Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Saat 6 da yola cıktım, 9.15 gibi salondaydım son 5 dakikaya yetişebildim. Lanet olası İstanbul trafiği. Saha bizim ve şu oynadığımız güne şaşıyorum,hala seyirci gelmiyor diyebiliyorlar...
ya lütfen çok merak ediyorum[/quote:50b5f]Tugberk Demirci' Alıntı:[quote="Tugberk Demirci":50b5f]ya ben fazla takip edemiyorum maçları oks var bu sene sürekli dersanedeyim de bugun maçta bi tezahürat vardı aslı haydi gel benimle ol diye sözlerini anlayamadım da yazarmısınız
Onur Yavuz' Alıntı:...
Son olarak Galatasaray Aydan Siyavuş S.S pankartını hazırlayanların eline sağlık...
Serdar Aslan' Alıntı:...
Ayrıca Galatasaray Aydan Siyavuş S.S pankartı çok anlamlıydı emeği geçenlere gönülden teşekkürler!
Burak Ceyhan' Alıntı:...
Galatasaray Aydan Siyavuş S.S pankartını hazırlayan ve tribünde yer alan taraftarımıza teşekkür ederim!
Ahmet Arif' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":7e557]Benim merak ettiğim takım olma yolunda ilerliyor muyuz yoksa bu maçlar kış aylarında açan güneş mi? Bu sorunun yanıtını Beşiktaş maçında alacağımı tahmin ediyorum.
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Saha bizim ve şu oynadığımız güne şaşıyorum,hala seyirci gelmiyor diyebiliyorlar...
Volkan Kiziltas' Alıntı:Mac cok güzeldi mactan önce cektiğim ikibucuk saatlik cileye deydi.Macı anlatmaya gerek yok herkes gördü.Macta ufak bir koltuk krizi yasandı önce ben oturdum koltuga bana yar etmediler sonra eyüp abi oturdu yenge aradı kalktı koltukdan sonra aramızdaki en uygun kişi murat abi kaptı kotugu bir dahada hiç bırakmadı.
Savası kazanan murat abi oldu
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Yıldızlıların yaptığı Aydan Siyavuş S.S. pankartı çok güzel olmuş.
Bu arada Daçkalılar salona girerken bilet aldımı cok merak ediyorum? O kadar lise ögrencisinin salona bilet alarak girmesi pek mümkün değil gibi sanki. Salon her ne kadar onların olsada bizde parasını verip kiraladık ve bu maç bizimdi. Ayrıca ne hikmetse her maç işleri sadece bize küfretmek. Çoluk çocuk kaale almayalım diyoruz ama karşılarında bazen kim olduğunu unutup öyle davranışlar sergiliyorlar ki sonrada dayağı yiyip oturuyorlar.