Galatasaray-Banvit(Galibiyet klasiği)

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Kerem SEÇER' Alıntı:
T bloklarında oturan seyircilerimize hitaben konuşmam gerekirse rakip takım ataklarında reklam panolarına vurmaktan ve bir-iki re-re-re-ra-ra-ra'dan başka hiç birşey göremedik(ailesi ile gelenlere lafımız yok)..Artık alınan alınır,kızan kızar herkese saygım var.Son periyottaki desteğimiz sayesinde maç bize döndü ve kazanmayı başardık.En azından çok olmasak da hiç olmadığımızı herkese taraftar olarak gösterdik..Yeni bestelerimizi de katarak..
Şunu kimse inkar etmesin ki bugün takıma maçı POTA ARKASI TRİBÜNÜ KAZANDIRDI !!
Gelecekti maçlarda hep bir ağızdan bağırmak ve kolkola zıplamak dileğimizle..

Burada tribün kavgası çıkartacak değiliz ama yazdıklarına dikkat et saçma sapan şeyler yazma..!

Millet sana mı sorucak ne yazıp yazmayacağını sen bu forumun horozumuzun muhtarımı bence sen dikkat et yazdıklarına, katılırsın katılmazsın orası beni ilgilendirmez. Ama saygı duymak zorundasın.
 
Re:

Batuhan Varolsun' Alıntı:
Kerem Abi T blokta mıydın ?

Bende T blok kombine var ama pota arkasında bağıranların yanındaydım.

Hele bir de biraz sağımızda birisi vardı siyah şemsiye sallıyordu..:D :D :D

Zaten ilk 5 dakika vs protesto vardı.Hatta 2.periyoda kadar öyle durulacakmış ama Yılmaz Başkan dayanamadı tamam dedi.Sonra başladık bağırmaya...

İnşallah ilerleyen günlerde salon tamamen dolar..Çok güzel atmosfer yakalanır o salonda...

41.jpg
 
Tövbe tövbe..

Ben bu forumda kimseye saygısızlık etmedim..Yazmam gerektiği yerde yazdım gerekmediği yerde yazmadım..Bütün mesajlarıma bak bir horozluk bul ondan sonra konuş..

Yukarıda yazılan yazının ne gibi saygı duyulacak bi tarafı var..Önce bize saygı duyulsun, T blokta oturanlara..!

Neyse Tugay kardeşim kutluyorum seni her maça bekleriz, sen gel biz kazanalım..
 
Re-Re-Re-Ra-Ra-Ra benim için değerli bazıları için olmasada
Gerektiği yerde bağırarlar
Gereksiz yerde bağırıp sahaya girip ceza aldırmaktansa
Re-Re-Re-Ra-Ra-Ra diye bağırıp destek vermekde güzel
 
Salona gittik kombinlerimize kavuştuk gerçekte 1 anda baya soğuyan havaya ,bayram günü olmasına ve durmadan yağan berekete rağmen salonda genede iyi 1 kalabalık vardı kanımca ki ilerleyen maçlarda çok daha kalabalık olacağımızdan şüphem yok.Turgay kardeşim 1az heyecanlı yazmış sanırım es geçiyorum. Takımın tüm kenar yönetiminin yaz boyunca milli takımla olduğu ve bol bol ligimizdeki diğer takım oyuncularını çalıştırdığı noktasını unutmamak gerekiyor ve bu nedenle daha takım oturmadı.Bende Kerem abimin dediği gibi set oyunları görmek savunmada daha agresif oynayıp ribaundları ikram etmeden migrenim azmadan maçlar izlemek istiyorum. Ama daha takım hücuma geçtiğinde set oyunu söylendiğinde bile yanlış yere koşuyoruz zamanla buda artık oturacaktır. 3 maçımızı içerde oynayıp 3 galibiyet aldıkmı takımda taraftarda lige daha ısınacaktır.
Son olarak çarşamba günü Antalya maçımız saat 1700 haberiniz ola :(
 
Arkadaşlar gerginliğe gerek yok..Ben sadece biraz daha destek için söyledim..Tabii ki herkes özgür..Ancak güzel bir taraftar topluluğu olmamız hem bizim hem de takımımızın lehine..Ayrıca tribün kavgası çıkarmıyorum..Ben özellikle GsBasket T bloklarında bulunduğu için oradan bilet aldım..Belki de beklentilerim çoktu destek yönünden..Ben destek yok demiyorum ama Galatasaray taraftarını elektronik ıslıkla,çekirdek yiyerek,oturarak maç izlemeyenler(bazıları gibi ismi lazım değil malum takımın:D) olarak bildiğim için belki de garipsedim..Neyse gelecekte hep beraber omuz omuza..

2007-2008 ŞAMPİYONU GALATASARAY !! (ötesi yok)
 
Mert Yiğit,
Biz armamıza,formamıza,taraftarımıza,takımımıza,marşımıza aşığız..Sen benim hakkımda yazsan da ben sana cevap vermeyeceğim..Susarak ve yazmayarak bu konunun kapanacağını düşünüyorum..Şimdilik galibiyetimizin tadını çıkarmaya çalışıyorum..Ayrıca seni de maçlarda görmek istiyoruz..Gel omuz omuza re-re-re-ra-ra-ra marşını da söyleriz..Tamam kardeşim..Kal sağlıcakla :)
 
Rafet Karanfil' Alıntı:
Millet sana mı sorucak ne yazıp yazmayacağını sen bu forumun horozumuzun muhtarımı bence sen dikkat et yazdıklarına, katılırsın katılmazsın orası beni ilgilendirmez. Ama saygı duymak zorundasın.
T Blokta oturanlara laf atılmış, o tribünde olanların çoğu gsbasket üyesi ve bir basket maçında taraftarın ne zaman ne yapması gerektiğini gayet iyi bilirler. Galibiyetin tadını bile çıkartmıyorsunuz ya pes!

Tartışma daha fazla uzamasın.
 
Eyüp Abim bana laf sokuyordun ya :) Bak çoğunluk takımın galibiyetinin çok da büyütülmemesi gerektiğini ve eksiklerimizin oldupunu gösteriyor sanırım haksız değilmişim :)
 
eksik çok ama buna rağmen kazanmakta güven açısından iyi oldu
ama bu galibiyet teknik heyete,sorunlarımızın sonu olarak gelmez umarım.
Banvit'e görevini başarıyla icra edip yine bize güven aşıladığı için ayrıca teşekkürler:D
 
Yeni sayfaya güzel bir galibiyet yazdık. İlk hafta maçı olmasından dolayı, bazı olumsuzluklar görmezden gelinebilir (top kayıpları vb.). Fakat genel olarak takım iyi bir görüntü çizdi.

Şut yüzdemiz, genellikle iyiydi. Tufan'ın, Dee Brown'ın, Gaines'in, Hüseyin'in yüzdeli oynamaları, bize galibiyeti getirdi. Hüseyin'in 3 ribaunt peş peşe alıp basket yapması ve taraftara öpücük göndermesi güzeldi. :)

Lige galibiyetle başlamak, sonraki haftalar için de fazladan bir destek sağlayacaktır takıma.

Onur Yavuz'un bahsettiği gibi, benim de dikkatimi çekti; parkedeki "Darüşşafaka" yazısı. Fazla mı kurcalıyorum, bilmiyorum; ama Galatasaray gibi bir takıma, böyle başkalarının görüntüsü çizen bir salon yakışmıyor.
 
Ayrıca Hüseyin'in "haydi ayağa" tarzta yaptığı el hareketi de süperdi.EE Avrupa görmüş adamın hali başka oluyor. :)
 
Burak Barut :) :)
Daha yolun başındayız iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum, 3 numara transferinden sonrada dahada iyi olacağımızı söyleyebilirim....
Ben Banvit'i yendik diye hayaller görmüyorum eksiklerimizin farkındayım şampiyonluk şansımızın olduğunu ama bunun çok çok fazla şimdilik olmadığını görebiliyorum...
Ben 2 yenilgiyle takımı yerden yere vurmayada karşıyım 2 galibiyetle göklere çıkarmayada...
şimdi aşağıdakileri okuyalım...
-----------------------------------------------------
LEVEN ÖKTENER
20 vurur Banvit bize..gelmeyin yine boşuna gaza çok birşeyde beklemeyin şu anda takımdan.
----------------------------------------------------
burak barut
Levent Abiye katılıyorum.
---------------------------------------------------
burak barut
ilk 7 dakikadaki oyunu herkese umut ışıkları açtığı kesin zaten biz o oyunu 7 dakika değilde 20 dakika oynarsak çok rahat ulaşırız hedeflere.
---------------------------------------------------
Bir sürü birbiriyle çelişen yorumların var burak!!!!
Biraz düşün....
Ayrıca Banvit'in çok iyi olduğunu mokongonun dee den iyi olduğunu vb gibi şeyleri yazanlar biz kazanınca maçı...
bu maçta bile bu kadar zorlanıyorsak başka takımlar bize neler yapar dediler :D :D :D :D
 
Bulutların üzerinde gezen kişiler var herhalde tezahürat yapmadan önce maçın tamamını izlemişler ondan sonra salona sırtlarını dönmüşler,tezahurata başlamışlar.Bizim takım 19 sayı önde olduğunda bile bekliyordum acaba bu üçlük yağmuru ve hızlı hücumların arkası kesilince ne yapıcaz,b planımız var mı diye ama herzaman olduğu gibi yine cevap yok.Banvit maça felaket başladı top kayıpları,dışarıdan o taş gibi potaya üçlük atamadıkça sallamaya devam ettiler ve topu bir türlü içeri geçiremediler.Herşey skor bakımından!!!iyi giderken Banvit uyandı ve Adelekeyi devreye soktu top kayıplarını aza indirdi ve bunun sonucunda fast break sayılarını potasında görmemeye başladı.

Bu bölümden sonra klasik Murat Özyer taktiğinin sonu geldi,doğru dürüst sete set hücum yapamadık her pozisyonda zoraki atışlar ve topu inatla Hüseyin'e indirmeme hastalığımız başladı,oysa bu tür uzunları ödüllendireceksin ki daha fazla katkı versin.Topu Hüseyin'e versek Hüseyin ya sayı bulacak ya da Prkacin gibi oyunu içerden kuracak ama yok biz tek oyun çizlmiş gibi oynuyoruz,Hüseyin ya da Gaines dışarı geliyor perdeleme yapıyor ondan sonra bu perdeden yararlanan Tufan veya Brown üçlük atıyor.Bununla bir yere kadar gittik ve en sonunda Adeleke ağırlığı koydu oyuna ve bütün ribaundları toplamaya ve skor bulmaya başladı,maçın sonlarına doğru Mokongo'da içeriyi delmeye başlayınca maç kafa kafaya geldi.

3.periyod sen at ben atayım havasında aşağı yukarı dengede gitti,Tufan iyi oyununu sürdürdü ve hayati atışlar attı.Burada Owens'ın da hakkını vermek gerek gerçekten iyi oynadı ve mücadelesi alkışlanacak cinstendi.İşin ilginö tarafı 21 top kaybı yaparak maç kazanıyoruz rakipte biraz daha işleyen silahlar olsa bizi duman ederdi,bu oynanan basketbolla deplasmanlarda havamızı alırız.

Son periyod olmadık işler oldu ve Hüseyin'i transfer ettiğimizi hatırladık,Türkiye'nin en büyük pivotu içerde oynadığı zaman ya sayı yaptı,ya faul aldırdı ya da topu dışarı çıkararak boş pozisyonlar yarattı.Adelekeye fauller aldırarak oyundan düşürdü diğer giren uzunda kısa sürede fauller aldı yani Hüseyin'e o da dayanamadı.Maçın kırılma noktası son periyodta Hüseyin'in doğru yerlerde top alarak yapması gereken işleri yapmasıydı,içeride Hüseyin'e top gelmeyince o da üçlük ya da orta mesafe şut atmak zorunda kalıyor bunlarda kimi zaman girmeyince Hüseyin'in de morali bozuluyor.%45'lik üçlük yüzdemizde maçı kazanmamızda büyük etken ve sadece 4 serbest atış kaçırmamız iyi bir gelişme.Ama bu üçlükler girmeyince ne yapacağız hep soru işareti ver Fitch'e atsın herhalde ver Dee'ye atsın olacak insanın bir b planı olur ama yok hiçbir büyük takım 19 sayı öne geçtiği maçta 5 sayı farkla kolay kolay geri düşmez.Bu maç çok inişli çıkışlı oynadık ve yine yokları oynuyoruz,Mokongo sonlarda saçmalamasa belki bu maçı yitirmiştik.Dee Brown'da bugün iyi işler yaptı ve gayet olumlu bir basketbol ortaya koydu, takımı oynatmaya çalıştı ama daha da iyi olabileceğini düşünüyorum çünkü bu potansiyel var,belki 2 numaraya kaysa daha etkili olabilir.

Avery almışız adam kenarda parasını tıkır tıkır alıyor bir kere bile oyuna girmedi nedir sakatlığı mı var yoksa teknik kadronun tasarrufu mu belli değil.Murat Özyer en sonunda farkına varmış 3 numara pozisyonunun eksik olduğunu oraya transfer yapılacağını söyledi bu da bir gelişmedir,lig başlamış millet transferi bir ayda noktalamış ama biz hala oyuncu peşindeyiz,söylemekten yoruldum artık bu kadar zaman amerika'da ne yaptı acaba kaç tane oyuncu getirdi Dee'nin önümüze düşmesi dışında.Bir de Türkiye Kupası için geçmişte kaldı geçti gitti dedi çok rahat bir şekilde insan bir özür diler,çok üzgünüz der ya da taraftarımızı hayalkırıklığına uğrattık der bu kadar kolay mı bazı şeyler kestirip atılıyor.

Son olarak bazı arkadaşlar her galibiyette böyle akıllarısıra gönderme yapacaklarsa hatırlatalım bizde Galatasaraylıyız ama ne yazık gerçekleri gördüğümüz için tu kaka oluyoruz,kimse kusura bakmasın takım böyle rezil oynarken alkış tutamayız.Murat Özyer'i fener ve beşiktaşlılar dahil olmak üzere herkes eleştiriyor belli bir oyun planı olmadığından bahsediyor ama burda bir kesimkörü körüne yanlışları görmemekte ısrar ediyor.Hüseyin ve Tufan'a tebrikler her anlamda sahada oldukları için...
 
Tunç bey Kim size GS li değilsiniz dedi??? ve sorguladı????
Ben takımı eleştirenlere hiç bir zaman karşı değilim bende şu anda oynadığımız oyunun bir ep tt fb maçları içine yeterli olmadığını düşünüyorum.
Amma ve lakin akıl yürütmeden abartılı negatif yorumları yanlış buluyorum, ayrıca ben hep başarısızlık durmunda tepkimizi (demokratik yollarla) koyalım ve koymalıyız diyorum...
Akıllarısıra demen yakışıksız olmuş bunuda aklınsıra(iyi oluyormu) sokuşturmuşsun yazına saol.
 
Re:

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Tunç bey Kim size GS li değilsiniz dedi??? ve sorguladı????
Ben takımı eleştirenlere hiç bir zaman karşı değilim bende şu anda oynadığımız oyunun bir ep tt fb maçları içine yeterli olmadığını düşünüyorum.
Amma ve lakin akıl yürütmeden abartılı negatif yorumları yanlış buluyorum, ayrıca ben hep başarısızlık durmunda tepkimizi (demokratik yollarla) koyalım ve koymalıyız diyorum...
Akıllarısıra demen yakışıksız olmuş bunuda aklınsıra(iyi oluyormu) sokuşturmuşsun yazına saol.

benim amacım kimseyi kırmak değil biraz ağır olmuş evet kabul ediyorum ama bu takımdan birşey olmaz diyenlere armağan ediyorum diyerek sanki biz kendi takımızın kötülüğünü istiyormuşuz gibi bir hava çıkarıyor ama öyle değil o yazı beni biraz rahatsız etti gerçeği söylemek gerekirse
 
Re: Re:

Tunç Altanlar' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":98e57]Tunç bey Kim size GS li değilsiniz dedi??? ve sorguladı????
Ben takımı eleştirenlere hiç bir zaman karşı değilim bende şu anda oynadığımız oyunun bir ep tt fb maçları içine yeterli olmadığını düşünüyorum.
Amma ve lakin akıl yürütmeden abartılı negatif yorumları yanlış buluyorum, ayrıca ben hep başarısızlık durmunda tepkimizi (demokratik yollarla) koyalım ve koymalıyız diyorum...
Akıllarısıra demen yakışıksız olmuş bunuda aklınsıra(iyi oluyormu) sokuşturmuşsun yazına saol.

benim amacım kimseyi kırmak değil biraz ağır olmuş evet kabul ediyorum ama bu takımdan birşey olmaz diyenlere armağan ediyorum diyerek sanki biz kendi takımızın kötülüğünü istiyormuşuz gibi bir hava çıkarıyor ama öyle değil o yazı beni biraz rahatsız etti gerçeği söylemek gerekirse[/quote:98e57]Tunç bey takımının kötülüğünü hiç bir taraftar istemez tabikide fakat bu forumu rakiplerimiz,oyuncularımız,teknik ekibimiz,yöneticiler kısaca her kes tarafından takip ediliyor abartılı negatif slogan vari yorumların doğru olamdığını düşünüyorum....,İYİ GECELER.
 

Üst