Galatasaray-Banvit(Galibiyet klasiği)

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Maçı resmen kapattık ama fark açılınca takımda disiplinde koptu.Güzel bir test olucak.Derken çok kolay bir sayı yedik.
 
Tufan 9sayı 2 ribaund
Dee Brown 10 sayı 3 ribaund 3 asist
Chris Owens 5 sayı 1 asist
Hüseyin Beşok 6 sayı 2 ribaund 1 asist
Charles Gaines 4 sayı 3 ribaund
Cüneyt Erden 3 sayı 1 ribaund
Murat Kaya 1 ribaund 2 asist
Erdem Türetken 2 faul :)
Cemal Nalga 1 ribaund
Fatih Solak-William Avery-Altay Özurgancı henüz oyuna girmedi ;)
 
22-2 öndeyken Gainesi çıkarıp Owensı alınca savunma gerçekten berbatlaştı Gaines gerçekten harika işler yapıyordu

Ayrıca Çok fazla gereksiz oyuncu değişikliği yapılıyor
 
İlk yarı açısından baktığımızda takım birbirine alışmaya başlamış.En azından ne yaptığımızı bilerek oynuyoruz.Takımda yine de bi 3 numara eksiği var.Yalnız bu kadar iyi başlamışken oyuna sonralara doğru resmen batırdık.17 18 sayılarda gezen fark 5 sayıda bitti.Umarak 2. yarıda iyi bir başlangıç yaparız...
 
yine böyle bir tempo yakalarsak (2.yarıda) bu sefer ibreleri banvitin eline vereceğimizi sanman böylece oyunda kopar . murat hoca ne yapmamız gerektiğini ve hatalarımızı bize anlatcaktır . takımımıza güvenimiz tam olsun
 
ilk periyottaki 18 sayı farkı yaklaşık 15 dk içinde 5'e indirtmeyi başardık. Helal olsun ya !

Geriye koşma diye bir şey yok. Adamların iki tane yabancısı fast breaklerde hallediyor savunmayı. Bu takım set takımı bunu bir kenara yazalım. Transition oyunu diye bir şey yok. Koşamıyoruz.

Savunma ilk periyotun ilk 4-5 dksı çok iyiydi, sonra inanılmaz dağıldık. Hala büyük hatalar yapılıyor. Murat Kaya ve Erdem Türetken savunmada inanılmaz sırıttılar. Cemal desen adamın eline top bile değmedi, ribaunt çekemedi, amaçsızca koştu durdu.

Hakemler de bir iki pozisyonda (özellikle Cüneyt'e çalınan hücum faul) inanılmaz saçmaladılar.

Mokongo-Adeleke ikilisini tutamazsak kaybederiz. Banvit'in geri kalanı gayet kötü.
 
mac baslamadan son soru dedı spıker transfer olucak mı murat hocada uzun suredır dusnuyorum bu takımın 3 numara ihtıyacı var yonetımde bize sabır vede anlayıs gosterdı 10 12 gune acıga cıkıcak 1 oyuncu alıcaz dedı....
 
Re:

İlk periyotta oyunu koparma şansını kullanamayıp ikinci periyotta Banvit´i maça ortak etmemiz iyi olmadı. Takım Türkiye Kupası sonrasını boş geçirmemiş anlaşılan ama ilk 4´ü zorlayacak bir oyun sergilediğimizi söylemek de zor.

Bu arada Murat Hoca 10-12 gün sonra muhtemelen bir 3 numara transfer edeceğimizi söyledi. Taraftar da transfer etmek gerekecek Ayhan Şahenk´e. Sezonun ilk maçı bu kadar yoğun ilgiyi hak etmiyor!

Not: Burak bilgisayardan uzaklaşmak için maçı anneannesinde izlemeye karar vermiş ama pişman olmuş. Takımı beğendiğini iletmemi istedi bay muhalefet :)
 

Üst