Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Can Akogul":3t898iif]300lük alan var mı?
Genelde 300'lük satıldı sanıyorum Can bey..[/quote:3t898iif]
300TL makul oturacağımız yerler gözönüne alınırsa. fener maçında en önde oturup ömer onana sataşmak (sözlü
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Can Akogul":3t898iif]300lük alan var mı?
Sühan Cem' Alıntı:Benim kombineler de an itibarı ile geldi![]()
Can Akogul' Alıntı:Dün aldım, bugün geldi kombineler. blok 12 sıra 3 koltuk 10-11-12
yalnız hata yaptığımı farkettim, 3 nolu bloktan alacaktım acaba değiştirme yapılıyor mu. bilgisi olan var mı?
Murat İNAL' Alıntı:bekliyorum hala ama.
Yiğit Çelebi' Alıntı:Şuan saha içi kombine alıcak olsanız nereden alırdınız?Acil cevap bekliyorum :roll:![]()
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:[quote="Yiğit Çelebi":qxmb1my7]Şuan saha içi kombine alıcak olsanız nereden alırdınız?Acil cevap bekliyorum :roll:![]()
mola bitişinde rerere rarara gerisi küfür dermişimSühan Cem' Alıntı:Bewnch arkası 1. sıra 1. koltukta ben oturuyor olacağımBağırmazsanız gererim bak ona göre kombine alın
![]()
Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:Bugün kartım geldi. Açıkçası kulübe maddi desteğim olsun diye aldım. Toplam kaç maç izleyebilirim bilmiyorum. İstanbul'da olacağım zamanlarda Abdi İpekçi için sizden yardım alırım![]()
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Kurtuluş Yazıcı":hmo9cbhv]Bugün kartım geldi. Açıkçası kulübe maddi desteğim olsun diye aldım. Toplam kaç maç izleyebilirim bilmiyorum. İstanbul'da olacağım zamanlarda Abdi İpekçi için sizden yardım alırım![]()