• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray Basketbol Kombineleri Satışta

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gazanfer Tosun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:54
[/quote]Yanlış kişileri mi kaldırdık bizim koltuk diye =)[/quote]

Zaten onların yeri en bile değildi sanırım :) sorun yok yani[/quote]
Bir önümdeki kişiler siz miydiniz :P ? Banu Yelkovanın 3-4 solundaki kişileri kaldırıp burası bizim diye oturan kişiler ?

Yok galiba değil :) 0 012'de imiş

Yiğit Çelebi' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":17n8dh9w]Yok galiba değil :) 0 012'de imiş
Aynısı 012 de yaşandı da :)[/quote:17n8dh9w]

Yiğit abicim madem 012 deydin benim yerimi de söylemiştim sana insan bir el atmazmı:) ön önde 1-2 koltuklarda biz oturuyorduk:)

Sühan Cem' Alıntı:
Yiğit abicim madem 012 deydin benim yerimi de söylemiştim sana insan bir el atmazmı:) ön önde 1-2 koltuklarda biz oturuyorduk:)
Sühan abi öyle güzel bağırıyosun ki bozmak istemedim bu maçlık.Bu arada sana yaşlı diyenler utansın.Şapka yakışıyor. ;)

Yiğit Çelebi' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":2dcusmyp]
Sühan abi öyle güzel bağırıyosun ki bozmak istemedim bu maçlık.Bu arada sana yaşlı diyenler utansın.Şapka yakışıyor. ;)[/quote:2dcusmyp]

Hehehe bak kesin görüşmek lazım artık seninle:)

Semih,

Bizim sıralar ortada farketmiyor yani :)

Biletix'e de 2 ve 3 bloklar bitmiş durumda 4 blokdan da 2 tane yanyana yer yok tek almak istediğinde 2. sıra 9 numarayı veriyor.

İlginç birşeyler dönüyor ama hadi hayırlısı.

derbi maçlarda dışarda kalacağımı bildiğim halde aldım ..

Tüm varımı futbol kombinesine yatırdığım için alamadım kombineyi. Ama kaynak arayışlarımda sürüyor. kombineli yada kombinesiz destek olmaya devam.

Geri