U
Uğur Demirel
Misafir
bende okulaja gelsin isterim cidden diyorum arkadaslar hatta almanyadan baska bir uc numarada alinabilir mcgowan almanyadan geldi ve ben inanin cok memnunum bu arada keske boddickeri kacirmasaydik yanlis gormediysem turk takımının birinde ben onun uc numarada oynuyabilcegini dusunuyorum super bir oyuncuydu cok sewerdim yanlizca halil unerin kafasi basmadigi icin harcadigimiz oyunculardan biri ozellikle jason keep diye bir pivot gelmisti bence super bir adamdi ama halil uner cikin oynuyun dedigi icin set yapmadigi icin basarili olamamis oyunculardan biridir suanki koctan o yuzden memnunum bence fatih solaki alpella ya gondermek lazim anca orda oynar adamın skor gucu sayili ve surekli disari cikiyor arada sacma sapan hareketlerle iceri yukleniyor gercekten suanki kadrodan tek fatihi begenmiyorum adam icin blok koymak basketteki tek hobisi kalan seylerle ilgilenmiyor o boyuna posuna ragmen icerde yer kapliyamiyor onun yerine daha orta seviye ama daha ucuza oynatabilecegimiz cemal nalga gibi bir oyuncu alabiliriz mesela alpellada genc milli takımda oynuyan oyuncu gibi ayrica suan icin 3 numara disinda takimin rotasyonununda cok saglam oldugunu dusunuyorum tam bir takim olduk giren cikani aratmiycak gibi eski senelerdeki gibi 3 numaraya okulaja gibi yada o seviyede tecrubeli bir adam alirsak daha basarili oluruz keske rasim basak'i alma sansimiz olsa gercekten cok sewdigim bir oyuncu o adam gelse baska yabanci alinsin da istemem su kadro lig icin yeterli olur ama gelemiycegi icin tecrubeli geldiginde ne yapacagi belli performansi statik olan bir 3. numara alinmali .