Galatasaray - Büyükşehir Bld. Spor | TSL 6.Hafta

Maç sonucu ne olur?

  • Kazanırız

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    55
Sabri'nin altarnetifi var artık bunu belli etti Serkan Kurtuluş.

Çok şükür uzun zamandan sonra az da olsa güzel futbol izledik.Lorik Cana canlılık getirdi resmen orta sahaya,oynaya oynaya daha da toplayacak kendini eminim.

Misimovic'te biraz daha temposunu arttırırsa tadından yenmez.
 
Ayhan'ı ayrıca tebrik etmek istiyorum.Mustafa Sarp ve Barış ayrı ayrı oyuna girdikleri dakikardan itibaren Ayhan'ın yine aynı dakikadan sonra koştuğu kadar koşmamış, isabetli pas verdiği kadar pas vermemiştir.
Ayrıca görüldükü Cana ile çok iyi bir ikili oluşturdular.
 
Dikkat ettim gercekten de galip geldigimizde kimse yok burada.
Yenildigimizde veya kötü oynadigimizda herkes elestirileriyle beraber burada ve eminim 10. degil 20. sayfada olurduk su an :)
 
Gene çok iyi değildik aman aman fotbol oynamadık ama takımın pozisyona girmesini özlemişim.Şu üçüncü gole vuruldum.Neydi o ya
 
Keşke o 1 golü de yemeseydik. Ufuk'un güveni iyice yerine gelirdi. Ayhan formunu arttırdıkça daha iyi oynuyoruz. İnşallah nazar değmez. Barış'ın asıl mesleği futbolculuk değil. Artık buna inanıyorum. Onunla ilgili düşünelerimin en hafifi de bu. Kral Baroş'a da nazar değimesin. Hep böyle devam etsin. 3. goldeki vuruşu her golcü yapamaz. Hoca da anlamıştır artık Serkan Kurtuluş varken Ali Turan'ın sağbek olmayacağını. Sabri'nin dönüşte daha fazla çalışması lazım. Artık yeri garanti değil.
 
Maç ile ilgili yorumlarımı yapacağım ama Kapalı'da apaç, müziği çok fenaydı çok eğlendik :) .

Cana çok iyi bildiğin takımı toparladı adam.

Birde bu Hakan Şükür'e artık katlanamıyorum işini gücünü bıraktı maçı yorumlamıyor yönetimi eleştiriyor Cana'yı eleştiriyor.

Bu adamı bu kadar severken nasıl nefret ettirecek noktaya getirdi aklım hala almıyor, maç öncesi Arif'e gösterilen sevgiden biraz ders alsaydı keşke.
 
Maçtan yeni geldim trt de yorumları dinlerken şöyle birşey gözüme çarptı.Metin tekin abimiz: 3-0 öndeyiz misimoviç in devreye girip şov yapması lazım gibi bir cümle kurdu.Acaba galatasaraylımıdır kendisi ? Maç hakkında da milan baroş diyorum başkada birşey demiyorum valla.
 
Sayit Aslan' Alıntı:
Maçtan yeni geldim trt de yorumları dinlerken şöyle birşey gözüme çarptı.Metin tekin abimiz: 3-0 öndeyiz misimoviç in devreye girip şov yapması lazım gibi bir cümle kurdu.Acaba galatasaraylımıdır kendisi ? Maç hakkında da milan baroş diyorum başkada birşey demiyorum valla.
iyi niyetli bir beşiktaşlıdır bildiğim kadarıyla.
 
Maçta Serkan ve Cana'yı çok beğendim.Serkan sağ kanada hareket getirdi Ali'den sonra.Cana ise, oynadığını belli etti bu maçta, en güzel örneği Baros'un ilk golünden önceki pozisyonda attığı pas.

Pino gerçekten beklentilerimin çok altında oynadı, bu kadar kötü oynayacağını düşünmemiştim.

Baros hakkında bir şey söylemeye gerek yok : ) King !

Neill'da iyi bir maç çıkardı. Bir de son dakikalarda direkten dönen pozisyonda topa uçan tekme attı resmen :)

Bu 4 maçlık galibiyet serisini bozmamalıyız, Kadıköy'e kadar 6'da 6 olmalı.

Yürüyoruz sessiz ve kederli ..!
 
İyi niyetlimi değilmi bilemem ama Hakan bir yandan Metin bir yandan iyi giydirdiler takıma ve oyuncularımıza.

Bu arada tribünün de hakkını vermek lazım ben çok uzun zamandır bu kadar efektif tribün görmedim. Performans çok olumluydu açıkçası.
 
İlk yarı iyiydik. Pino ve Aydın dışında takım genelde iyiydi. Misimovic'in gelmesi en azından takıma bir sistem getirmiş. Orta sahada Ayhan, Cana'yla olunca daha güvenliydi. Servet-Neill gayet iyiydi. Ufuk'ta da özel bir kendine güven sezdim. Baros'u söylemeye bile gerek yok. Maçın başında kaleciyle karşı karşıya gol kaçırdı. sonra atmasını bildi. Pino ve Aydın çok top kaybettiler. Takım kontratağa çıkacakken kullanabileceğiniz en önemli iki oyuncu kötü olunca fark daha da artmadı. Gerçekten de iyi bir Pino ya da Aydın olsaydı maç 6-7 olurdu. Topu ayaklarına dolaştırıyorlar. İlginç.

İkinci yarıda yine skoru koruma hastalığımız ortaya çıktı. Tamam sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer ama bu kadar geriye çekilince rakip de geliyor doğal olarak. Sonuçta akıllıca oynadık ve kazandık. Benim için en önemli nokta takımın bir oyun şablonun olmasıydı. Hata yapılır ama sahada ne yaptığını bilen futbolcular vardı. Tebrikler.
 
Ben Ayhan'ı çok beğendim ama Cana'yı toplu oyunda beğenmedim. Attığı kısa pasların bile %90 ı hatalıydı neredeyse. Savunmada da hala çok hantal ama 90 dk iyi alan daralttı. Maç kondüsyonu yerine gelirse, biraz daha hızlanırsa çok faydalı olur Cana.

Genel olarak takımıda beğendim. Senelerdir orta sahamızdan şikayet ederdik ama bugün İBB gibi bir takıma neredeyse maç boyu orta sahayı vermedik. Bu iyiye işaret.

Lig TV'nin haberine gelince kesin yalan. Daha maç biteli 2 saat oldu. 2 saat de emar mı çekildide Baros'un Karabük maçında oynamasının zor olduğu anlaşıldı ?
 
Ben Cana'yı toplu oyundada beğendim.Ayrıca paslarının büyük çoğunluğu isabetliydi Emir senin hatalı paslar gözüne fazla çarpmış bence.

Bunun harıcında Cana sürekli defansı yönlendiriyor pas yapılmaya çalışılırken oyuncular ona biraz daha kulak verse daha iyi olur.Bir kaç pozisyonda Cana topu sağ tarafa oynamasını söyledi Servet'e yada Neill'a onlar sola doğru oynadı çoğundada orta sahadan geçemeden topu kaptırdık.
Erken sarı kart görmesi savunma sertliğini biraz düşürdü okadar.
 
takım iyi oynadı,kötü oynadıdan ziyade,
tribüne heyecan veren bir futbol vardı bugün.
bence önemli olan bu.yeniliriz,yeneriz bu işin bir boyutu,
ama sahada mücadele eden,iyi futbol oynamaya çalışan bir galatasaray vardı bugün..

o yüzden memnunum,tüm takımı tebrik ederim.
 
Serkan Kurtuluş çok iyi maç çıkardı.İnşallah performansını gittikçe arttırır ve uzun yıllar faydalanırız kendisinden.

Pino , Misimoviç ve Insua çok kötü performans sergilediler.

Pino'nun yürüyecek hali yoktu.Zaten Arda takıma dönünce Pino'nun oynayabileceğine ihtimal vermiyorum.

Misimoviç'in daha çok top istemesi lazım , mücadele gücünü arttırması gerek.Kontra atak yakaladığımız birçok pozisyonda çok geride kaldı.

Insua , çok hareketli belli ki birşeyler yapacak ama bir türlü olmadı.Umarım ilerleyen haftalarda daha iyi olur.

Genel olarak takım daha oturmadı ve bu süreçte iyi veya kötü futbolla kazandığımız 3 puanlar iyidir.
 
Yeri geldi eleştirdik çok fakat şu an yer teşekkür etme yeri...
Hepinize çok çok teşekkür ederim. Büyük takım gibi oynadınız bugün. Yumruğu saglam vurup sonra rolantiye aldınız. 'benim takımım napar eder maçı alır' dedirttiniz bana. Misimovic geldiğinden beri bi düzen var hücumda. Cana da bu savunma düzenini sağlayınca bu maç pek hoş oldu. Zaten küçük maçlarda bu oyun yeterli bize. Gerekeni yaptığınız için hepinize teşekkürler. Pino kafasını kaldırarak oynasa büyük oyuncu olur ama bu şekilde kafa yerde oynarsa bucalı Mendy'den farkı kalmaz...
 

Üst