Galatasaray-Banvit(Galibiyet klasiği)

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Bayram nedeniyle ben de bugun kombinem olmasına ragmen salonda bulunamadım ve T Blok tribunun ne halde oldugunu bilemiyorum ama ben dahil tanıdıgım bircok kisi o bolgeden kombinelerini satın aldılar.

Sunu soylemek isterim ki; suursuzca bagırmak cagırmakla taraftarlık olmaz. Sahadaki oyunculara da destek vermek, macı kazandırmak (ki bu cok buyuk bir iddia) v.b. durmaksızın tezahurat yapmakla olmayabilir. Ozellikle basketbol gibi salon sporlarında taraftarlar yerinde mudahalelerinle sahadaki oyuncuları atesleyebilirler. Kısaca bunun cekirdekcilikle, sosyete olmakla v.b. alakası yok.

Pota arkasındaki taraftar da, T Blok daki taraftar da takıma destek icin orada . Bu bolgelerdeki insanları ayrı insanlar gibi yorumlamak hic dogru degil.

NOT: Belki de T Blok' daki taraftarların bir lidere ihtiyacları vardı ve o lider de bugun macta yoktu ;)
 
valla Eyüp bey 20-2 önde girdiğin , 30-11 yaptığın bi maçta ve kendi evinde 5 sayı yenik duruma düşüyosan hiçbi şansın olmaz yukarısı için..belki 20 yemedik ama her zaman sokamayız böyle % li üçlük ve şut,zorlayamayız bile üst sıradaki takımları anca bizim altımızdaki takımları yener dururuz..he ondada zorlanırız böyle tabi.
 
Onur BALCI' Alıntı:
Onur Yavuz'un bahsettiği gibi, benim de dikkatimi çekti; parkedeki "Darüşşafaka" yazısı. Fazla mı kurcalıyorum, bilmiyorum; ama Galatasaray gibi bir takıma, böyle başkalarının görüntüsü çizen bir salon yakışmıyor.

Bende takığım bu konuya.
pota altlarına maçtan önce nasılki sponsor reklamları kolayca yapıştırılıp çıkartılabılıyorsa yandakı bu yazının uzerıne de bir Galatasaray yazısı yapılabılır.
 
arda olsaydı böyle olmazdı : )
şakayı bırakıp ciddi yazalım, benim asıl merak ettiğim nokta 2 yıl boyunca, ülker a.ş. nin fenerbahçe sk, bjk sk vs galatasaray sk ya sponsporluktan ne kadar para verdiğidir. Fenerbahçe'nin daha çok aldığı bilinen bir gerçek ama bildiğim kadarıyla GS ve BJK nin aldığı paralar ya cok yakın yada GS'ninki daha fazla. (net rakam bilmiyorum). benim sıkıntım asla anlamsız bir GS-BJK (özür diliyerek söylüyorum) sidik yarışı değildir ama ortak hedefe konulmuş, eş miktarlı bütçeleri kıyasladığımda ne yazıkki 102 yıllık rakibimizin bu sene arkasında bitiririz gibi geliyor bana. Takıma inanıyor muyum diye soracak olursanız, hayır takıma inanmıyorum ama oyuncuların bazılarına inanıyorum, çünkü hala takım olamadığımız aşikar. öyle birşey ki, Puzzle'ın (yapboz) bir parçası eksik sanki. mücadele ediyoruz, topa atlıyoruz, hırslıyız, genelde doğru top çeviriyoruz ama bir bağlantı sorunu oluyor zaman zaman. umarım tüm bu eksiği yeni müstakbel transferimiz doldurur bizde daha rahatça maçlarımızı "T Blok"tan seyrederiz.

herşey bir yana, fabrika ortamından çıkıp tribüne dönmek harika oldu : )
çok özlemişim
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Burak Barut :) :)
Daha yolun başındayız iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum, 3 numara transferinden sonrada dahada iyi olacağımızı söyleyebilirim....
Ben Banvit'i yendik diye hayaller görmüyorum eksiklerimizin farkındayım şampiyonluk şansımızın olduğunu ama bunun çok çok fazla şimdilik olmadığını görebiliyorum...
Ben 2 yenilgiyle takımı yerden yere vurmayada karşıyım 2 galibiyetle göklere çıkarmayada...
şimdi aşağıdakileri okuyalım...
-----------------------------------------------------
LEVEN ÖKTENER
20 vurur Banvit bize..gelmeyin yine boşuna gaza çok birşeyde beklemeyin şu anda takımdan.
----------------------------------------------------
burak barut
Levent Abiye katılıyorum.
---------------------------------------------------
burak barut
ilk 7 dakikadaki oyunu herkese umut ışıkları açtığı kesin zaten biz o oyunu 7 dakika değilde 20 dakika oynarsak çok rahat ulaşırız hedeflere.
---------------------------------------------------
Bir sürü birbiriyle çelişen yorumların var burak!!!!
Biraz düşün....
Ayrıca Banvit'in çok iyi olduğunu mokongonun dee den iyi olduğunu vb gibi şeyleri yazanlar biz kazanınca maçı...
bu maçta bile bu kadar zorlanıyorsak başka takımlar bize neler yapar dediler :D :D :D :D

Sayın Eyüp Abim anlaşıldı ki biz seninle net ortamında aynı konuda uzlaşamıyoruz.Evet Banvit'in Tt kupasında oyunu bizden daha iyiydi ve Tufan yoktu bu büyük bir faktör . Ayrıca taraftar ummuduğumdan daha iyi tepki gösterdi bu da büyük faktör.
Takımda ilk kez umut ışığı gördüğümü ve 7 dakikalık oyunu çok beğendiğimi söyledim bunda çelişki yok açık açık benim sözlerim :)
Bu ritmi 20 dakikaya çıkarırsan zaten Fb Ülker gibi takım olursun demektir.Bunda da çelişki yok.Banvit'in iyi olduğunu kimse yazmadı bizim kötü olduğumuzu söyledik.Açıkcasını söylemek gerekirse bu galibiyet benim açımdan süpriz oldu ve ayrıca mutlu oldum.Eyüp abi öyle yorumlar yapıyorsun ki sanki biz Fenerbahçeli ya da Beşiktaşlıymışız gibi.Biz Galatasaraylıyız ve her gördüğümüzü beklemeden söylemekteyiz.Bunu taraf olarak bakma Murat Özyer ve akrabamdır ne düşmanımdır . Tanımam etmem televizyondan görürüm o kadar.Doğruları tebrik ederken,yanlışları söylemezsek kendimden şüphe ederim.ASlında düşüncelerimiz aynı yerde keşisiyor fakat farklı yollardan gidiyoruz anlaşma sorunu ortaya çıkıyor.Ben en kısa yol benim yolum ;) Benim yolum eksiklerin görülmesi ve düzeltilmesi senin yolun ise zamana bırakıp moralleri yüksek tutup Allah'a dua ederek beklemek.Hangisi sence daha iyi yol abi ?
 
bu arada Cüneyt'in ve Hüseyin'in takım içindeki toparlayıcılığı da gözlerden kaçmadı...
takım içindeki arkadaşlıkta ve uyumda büyük etkileri olacak...
 
Re:

Murat İnal' Alıntı:
Bu arada bizim pankart nerdeydi ?

Iste bu da cok yerinde bir soru ....

Pankartın asılı olması icin illa bizim maca mı gelmemiz gerekiyor. Koskoca site/forum da bu işle ilgilenecek adam cıkmıyor mu?

Eski pankart bende, yeni pankart Omer' de. Su isi karara baglayalım ...
 
Batuga yazı yazayım dedim yıl sonra.Burayada kopyalıyalım.


Galatasaray şu andaki kadrosuyla ilk 4 e girecek takımların (Efes-Fbülker-TT-Beşiktaş) iki gömlek altında kalır diğer bütün takımlarında iki gömlek üstünde mücadele eder gibi görünüyor.Alt üst sıralamasında extra galibiyet-mağlubiyetlerle dengelenen üsttekilerden birinin çökmemesi halinde alınacak bir 5. lik ve çeyrek yada yarı finalle biten sezon öngörmek zor değil.
Biri yazmış şutlar girdiği sürece sorun olmaz ama B ve C planıda olmalı.Aslında sorun burada başlıyor.Bu takımın yegane gücü Hüseyin Beşok.A planıda topu içeri indirmek olmalı.Tam tersi B planı A sıkıştığı zaman uygulanacak dış şut olmalı.Murat Özyer hocamız çok yerde yanlış yapıyor 2 senedir umarım düzeltir çok inancım kalmasada.
Dee Brown gerçekten iyi bir takımın içinde yer bulmasını isteyeceğiniz türden bir oyuncu.Daha takıma ve basketbola alışmasada kendini her yerde belli ediyor.Birde bugün şutunu gösterdi.Umarım çok daha iyi olacak.
Yerlilerde Tufi geçen senenin sinyallerini vererek umutlandırdı bizi.Cemal Nalga umutları söndürüyor.Aldığı paraya yazık.Cüneyt Erden ben büyük oyuncuyum zaten kendimi kanıtlamışım havasından bir an önce sıyrılmalı.Maç konsantresinin ne kadar olduğu belli.Yaptığı asistten fazlasını maçı anlatan spikerlere yaptı.Fatih Solak sakatlıklar ve kafa sorunlarıyla uğraşmaya devam ederse kendini ilginç yerlerde bulabilir.
Özel bi parantez Murat KAYA için açılmalı sanırım.Büyük yıldız sayı kralı vs.vs. gibi lansmanlarla geldiği istanbulda kendine güveni olmayan eski şutör olarak yer etmeye kararlı sanırım.Bugün özellikle bir pozisyonda artık noktayı koydu.Boş kaldığı anda şut atmayıp dışrdaki Hüseyine pas verdi.Hüseyin 3 gönderdi.İnanamadım inanmak istemedim.
Gaines i çok beğendim.Mücadele gücü ve patlamalarıyla çok şey katıcaktır.Owensta aynı şekilde inanılmaz ribaund çekiyor ama Gainese göre hücum yönünü pek beğenmedim.İkisindede sıfır şut var bu arada.Murat hocanın tek artısı son dakikalarda bu ikisini yanyana oynatıp Banviti ribaundlarda bitirmek oldu belkide.
Son olarak Hüseyin BEŞOK.Kendisini geliştirdiğini biliyordukda bu kadarını tahmin etmiyordum yıllardır izlememiş biri olarak.Zaten daha çembere karpuzlama şut atarken hayranıydık kendisinin.Şimdi en güzel zamanlarını yaşıyor dakika olarak çıkaramasada.Her yaptığı hareket doğru ve akıllıca.Bu takımın belkemiği olacaktır.Zor zamanlarında topun eline değmesi gereken oyuncu olduğunu farkederler umarım bir an önce.Birde Murat hoca dakikalarını düzgün ayarlarsa verim alabiliriz bunuda unutmamak gerekiyor.Hem yoruldu hemde bugün 4 pozisyon top alamadığı için sinirlendi ve savunmada düştü.Banvitin uzunu bu dakikalarda çoştu zaten.

Banvit içinde iki kelime etmek gerekirse 1-5 transferini akıllıca yapmalarına rağmen gerisi tamamen boşluk.Adeleke gerçekten izlenilmesi gereken bir oyuncu.Bu fizikte bu şekilde en önde koşmak ve ribaundda etkili olması çok ilginç.Yaptığı basit hatalarıda engellerse çok verimli olur takımı için.Tabiiki dinlendirmek kaydıyla.En gereken yerlerde dinlendirilmediği için maçın sonunu getiremedi.Mokongo iyi bir oyuncu olduğu muhakkak ama kesinlikle kendisi için çok yanlış takımda.Kendi kariyeri açısından berbat bir tercih yapmış bana göre.Banvit için zor bir sezon kendilerini bekliyor eğerki iyi bir atlet oyuncu daha gelmez ise.
 
az önce geldim eve ben de yorumlarımı yazıyım,

bi defa çok yeni bi takımız ve ik kez seyrettim bugün takımı. maça çok iyi başladık ama devamını getiremedik. burda murat hocanın hatalrı oldu tabi ki farkın kapanmasında. uzun bi süre pota altında banvite teslim olduk ne zaman orayı kullanmak aklımıza geldi o zaman aldık maçı götürdük..

dee brown tam bi maestro takımı çok iyi yönetiyo. cüneyt maalesef çok pasif gözüktü onun yanında ama benim cüneytten beklentilerim çok daha yüksek..

tufan aynı tufan.. gazı aldı mı tutturdu mu durdurana aşkolsun..

gaines ve owens tam görev adamları. özellikle owens son periyotta maçı getiren adamdı çok hırslı oynadı çok mücadele etti. gaines de savunmada cok basarılıydı onun dısarda oldugu zamanlar çok aksadı savunmamız..

hüseyini sarı kırmızı formayla görmek çok güzel. tam bi lider saha içinde çok faydası olucak takıma. ama yalnız kalıyo çok yoruluyo. fatih biraz daha süre almalı yardımcı olraka hüseyinin yanında. bugün cemalde çok pasif kalınca fazla yorukdu..

murat kaya.. çok önemli bi isim. daha hırslı olsa çok daha iyi işler yapıcak. daha çok kullanmalıyız ondaki potansiyeli.

sonucta zor da olsa kazandık. ama yavas yavas oturuyo takım. taraftar desteği de arttıkça çok daha başarılı olucaz. murat hocanın dediği gibi iyi bi 3 numara bulabailirsek çok daha yukarıları zorlarız. ama ne kadar iyi olsak da bu kadoyla ilk 4ü zorlamamız pek mümkün değil açıkçası. bize maç kazandırıcak maç çeviricek bi şutöre çok ihtiyacımız var.

bide unutmadan geri koşarken çok zorlanıyoruz çok fast break yiyoruz buna bi önlem alması gerekiyo murat hocanın..

taraftara gelirsek kombine alan toplulugun büyük bi kısmı pek de tribün olaylarıyla içiçe insanlar değil. bugün salondaki kitle gecen sene ahmet cömerte gelen kitleden çok farklıydı. maçlar ilerledikçe ve egecen yılki taraftarın ayagı salona alıstıkça o ortamı daha iyi bi şekilde ayhan sahenkte de yasayabiliriz. bizim bulundugumuz bloga laf atanalr olmus. gayet güzel destek verildi. illa ki bogazımız patlayıncaya kadar tezahürat yaparak olmuyo. sahaya yakınız ve oyuna hakemlere en güzel şekilde müdahale edebiliyoruz. forumdan tanıştıgım kişiler oldu onur ve eyüp abi gibi.. ilerleyen maçlarda hep beraber olucaz zaten güzel bi tribün olucak orda güzel bi ortam oluşucak.

herseye ragmen ilk maçlar hep zor gecer. sezona iyi başladık nası başlarsa öyle gider diyelim :)
 
Murat Ozyer'in sezon basinda belkide soyledigi tek dogru soz takimin ne oynayacagini kendisinin de bilmedigidir.

Bir takim dusunun ki bu yilin ilk transferi olan Avery'i oynatmiyor. Neden? Yetersiz mi? Yetersizse neden aldin? Madem aldin baktin olmuyor neden tuttun? 3 gunluk oyuncu degilki kac aydir burada. Owens olsa anlarim da Avery konusu tam bir rezalet.

Lige hazir degiliz diyoruz. Bunu anlayabilirim. Transfer gec yapildi tamam. Bunu da anlayabiliriz. Yani bekledigin oyuncular vardir o yuzden kontenjani bos tutarsin. Mesela bence Owens beklenen oyuncu degildi. Eyvah lig basliyor diye alinan oyunculardan biridir. Kotu oyuncu degil. Bence gayet de faydali oyuncu. Ancak onu transfer etmek icin aylarca beklemeye gerek yoktu ki. Avery imzaladigi gun Owens da imzalardi.

3 numara alacagiz deniyor. Alalim tabi. Herkes biliyor bunu zaten. Murat Hoca NBA takimlarinin kadro listesi verecekleri tarih olan 19 Ekim'i bekliyor. Bu durumda NBA takimlarinda yer bulamayan oyunculardan bir oyuncuyu getirmek niyetindeler. 10-12 gun icinde bu is netlesir dedi. Demek ki bir calisma var.

Peki Avery ne olacak? Dun Dee cok yoruldugu halde onu hic oynatmadi. Ozellikle o dakikalarda neden oynatmadi hayret. Gozden cikardi desek bankta ne isi var. Madem banka koydun onu da oynat. Avery oyle bos gecilecek bir adam da degil ki. Kariyeri belli. Hic degilse Owens'la beraber 4-5 dakika oynatsaydi birkac ikili oyundan sayi bulabilirdik. Bu da rakibin iste geri geliyorum psikolojisini cokertirdi.

Basketbolda rakibi savunmada durdurmak elbette onemli. Dun 7 dakika oyle oldu. Ancak en kotu takim bile o kadar kotu hucum etmez. Yani illa ki belirli periyod sayi atmaya baslar. Bu durumda rakibin kolunu kanadini kirmanin yolu o dakikalarda rakibe hucumda sayi atarak karsilik vermektir. Bu durumda fark sabit gider ve rakibin hucumu ne kadar iyi olursa olsun savunmasi dusmeye baslar. Yani adamlarda "bu mac gitti" sendromu baslar. Gecen sene de boyleydi bu biz bir turlu rakibi "bu mac gitti" havasina sokamiyoruz. Gecen yil da firtina girip 15-20 sayi farklara getirip de sonrdan guc bela kazandigimiz veya verdigimiz maclar oldu. Burada Murat Hoca'nin Mola secimlerindeki yanlislar kadar rakiplerin bizim bu yumusak karnimizi da kaniksamalari var. Yani kimse Efes veya FB ile oynarken 15 sayi geriye dusunce " Ben bu maci ceviririm" havasina girmiyor. Ancak bizim maclarda herkesin umudu devam ediyor. Bunu yikmamiz gerek.

Ilk 7 dakika oynanan oyun dogru basketbol. Top iceri ve disari gidip geliyor. Bos sutlar yakalaniyor. Ikili oyunlar oynaniyor. Sonrasi yorgunluk. Iyide banktaki adamlar neci? Huseyin hocam degisir beni diye isaret ediyor. Hoca ancak 4 hucum sonra degistirdi Huseyin'i o arada fark azaldi zaten.

Bu kadar isabetli sutu biraz zor atariz bir daha diyoruz. Neden mi? Dee Murat veya Tufan kotu sutor oldugundan degil ki. Bence Murat Ibo ve Serkan E. ile birlikte ligin en iyi 3 sutorunden biri ancak sadece sutor. Antrenman sutoru olarak kalmasa zaten sorun yok. Gozu kapali atacagi atislari bile sokamiyor. O yuzden bizde her mac acaba bu mac atar mi kuskusu var.

Cuneyt'in de aklini basina almasi gerek. Kaptan olarak cok daha etkili oynamasini bekliyoruz.

Gelelim Fatih'e. Bazi arkadaslarin yazdigi yorumlara katiliyorum. Asgari olarak 8-10 dakika sure almasi gerek. Ozellikle skor sikintisi cekilen anlarda (ki bu genelde set hucumunda oluyor) ribaunt alip fast break baslatabilir. Huseyin yorulunca pota altinda ribaunt sikintisi basliyor.

Eee takimin neresi kotu diye sorarsaniz. Tek tek bakinca takim kotu degil. Ama daha takim olmaya cook yol var. Biz ne zaman takim iyi diyecegiz onu da forumu takip ediyorsa yonetici ve antrenorumuze ve oyuncularimiza anlatalim. Efes FB veya Telekom macina giderken "Nasil olsa yenilecegiz ama yine de gidelim." diye dusunmedigimiz zaman.
 
Ayhan Şahenk'te maç izlemeyi özlemişim :) Gerçekten bana uzak olduğu halde burda maç izlemek zevkli oluyor. Takıma gelince yavaş yavaş toparlanmaya başladığımızı gördüm ve hoşuma gitti.Zaman zaman çok iyi zaman zaman zamanda çok kötüydük. Özellikle ilk ve son periyotta güzel oynadık. Biraz daha zamana ihtiyacımız var ama iyi yoldayız, bu takım izlenmeye değer :)
 
Tribün için fazla laf etmeden anlatayım meramımı, Abdi İpekçiyi doldururuz derken Şahenk'in yarılanması güzel durmadı.
Bir ara eline topu her alan Hüseyin hariç 3 lük attı. 3 numara yoktu ama şut vardı; sonra % normmale döndü Banvit maça ortak oldu defolar ortaya çıktı. Hüseyin ile oynayınca ve iç-dış dengesini kurup hücüm edince çok iyiyiz. Sete set kalınca bide klasik Türk hastaliği ver pivota seyrek bakalım tek başına nasıl cebelleşiyor beş kişiyle oyununa dönünce sıkıntı başlıyor.
Dee M.Mrurathanoğlu'na göre %35-40 la oynadı, %80-85 takıma sınıf atlatır o zaman. Owens beklediğimde iyi oynadı; endişem sınırının bu olması. Gaines ise beklediğimden kötüydü ama rebaunt katkısı vsrdı yinede.Bu durumda en iyi tahmin BJK ile 4. mücadelesi olur gibi.
Bu arada NBA de boşa çıkan adamlar var. Tanımadığım için yorum yapamadım ama L.Jackson da bir geleişme var mı?
Değişen kurallarda şu top taşıma işi çok can yakar dedik; yakmadı. Ya ses duyuldu ya da hakemler kurallardan bi haber. Apodaka ve Mokongo muydu Banvitli her dalışlarında top taşıdılar tekrarlarda çok sırıttı. Bu maçlarda ve haftalarda çalıp oyuncuları ve taraftarı alıştırmadaılar bakalım mesela play-off larda son dakkalarda nasıl çalacaklar.
 
Belki son 2 sezonda olmadığı kadar top indirdik pota altına... Amaçsız çıkıp, son 3 saniye kala "crazy shot" yapmadık. Bu çok süper gelişme. Elbette halen bazı eski alışkanlıkları atamamışız; örn. rakibi kendi çabamızla yine oyuna ortak etmek gibi, ama bunlar da gittikçe azalacaktır.

İyi bir başlangıç oldu. İnşallah üstüne koyarak devam ederiz.
 
Bir kere salon Ahmet Comert'ten guzel hatta sahane. Takima destek tum salona yayilabilir.

Takima destek demisken bastaki sessizligi anlayamadim. Ulan dedim kombine seyircisi tamam da, bizim ASY numaralisinida gecti bunlar diye icimden gecirdim. Sonra seyirci acildi, acilinca tribunde bir kopma oldu halbuki ayni yerden ses guzelde olabilirdi. T blok neresi bilmiyorum, ekrandan tam karsimizdaki tribunler ise ben kendilerini cok begendim. Zamaninda mudahele edecek rakip takimi baski altina alacak bir potansiyel var. Ayrica bloklar bir yana soz konusu Galatasaraysa gerisi teferruat degil mi? Ben begendim seyirciyi o salon doldugunda neler olur gorecegiz.

Takima bakmadan bir teknik heyete bakiyorum ve hocamizi heyecansiz goruyorum. Ekranda surekli hocayi dusunurken goruyoruz. Hucumda, savunmada, ondeyken, gerideyken hep ayni durus, ayni dusunce. Macin icine giremiyor sanki en fazla herhangi bir seyirci gibi ya alkisliyor ya ufaktan ve cok kisa isyan ediyor. Teknik bilgiye bir sey diyemem ama sahadaki kenardan azicik urkmeli gibi geliyor bana oyun planina uymadigi zaman ne olacagini bilmeli.

Oyun plani demisken ben anlamadim. Dun farki acinca baska bir takim, sonra baska takim, son periyotta baska takim. Mesela oyun plani denen sey son 5 dakika icerisinde Huseyin Besok'u potaya yakin topla bulusturma olabilir dedim. Arka arkaya yaptirdigi faullerle rakibin uzunlarini cokertti. Tabii insan dusunuyor 1 dakkaya neden sIkIstIrdIk bu plani?

Bunun yaninda Brown guzel, Tufan guzel, Gaines guzel, Owens guzel, Huseyin guzel, saniyeler oynasada saclarina ragmen savunmasiyla Fatih guzel, tabii Banvit'te guzel. Bakalim her rakip bu kadar guzel olabilecek mi?
 
Mac ile ilgili birkac yorum da benden:

1- Huseyin bekledigimden daha iyi durumda. Mac basina yaklasik 25 sk sure alarak ciddi katkida bulunabilir. Tamamen iyilestikten sonra Fatih de muhtemelen 15 dks cicari sure alir. Fatih de gelince 5 numara icin gayet saglam ve birbirini tamamlayan bir rotasyonumuz olacak.

2- 4 nuamarada Owens ve Gaines'in her ikisi de iyi oyuncular ama birbirlerine cok benzeyen oyuncular. Her ikisi de guclu, mucadeleci ama hucumda orta mesafe sut tehdidi hic olmayan oyunuclar. Keske, Owens yerine eski Efes'li Nİkolic tarzi birisi alinabilseydi! Ama 4 nuamara icin Owens ve gaines'İn her ikisi de iyi oyuncular, birbilerini tamamlayici ozelliklei olmasa da ikisinin de takima katki verecegini dusunuyorum. Cemal'in bu uzun rotasyonunda pek yer alabilecgini sanmiyorum.

3- 3 ve 2 numaralarda cok buyuk eksikligimiz var. Murat Kaya gun gectikce ilerleyecegine geriliyor. Dun cok iyi oynayan Tufan da iddiali olabilecek bir takimda ancak benchten gelerek sure alabilir. Erdem ise butun iyi niyetine ragmen ust seviye bir takimin oyuncusu degil bence.

4- Dee Brown yavas yavas takima alisiyor ve kalitesini gosteriyor, umarim birkac hafta icinde daha da iyi olur. Cuneyt'in hali ise endise verici, "Euroleague'de oynamis bir guardim ben" havasinda sahada geziyor. Isin kotu tarafi Brown ile beraber cift guard ile oynamaya hic alisamamis, cift guard duzenine gecitigmiz dakikalarda oyun hep aleyhimize dondu. En kisa sure icinde Cuneyt toparlanmali ve cift guardli oyunu oturtabilmeliyiz, Dee Brown ve Cuneyt gibi iki guard ile ayni anda oynayaabilmek en buyuk silahlarimizdan biri olabilir.

5- Anladigim kadariyla Avery gidiyor, keske Dee Brown ile anlastiklari zaman gonderip bu kadar vakit kaybetmeselerdi! Yerine bir 3 numara alinacak gibi duruyor, anlasilacak oyuncunun kapasitesi bu takimin da kapasitesini belirler.
 
Öncelikli olarak herkese meraba
Sürekli istanbulda bulunamadığım için çok istememe rağmen kombine alamadım. Ama dünkü maçta yeni salonumuzu ve takımımızı görmek için maça gittim. Bence herkes mutlaka bu salona gelmeli ve takımını desteklemeli anadolu yakasından da avrupa yakasından da ulaşım çok rahat salonda öyle. Birde T blok neresi anlamadım. Gsbasketi anlatıcakta birşey göremedim. Görseydim mutlaka yanınıza gelirdim. Birlikten kuvvet doğar ve hakemlere baskı olur. Ne de olsa evsahibiyiz:)
Maça gelince bölüm bölüm iyiydik fakat daha tam bir takım olamadığımız ortada daha çok çalışmamamız ve daha sert oynamamız lazım tabi bu hakemlerle zor olsada.
Hüseyin ve Tufan olmasa maçı çeviremezdik ve tabiiki pota altında banvitin uzununu ezen Owens olmasa maç sonunda açıldı ama iyi oldu. Bu arada Owens' ın orta mesafe şutuda var. Belki iyi haber olabilir.
 
T blok pota arkasına yakın olan orta tribün..Yani TV'den izlerken sağınızda kalan bölüm,yada şöyle diyelim Banvitlilerin ısındığı bölüm :)
 

Üst