Re:
Bora Uzbilek' Alıntı:Öncelikli olarak herkese meraba
Sürekli istanbulda bulunamadığım için çok istememe rağmen kombine alamadım. Ama dünkü maçta yeni salonumuzu ve takımımızı görmek için maça gittim. Bence herkes mutlaka bu salona gelmeli ve takımını desteklemeli anadolu yakasından da avrupa yakasından da ulaşım çok rahat salonda öyle. Birde T blok neresi anlamadım. Gsbasketi anlatıcakta birşey göremedim. Görseydim mutlaka yanınıza gelirdim. Birlikten kuvvet doğar ve hakemlere baskı olur. Ne de olsa evsahibiyiz
Maça gelince bölüm bölüm iyiydik fakat daha tam bir takım olamadığımız ortada daha çok çalışmamamız ve daha sert oynamamız lazım tabi bu hakemlerle zor olsada.
Hüseyin ve Tufan olmasa maçı çeviremezdik ve tabiiki pota altında banvitin uzununu ezen Owens olmasa maç sonunda açıldı ama iyi oldu. Bu arada Owens' ın orta mesafe şutuda var. Belki iyi haber olabilir.[/quote]
Owens'ın orta mesafe şutu var ama kritik anlarda güvenebileceğimiz kadar iyi değil.Ona bakarsak Gaines'ında var ama onada güvenemeyiz , yani bize şutör 3 numara şart oğlu şart...