Ethem Gürtepe' Alıntı:UA UNI uyuma kaptan burağa sahip çık !!!!!!
bu baslığı atayımki okusunlar dedim.
aksam tabii ki maçtaydım. maçta karsılıklı uzattıkca uzattığımız tezahuratımız "ölüm varmış ...." onun için ölmeye geldigimiz takımımızdan ne kadar uzaktı bilmem farkettikmi.bence bu durumun sorumlusu pota arkasını adeta yıkan UA UNI dir. ilk ceyrekteki farktan rahatlamayla birlikte tayfayla karsılıklı çalıp söylerken maçtan kopuldu resmen.bencede güzel bir tezahurat özellikle karşılıklı değilde hızlı söylenen versiyonu tam ali samiyenlik ama samiyenlik arkadaslar. rakip takım seyircisi olmayan bir macta kendi kendimize gövde gösterisinin bi yararı yok.yok ki adamlar biz bağrınırken arayı kapattı.bu gecen haftada tekel macında aynı dün aksamki gibi yasandı. iki mactır dikkatimi çekti artık üçüncüsü ve ennn önemlisi belki telekom macında lütfen arkadaslar takımla birlikte cosalım ısliklayalım alkıslayalım..
önemli not : son dakka icindefark 4-5 e düsmüsken biz bu sarkıyı bağırırken pota altı adamlar oyun baslatıyodu kaptanımız burak ıslıık ısllıııık diye bağrınıyodu ama onu duyan sadece 10 kisiydik...
hepinize sevgiler saygılar.telekom macında akabinde vestel manısa macında omuz omuza olabilmek üzere,hoscakalın...
Evet dün maçta çok net tespitler bunlar ,bende bir iki ilave yapma ihtiyacı duydum..
Birincisi genel anlamda maçlara gelen kitle gayet iyi, özellikle ünili kardeşlerimizle gurur duyuyoruz,takıma maddi manevi her maçta destek veriyorlar
hele el emeği pankartlarıi ve beste konusunda tribüne kattıkları çok zahmetli çalışmalar..
Ve basket maçlarına bir kere gelenler bir dahaki maça gelmek için sabırsızlanıyor hepimiz çok keyif alıyoruz,belli ki böyle kafaya oynayan takımımızı çok özlemişiz!
Bu atmosfer ve tribünü takıma daha fazla kullanabiliriz ,burda ethem arkadaşımızında demek istediği gibi..
Ve çok önemli bir dönemece girilirken Ttelekom ,casa ve bjk maçlarında özellikle tribüne çok büyük iş düşüyor.Bu anlamda yapacağımız şey özellikle tribünün top rakipteyken hep beraber ıslıkla rakibi baskı altına alması.. eğer başarırsak özlenen şampiyonluk sandığımızdan çok daha yakın...