Galatasaray C.C: 85 - Selçuk Üniversitesi: 69

Maç:Beko BL 27.Hafta karşılaşması | Galatasaray C.C - Mutlu AKÜ Selçuk Üniversitesi

Salon:Ahmet Cömert

Tarih:31.03.2007 Cumartesi

Saat: 14:00

Takımımız 19 Mayıs salonundaki maçta Selçuk Üniversitesi'ni 72-71 mağlup etmişti..

Taraftarımızın da desteğiyle bu maçı kazanacağız.Zaten puan sıralaması için çok önemli bir maç.Ayrıca aynı gün saat 16:15'te bayanlar Beşiktaş'ı konuk edecek.Yani cumartesi sarı-kırmızı bir gün olacak..
 
BEKO BASKETBOL LİGİ Galatasaray C. C. - Selçuk Üniversitesi 14.00 CANLI ...


inşallah alırız bu maçı alırız. takımımıza güveniyoruz. :atki
 
TBL'de transfer dönemi bitiyor !Beko Besketbol Ligi'nde yabancı oyuncu transfer dönemi, 30 Mart Cuma günü sona erecek. 27 Mart 2007 18:00Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, ligde mücadele eden takımların, 30 Mart Cuma günü mesai saati bitimine kadar yurt dışından yabancı oyuncu transfer edebilecekleri bildirildi.



hala transfer için ne beklieniyo şurda sayılı günler kala transfer bekliyoruz 8)
 
ntv veriyo mu arkadaşlar maçı?????transfer dolmak üzere artık yönetimden bi transfer bekliyoruz...inş.beklediğimizle kalmayız:))skorer bi uzun takım için çok faydalı olur...
 
takımımızın kazanıcağına yüreken inancım var
bunun yanında transferin son zamanları artık bir hamle şart
yoksa şu halde play off 2 .turda tt'ye çerez oluruz
 
Bir de Boddicker'ı tribüne çağırı seneye bize gel sana ihtiyacımız var desek tam süper olacak :D
 
transferin bitimine 1 gün kaldı ...büyük ihtimal transfer yapılmıcak ; bnce bu saatten sonra transfer beklemek yanlış olur ..ama yapılırsa play - off maçlarında extra katkı olablr
bu saatten sonra yabancı bulup getirmekde pek mümkün görünmüyo ztn 8)
 
Ersin Çelik' Alıntı:
ntv veriyo mu arkadaşlar maçı?????transfer dolmak üzere artık yönetimden bi transfer bekliyoruz...inş.beklediğimizle kalmayız:))skorer bi uzun takım için çok faydalı olur...
boddicker tarif ediyosun galba :muhaha bence gelirse çok güzel olur
 
boddicker bu takimi bu saatten sonra bir ileri goturebilecek adaptasyon problemi cekmicek cok nadir oyunculardan biri ama bu saatten sonra cok zor hele sozlesmesi varken
 
Bu sene olmaz artık ama önümüzdeki yıl için süper olur Boddicker. Önümüzdeki sene tekrar bize dönmesi için maçta Boddicker'a bol bol tezahürat yapılırsa iyi olur. :)
 
transfer dönemi bu gün kapanıyor ama saat olarak bilgi var mı ?
Ne olur ne olmaz bakarsın süpriz bi transfer gelebilir 8)
Bence transfer yapılmayacak olsa teknik ekip bu konu hakkında bilgilendirirdi bizleri
 
volkan kiziltas' Alıntı:
biletler bittimi yoksa var mi
Biletler hiç olmadı ki bitsin. :) Kaçan faul atışları vb. can sıkıcı konular olsa da gerek sezon içinde gerekse de play-out'ta kalbimizde yer etti Boddicker.İlla bir menfaatimizin olması gerekmiyor tribüne çağırmak için kendisini. :)
Kaybettiğimiz Telekom maçından sonra biz mutlu olsak da o mağlubiyetin takımı çok etkilediğini tahmin ediyorum.Sanki,biz bu takımları yenemiyoruz,bu saatten sonra ne uzarız ne kısalırız gibi bir hava oluştu oyuncularda.O maçtan sonra Banvitle Ted'i zar zor yensek de Beşiktaş ve özellikle Fenerbahçe maçları yıkım oldu.Arada da sürpriz KSK mağlubiyeti.
Ufuk Sarıca'nın ilk maçı gayet olumlu oldu Beşiktaş için.Ufuk Sarıca'nın temel prensibi olan savunmayı gayet iyi uyguladılar.Bu tempoyla onlardan saha avantajını kolay kolay alamayız.
Selçuk çok ters bir takım.Fenerbahçeyi iki maçta da çok zorladılar.Beşiktaş'ı Konya'da yendiler.Konya'da kazansak da monitör başında ömrümüzden bir yıl gitti adeta.Sıra olarak aşağıda olmalarının temel sebebi kendi ayarlarındaki takımlara karşı verememeleri.Yani sıradan bir orta sıra takımıyla oynamayacağız.
Umarım ters bir sürpriz olmaz,Fenerbahçe maçından sonra kabullenmesi ağır olur.Şu formaları da Allah aşkına değiştirsinler.Eski formalar da bizi tatmin etmiyordu ama bunlarla kıyaslayınca çok daha iyiler.
 

Üst