Galatasaray Basketbol Kombineleri Satışta

Şu an elime bilet geçti ve bu biletle gidersem ipekçiden kombinemi alıp alamıcağımı bilmiyorum yani benim üzerime değil, bi sıkıntı çıkar mı bileti almam hususunda?
 
Yarın almayı düşünüyorum ama;

Bilenler varsa 1-2 sorum olacak.

Samiyen'in ordaki kulüp binasından mı alınıyor kombineler?

Bir de kendim gidince direk kombinemi alabilecek miyim? Yoksa bana da mı bilet verilecek?
 
@Yiğit kimin üzerine ise ona verirler o kişi ile gitmen gerek normal şartlar altında.

@GAzanfer herhangi bir biletix gişesinde ödeme yapıp bir kupon (teslimat fişi ) alacaksın o fiş ile Apdi ipekçiden alacaksın kombineni
Klüpten satış yok yani.Nereden almayı düşünüyorsun ?Birde gişeden sadece tek çekim yada nakit oluyor taksitle ödemeyi düşünüyorsan netten alman gerek ama maça kadar eline geçer mi emin değilim.


3. blok bitmiş bu arada gerçi satışa çıktığında zaten çoğu zaten satılmıştı.
 
Cuma günü gittim kombine almaya ama 18 Ekim'e kadar kombine satışının durdurulduğu söylendi.

Maç günü ya da hafta sonu durdurulmasını anlarım da maçtan 2 gün önce niye durduruluyor satışlar?
 
Maça gitmeye niyetlenenlerden tek maça bilet alacağıma kombine alayım diyen çıkan böyle düşünecekler kombine almasın diye geliştirilmiş bir taktik olmalı.
 
Kombine satışı yapılan bazı koltuklar güvenlik nedeni ile seyirci alınmadı (benim görebildiğim 4. blokda her sırada 2 koltuk 5. blok'da her sırada en az bir koltuk'a ) .Çok dolu olmadığı için bu maç idare ettiler ama sonuçta sıkıntı çıkacak gibi duruyor şimdiden ki bu Erdemir maçı idi.
 
Semih Ural' Alıntı:
Bir kişi bana bugünkü maçla alakalı olarak 100 ve 150 liralık kombineler arasındaki farkı anlatabilir mi?

Fark yoktu doğal olarak.
Tek sıkıntı bu da değil kombine satılan bloklarda 1-2 koltuk kapatıldı bugün .İAyrıca saha içi koltuklarda numara falan yazmıyor mesela bugün güvenlik görevlisi tututrdu senin yerin burası değil burası Biletix gişesinden seçerek aldım yerimi internetten değil.Solbaştan başlayan koltukları sağbaştan saydı numarada yok bişi idda edemiyorsun.Başka maçta ilk sırayı boşatıp ikinci sıraya ilk sıra burası dieyebilirler.
 
Semih Ural' Alıntı:
Bugün yerimize oturabildik ama önemli olan maç fener maçı mesela. ordaki uygulama ne olacak merak içindeyim.

Semih bey bench karşısı tribünde her 4 blokda her sırada iki koltuk kapatıldı bugün(her sırada 9 koltuk var) tesadüf eseri ön sıradan kombine alanların hepsi gelmedi için sorun çıkmadı ama fener maçına kalmadan bir bilemedin iki maç sonra sorun olacaktır
 
Murat İNAL' Alıntı:
Kutay Bey,

O koltukların satıldığına emin miyiz.

Büyük oranda eminim Biletix'deki sıralamaya göre 1-2 numara o koltuklar (gerçi benle muattap olan güvenlik görevlisi 8-9 numara olduğunu iddaa etti (koltuklarda numara yoktu bir arka blok'un sıralama yönü ile aynı olduğunu söyledi ama Biletix'de farklı).Benim biletlerim 7-8 numara :) öte yandan ben arada durumu kontrol için bakıyordum 1-2 numara da satılıyordu (yani o koltukların asıl numaraları).Yani tüm koltuklar satışa dahil oldu

Biraz karışık oldu ama özet olarak şunu söyleyim ben o blok satışa çıktıktan sonra baktığım ilk sıra dışında tüm koltuklar boşta idi ve hepsi satışa açıktı.O yerler satılmıyor olsa idi her sırada 1 ve 2 numaralı koltuk baştan satış dışı gözükmeli idi.

Ha ne yaparlar yada yapmışladır her bloktan 10 koltuğu satış dışı bırakırlar kapatılan koltukların sahiplerini o yerlere oturtabilirler ama buda asıl çözüm değil kaldı ki bunu düşündülermi ondan da emin değilim.

Bir diğer noktada o koltukların boş kalmasının bir anlamı yok hakemlere bişi yapacaksa zaten o tarafa en yakın oturan kişinin oraya hamle yapması yarım saniye sürer ayrıca hamle yapmasına da gerek yok sandalyeler gayet mobil !
 
Murat İNAL' Alıntı:
Benim bildiğimde 1-2 diğer taraf. Orası 9. koltuk.

Özel mesaj da attım biletix'in sitesine de oturma düzeni var solbaştaki koltuk 1. koltuk yüzünü döndüğünde koltuklara 012'de de öyle Sühan son baştan 1. koltukta idi mesela .
 
Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Murat İNAL":3vnpodur]Benim bildiğimde 1-2 diğer taraf. Orası 9. koltuk.

Özel mesaj da attım biletix'in sitesine de oturma düzeni var solbaştaki koltuk 1. koltuk yüzünü döndüğünde koltuklara 012'de de öyle Sühan son baştan 1. koltukta idi mesela .[/quote:3vnpodur]

Evet aynen öyle solbaştan başlıyor sıralar:) Kutay beni gördün de endne gelmedin yanıma:) Bir Çağlar ile görüşebildim
 
Semih Ural' Alıntı:
[quote="Murat İNAL":29tbxa0f]Benim bildiğimde 1-2 diğer taraf. Orası 9. koltuk.

Yanlış kişileri mi kaldırdık bizim koltuk diye =)[/quote:29tbxa0f]

Zaten onların yeri en bile değildi sanırım :) sorun yok yani
 

Üst