Arkadaşlar bu maçta fatih ve tufan oynayacak mı ?
Burak Barut' Alıntı:Valla takıma son bir haftada çok yüklendim fakat 1 gündür aşırı heyecanlıyım maç var diye.Merakla bekliyorum özellikle oyunumuzun güzel olmasını diliyorum.Tufan ve Fatih'in katılımıyla takımda herşeyin oturmuş olmasını umut ediyorum.Haydi Taraftar yalnız bırakmayın takımımızı.
Can Altay' Alıntı:Forumdan ricam yarınki olası yenilgide (ki bana göre 10 farkla filan yenileceğiz) hemen "Murat Özyer istifa" "Şunu gönderelim bunu gönderelim şunu alalım" tarzı laflar söylenmemesidir.
Tugay Aktepe' Alıntı:Arkadaşlar bildiğim kadarıyla geçmiş yıllarda Ayhan Şahenk Spor Salonu'nun çatısında bir sorun vardı.Bilindiği ve görüldüğü gibi İstanbul'da bugün sağanak yağış etkili oldu.Bir sorun oluşturur mu?Bilgisi olan arkadaşlar yazsın lütfen...(Biz yağmur da yağsa..Kar da yağsa tribünde olacağız..)
Açıkça söylemek gerekirse yensek dahi bu teknik ekibin başarıla olacağına olan inancım neredeyse hiç yok, bu sebepten dolayı yenmemiz ya da yenilmemiz benim fikirlerimi değiştirmeyecektir, kaldı ki Sn. Murat Özyer'in kişilğine inanılmaz bir saygım vardır, kardeşi Sedat Abiyi çok severim.Can Altay' Alıntı:Forumdan ricam yarınki olası yenilgide (ki bana göre 10 farkla filan yenileceğiz) hemen "Murat Özyer istifa" "Şunu gönderelim bunu gönderelim şunu alalım" tarzı laflar söylenmemesidir.