Galatasaray-Antalya BŞB (78-66)

Kimin hattı Turkcell ve kampuscelli :) Özel mesaj atsa da maç sırasında haber verse bende siteyle paylaşsam tam süper olacak :)
 
Antalya'nın bugünkü maçını izledim e2den öyle süper bir takım değil bugünkü oyunumuzu oynarsak yeneriz.Bugün Ersin Görkem iyi oynadı onuda Tufan durdurur zaten ilk 4 hafta çok önemli,sonra setler oturcak,Nbade boşta kalan bir yabancı gelicek(büyük bir ihtimalle)yani herşey daha iyi olacak...
 
Re: Antalya BŞB-Galatasaray(17-10-07 saat 19.00)

Dün Antalya Bld.'i izleme fırsatı buldum. Darüşşafaka deplasmanında başından sonuna kadar etkili oynadılar. Aman aman kötü bir takım değil. Ersin Görkem, takımı için açıkça çırpındı ve dışardan sürekli skor üretti. Ayrıca takımın başında Orhun Ene bulunuyor.

Antalya bld'nin sorunu bütçe ile ilgili. Maça Antalya'dan otobüsle gelmişler. Formalarının ne kadar yetersiz oldugunuda görmeniz gerekirdi. Sponsorlara teslim edilen bir ligde Antalya Belediye'nin tutunmasını çok isterim.

Dün Kastamonu'nun Bozkurt Bld. takımı da 4000 nüfuslu yerin takımı, sadece ufak desteklerle, ailesiyle gelen taraftarıyla Galatasaray'ı 3-1 yendi. Gs'ın yenilmesine üzülmediğim anlardan biriydi
 
Antalya Pota altı çok zayıf. pota altında yerli oyuncuları yok gibi. iki yabancısı var. marsh ve martin. marsh'ı geçe sene alpella'dan hatırlarız. fena oyuncu değil. ama boyu pozisyonu için kısa klaıyor. martin de öyle. Hüseyin'e karşı ne yapacaklar merak ediyorum. Dış şutlarda çok çok kötü olmazsak Hüseyin'le bu maçı farklı alırız diye umuyorum.
 
Marsh bildigim telekomda oynamıstı. 3 numaraları C.Martin de tehlikeli oyuncu. Polonya liginden buyuk umutlarla getirdikleri 2.11lik Aorom Pettway hazırlık maclarında t.kupasında kotu cıktı. Degistireceklermis. Takımda su an tam bir 5 numara yok. Hızlı oynamaya calısıyorlar ama becebildiklerini soylemek zor. Gaines ve Owens Marsh'ı durduracak sertligi gosterebilirse iceride isi bitiririz. Erdem Martin'i ne kadar tutabilir supheli hızlı bir oyuncu ama hızından cok her an suta kalkabilmesi dert, yakın almanız gerekli. Tufan karsısında da fizik avantajı var. Antalyanın alan paylasımı kotu oyuncular birlikte hareket edemiyor. Herkes tek tek oynuyor sanki. Aslında Arda'ya daha cok sure verseler takım toparlanacak ama Can'ı tercih ediyorlar.
 
Re: Antalya BŞB-Galatasaray(17-10-07 saat 19.00)

Daçka ile maçlarını 3. periyottan itibaren izledim bence Banvit maçından daha kolay geçecek bizim adımıza.
 
Maça 2 gün kaldı ve belirsizlik hakim.

Birisi diyor 17:30 birisi diyor 19:00

Çarşamba günü olduğunu biliyoruz ya o belli en azından..:)

Milli maç gününe denk gelmesi seyirci açısından dezavantaj.Fazla seyirci olmayacaktır.

Lütfen diyorum milli maça gidemeyenler Ayhan Şahnek'e gelsin.Yanılmıyorsam zaten Yunanistan maçı biletleri bitmiş.O maça gidecek olanlar yine de araştırsınlar yanlış bilgi vermeyeyim.

Ama eğer Yunanistan maçına gidemiyorsanız lütfen Ayhan Şahenk'e gelin...
 
Diğerine göre daha iyi bi saat diye düşünüyorum..Geçen seneki gibi bir otobüs ayarlama mevzusu da olabilir..Basketten Sami Yen'e gitmiştik bakalım olacak mı :)
 

Üst