aramızdaki en uygun kişi murat abi kaptı kotugu bir dahada hiç bırakmadı.
Savası kazanan murat abi oldu :D
Büyük Başkan maçta mıydı Volkan? Eğer sizi gerektiğinde koltuğunu itiraz etmeden bir renktaşa devrederken gördüyse ve bundan ders çıkardıysa ne mutlu bize :)
 
Re: Galatasaray-Darüşşafaka 16 Kasım cuma saat:20.00

İyi maçlardan sonra, hele ki sonuç güzelse kötü yazmayı düşünmem. Arkama yaslanır, zevkimi alırım.

Darüşşafaka dengimiz olan bir takım olmasa da, bundan daha iyi bir sonuç alamayacağımıza göre, sonuç çok güzel.

Tabii Mersin B.B.'ye neden 53 sayı atabildik diye de düşünüyor insan. :?
 
Re: Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Volkan Kiziltas":cd1f1]Mac cok güzeldi mactan önce cektiğim ikibucuk saatlik cileye deydi.Macı anlatmaya gerek yok herkes gördü.Macta ufak bir koltuk krizi yasandı :D önce ben oturdum koltuga bana yar etmediler sonra eyüp abi oturdu yenge aradı kalktı koltukdan :Dsonra aramızdaki en uygun kişi murat abi kaptı kotugu bir dahada hiç bırakmadı.
Savası kazanan murat abi oldu :D
Büyük Başkan maçta mıydı Volkan? Eğer sizi gerektiğinde koltuğunu itiraz etmeden bir renktaşa devrederken gördüyse ve bundan ders çıkardıysa ne mutlu bize :)[/quote:cd1f1]
Yoktu baskan ama öle bir baskan vardıki herkes sıraya girdi. :D
 
Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
Benim merak ettiğim takım olma yolunda ilerliyor muyuz yoksa bu maçlar kış aylarında açan güneş mi? Bu sorunun yanıtını Beşiktaş maçında alacağımı tahmin ediyorum.

gerçekten hepimiz bu sorunun cevabını merak ediyoruz.

rahat yeneceğimizi düşünüyordum ama bu kadar rahat yeneceğimizi de tamin etmiyordum. Fatih'in neden altay'dan bile sonra oyuna alındığını anlamakta güçlük çekiyorum. Sakatsa neden oynatılıyor. sağlamsa (ki sağlammış) neden daha fazla süre verilmiyor. Takımın Fatih'e ihtiyacı yok mu? 2 dakka oynadı 4 sayı 2 blok yaptı.

Tufinin yokluğunda (sakatlığı uzun sürecekmiş galiba) erdem'in performansı çok değerliydi. ilk beş oyuncusu olmak yaramış ona. umarım böyle devam eder.
 

Üst