Galatasaray : 99 - Tekelspor : 91

cok lüzümsüz itirazlar ediyoruz ve ritmimizi kaybettik. umarım burdan macı vermeyiz
 
Umut'un çok salakça bir teknik faulü,üzerine bir teknik faul daha,fark 7 sayıya kadar indi.Çıldırmak elde değil,daha koskoca bir 4.periyod var.
 
ilk yarıda aldığımız macı üçüncü periyotta satıyoruz. helal valla. ben de seyrederim macı kenardan. umutun ve halil ünerin aldığı teknik faulleri acıklamak imkansız. 5 sayıya indi fark.. 67-62
 
Maç resmen gidiyordu,bir tane Malik'den 2 tane büyük kaptandan üçlük tekrar 12 sayı öndeyiz.
 
fark 3e kadar inmişti (70-67) ama üst üste 3 tane üçlük le 79-67 oldu yine mac. hadi bakalım. 15/24 üçlük yüzdemiz oldu. nereye kadar gidicez üçlüklerle :)
 
İş yerinde biraz daha kalmam nedeniyle maça gidemedim,maçı izlerken neredeyse ağlayacağım.Malik durmadan üçlük atıyor.Şemsettin bir girdi,takımı mahvetti,gitti.Desean çok iyi oynuyor,ribaundlarda rakibi mahvetti.Umut ta fena değil.
Malik sadece Malik gibi oynayınca böyle güzel oynuyoruz.
Al sana pollyanna BAY X..Bu takım hak ediyor.
 
99-91 kazandık,ama ilk yarıyı 20 sayıdan nerelere getirdik,o üç tane kritik üçlük olmasa muhtemelen kaybederdik.Neyse son 5 maçını kazanan bir takımı yenmek güzel.

Malik 37 sayı 8 ribaund,De Sean 16 sayı 16 ribaunt. :claps
 
99-91 kazandık
100 atamadık ama olsun :)

maligin ve deseanın olaganüstü istatistikleri vardı
malik: 37 sayı 7 reb 6 aist
desean: 17 sayı 16 rib 5 aist

zaten üçlük yüzdemiz de uçuk 16/28 galiba :)
 
Evet her zaman böyle oynarsak sorun yok zaten :)
28 de 16 üçlük atacaksın.
Dixon 37 sayı 8 ribaund 6 asist.
De Sead böyle oynıcak.
Bide yetmicek 47 ribaund çekiceksin :)
Yahu cidden bizmi yanlış düşünüyoruz :?

:D

Ha birde böyle oynadığın bir maçta 20 sayıdan fark kapanıcak Hüseyin gibi bir uzunun çıkıcak 3 lük atıcak rahatlıcaksın.Bunuda gözardı etmiyelim. :claps


CemGSCem' Alıntı:
Al sana pollyanna BAY X..Bu takım hak ediyor.
 
halil üner gene yapacağını yaptı maçı veriyordu pek "kabiliyetli" koçumuz. git artık git yeter.. neyse malik'i ayrıca kutlamak lazım desean'a ve diğer tüm oyuncularımıza da tebrikler..
 
Gerçekten çokzevkli bimaçtı dixon mükemmel oynadı bence maçın yıldızı Desean Hadley di adam girmiyen bütün topların ribauntlarını aldı böyle oynamaya dewam edersek heralde play off ta güzel bi yer buluruz.Ellerinize sağllık
 
süper mi maç izledik..Hucüm yönünden mükemmel bi oyun ortaya koyduk..

Savunmada ilk yarı çok iyi ikinci yarı ise çok kötü opynadık..ama bunda tekelsporlu oyuncuların ilk yarı çok kötü ikinci yarı ise inanılmaz bi üçlük isabetiyle oynamasınında payı çok yüksek..

ikinci yarı 62 sayı yedik bu bizim için düşündürücü bi oLay ama umut ve halil ünerin çok anlamsız bir şekilde aldığı teknik fauller hem bizim moralimizi bozdu hemde rakibin moral bulmasını sağladı..

8 dakka kala farkın 3 e inmesinin ardından malikin el üstünden ve çok uzaktan attığı 3 lük..ardındanda burak'ın attığı 2 üçlükle maçı kopardık diyebilirim..

malik ve desaan hadleye ayrı bi yer açmak lazım bu maç için..

özellikle hadley..yanılmıyorsam 16 sayı 16 ribaunt la oynadı..

1 alkışta taraftarımıza..giden ve destekleyen herkese teşekkürler..
 
Güzel bi galibiyetti takımı kutlarım...
Ancak hem maç sonunda tv de hemde burdaki resimde istatistiklerde dikkatimi çeken bişey oldu...
2 sayı iç
yani pota altı...kimse bundan bahsetmemiş çok şaşırdım ama 11/34 berbat bir yüzde.. her maç dış atışlarda bu kadar şanslı olmayabiliriz..
 
Dixon 37 sayı 8 ribaund 6 asist.


Sevgilerle X'ciğim :)

Ayrıyetten Halil Hocamıda tebrik ederim , gerçekten 2 haftadır gözle görülür bir yükselişe geçtik , hayırlısı olsun .
 
halil üner'i günahım kadar sevmem ama bu maçta eskiye göre takımda mücadele ve istek çok artmıştı.2 yabancının ayrılması sanki takıma yaramış.ayrıca çok güzel maç oldu.umarım bu oyunumuz devam eder, 1 maçta kalmaz...
 

Üst