Galatasaray-Antalya BŞB (78-66)

Re: Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
[Dikkat ederseniz yazımda sizi değil federasyonu eleştiriyorum. Pazar günü oynayacağımız Banvit maçının saatinde bile daha geçen gün değişikliğe gidildi. Bu federasyona mı güvenelim!

Fikstüre göre 2. hafta Antalya ile deplasmanda oynayacağız ama Antalya´nın salonu bakımda olması vs nedeniyle maç İstanbul´a alındıysa bilemiyorum. O zaman gerekli düzeltmeyi yaparız.

Antalya salonu bakımda falan değil Kepez BLD. maçlarını pekala oynuyor kendi evinde ancak ; Federasyon maçın İSTANBUL'da oynanacağını açıkladı .

Nedenine gelince ;

Pazar günü darüşşafaka ile oynayacak olan Antalya BŞB'si çarşamba günü 2. maçını da oynayıp öyle dönmek istemiş, Doğan Hakyemez olunca bu tip istekler olacaktır elbet...
 
Aslında bu bizim için iyi bir fırsat.Üst üste 3 maçımızı içeride oynayacağız.Bu maçları alıp moral seviyemizi yukarıya taşımamız mümkün.Ama bu fırsatı değerlendirebilir miyiz ? Bence zor.
 
ise bak. saka gibi. bu dogan hakyemez yüzünden bu sene ne olaylar cikacak. daha simdiden pis kokular geliyor. yazik bu ülke basketboluna böyle adamlar yüzünden gelecegimiz karariyor.
 
Yani abi bunda abartacak birşey yok ki. Adamların bütçeleri belli.Çoğu da İstanbul'da oturan akrabaları var.Bence masumane yapılmış bir teklif ayrıca Gs için şu anda iyi bir durum.
 
Re:

Mert Yigit Kazan' Alıntı:
Evet bencede lehimize.Bunu kullanmamız lazım.3 maç üstüste kazanırsak.Herkese güven gelir.
Ama o zaman Avery gitmez :? :?
su avery den ne istiosunuz yaa . daha adamı tamamen tanıyamadık . gonderelim dioruz. ise bak
 
Avery tanıcaz tanıcazda bir bakmışız ligin sonu gelmiş.Averyi hala tanıyoruz
Eğer imkanımız varsa Averye yol verilmeli.
Belki iyi bir oyuncu bende en başlarda iyi oyuncu olduğunu düşünüyodum ama bu sistemde yeri yok
(Bu benim görüşüm)
 
Bence kötü olmuş...
Çarşamba destek az olur takıma...
 
bu mac ntv den yayınlanmaz cunku o gun tek önemli mac efes - fb
 
Milli maça gidecektim ama benim alacağım o biletin talibi çoktur ama basket maçına kimse gelmez..Bu yüzden hafta içi Ayhan Şahenk'teyim..
 
Antalya'nın salonunda tadilat olduğunu belirtip maçın İstanbul'da oynanmasını istemişler federasyondan ve federasyon kulübümze sormaya gerek duymadan maçı İstanbul'a vermiş olayın özü bu .İyi yönünden bakarsak 3 maçımızı üst üste içerde saha seyirci avantajıyla oynamış olucaz 3ünüde kazanırsak gayet iyi 1 başlangıç olur takım adına. Büyük kaptan Orhun ENE 'le yaptığım konuşma sırasında maç saatinin 17.00 olduğunu söyledi .Bunu başlıkta düzeltirsek iyi olur kanımca.
 
Efes-Fb maçına bilenmiştim.Saha içinden izlicektim rakiplerimizi.Kötü oldu bu.Ayhan Şahenkteyim.Yetişebilirsem ki çok çok zor o maçada gitmeye çalışacam.
 

Üst