Galatasaray C.C --- Mersin B.Ş.B.

dandik maç oldu(rduk)

20 sayıdan yusuflandırmak klasik oldu bize


1. fitch acayip kötü, he tamam attı haklı ama ya pota altına girip ezilmesi, adam bir pas atar yazık yaw
2. holman sakatmıydı ?, fatih cemal holman değiştir hoca, anlamadım o işe
3. hoca hata yaptı, 3 çeyreğin 4dakkası mola almalıydı okadar bağırdık
4. tufan ekstra idi yine
5. pota arkası ekip sonunda başardı, tribünü aşagı indirdi :ehue



taraftar çok iyidik yine, eve gelmem biraz çile oldu , çamlıca-ataköy :)
 
walla çamlıca yada uzak yerden gelen arkadaşlara helal olsun
bnm ev camdan görüyo salonu neredeysee
ama bazen üşeniorm giderken
gerçi her maçta ordayım oda ayrıda :atki

geçen hafta bide kuyruk wardı tekel maçında şaşırdım kaldım wallaa
 
Holman için sağol ali emre
fitch olayına bende + verdim senin yorumuna
biraz tokatlanmalı , TT maçındada böle olursa ....

bilet 3 liradı, ucuzmuş ben 5 beklerdim
bu arada sosisli 3.5 yine ,bu adam indirmez :ehue
 
abi fitch i boyle kabul etmek lazım sonucta adam sayı hanesinde 20 yi gecmeyince rahatlamıyor ama ben defansif katkısından memnunum fitch'in ama takım seneye bozulmaz ve gercekten pas attına degecek ilaveler yapılırsa fitch in boyle oyniyacagını hic zannetmiyorum
neyse sonucta alınan galibiyetten dolayı takımı tebrik ediyorum
 
Fitch bu kadar şahsi bir oyuncu ise neden sene başında Dixon'ı gönderdik anlamak güç. Geçen senelerde de takımımız hep bir oyuncu üstüne kuruluydu ve oyun üretmekte çok başarısızdık. Ben açıkcası yeni koçumuz ile birlikte yeni bir sistem ve en azından maç içinde çeşitli hücüm ve savunma oyunları izlicem zannetmiştim. Malesef görünen durum her zamanki klasik tek oyuncu üstüne hücum şeklinde. Umarım gelecek zamanlarda daha bir takım oluruz.
 
gs tv de voleybol maçı var şu anda nasıl iş anlamadım doğrusu resmi sitede 22.30'da mersin maçı yazıyor ama şu anda voleybol maçını veriyor bilgisi olan var mı?
 
ilk yarı 49-29 bitmesine rağmen neden sonlara doğru bu kadar heyecana sokuyorlar bizi? neden bu rahatlık. fatih çok ucuz sayılar kaçırdı bugün bence tufan ise bi o kadar hırslıydı. sonuçta kazandık 4.lüğümüzü biraz sağlama almış olduk. telekom maçında bu rehavete kapılamayacağımız için sonuna kadar başabaş geçen bi maç bekliyorum umarım yüzü gülen taraf biz oluruz..


http://rapidshare.com/files/15406639/GS ... B.rar.html
 
Cem YILMAZ' Alıntı:
gs tv de voleybol maçı var şu anda nasıl iş anlamadım doğrusu resmi sitede 22.30'da mersin maçı yazıyor ama şu anda voleybol maçını veriyor bilgisi olan var mı?

GS TV'de Maç Yayınları

7 Şubat Çarşamba günü oynanacak olan Galatasaray Cafe Crown - Mersin BŞB. Beko Basketbol Ligi Erkekler Basketbol karşılaşmasının tamamı, bu akşam saat 22.30'da Galatasaray TV ekranlarında olacak.

Yine 7 Şubat Çarşamba günü oynanacak olan Galatasaray-Belediye Plevne Erkekler Voleybol Ligi karşılaşmasının tamamı da, bu gece (Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece) saat 00.30'dan itibaren Galatasaray TV'de izleyiciyle buluşacak.



resmi sitede böyle yazıyo demekki yanlış yazmışlar basket maçı 00.30 da olucak zaten mantıklı olan da o yani maçı yayına hazırlamaları biraz zaman alır..
 
Ali Emre abi,

Fitch'e içeri girdiğinde çalınmayan 4 - 5 faülü göz ardı etmemek gerekir. Olayı biraz kişisel aldı. Aslında buraya bazı şeyleri yazmak istiyorum ama yazmayacağım.
 
Ömer H.' Alıntı:
Ali Emre abi,

Fitch'e içeri girdiğinde çalınmayan 4 - 5 faülü göz ardı etmemek gerekir. Olayı biraz kişisel aldı. Aslında buraya bazı şeyleri yazmak istiyorum ama yazmayacağım.
Ewet taam 2. yarının başında takım olarak iğrenç başladık ama her hücumda es geçilen ve alakasız çalına fdauller ile fark eridi giiti. Bu hakemlerle bu lig bitmez(yada erken biter) bizim hiç mi suçumuz yok var mesela ikinci yarı boyunca bütün pota altı sayılarını aynı şekilde yememiz ??? ÇOOOOk düşündürücü koca bench ön alanda ikili oynayıp devrilen yada önde adamını geçen rakip oyuncuya gelen yardımda pıvota ındırıp bombos sayılar buldu ve butun 2. yarı boyunca aynı hücum aynı sayı 1 ara sahaya kendimi atasım geldi nooluyoruz diye :)
Kısaca bu oyunla telekomadan en az 10 yeriz :(
 
bjk nin yenildiği bir hafta da hele hele olası bir mağlubiyet öncesinde çok karlı bir galibiyet bence

bjk fb maç topiğinde yazmıştıum dualarım gerçek oluyor herhalde 4. lük gerçek sahibinde olmalı ve o takım asla bjk degil
 
Takım 2. yarı yine fitil etti.Beşiktaş'ın da kaybetmesiyle rehavet sorunu dışında güzel bir akşam oldu bizim açımızdan.Yarın kafamı toplayınca izlenimlerimi yazarım.
 
maçda ilk yarıyla ikinci yarı arasında daglar kadar fark olan bi galatasaray izledim,rehavetmi oluyo bilmiyorum ama artık bu 3.period fobisine bi son vermek gerekir bence. taraftar gercekden cok iyiydi bekledigimden cok daha kalabalık ve aktif taraftar vardı. bazı arkadasların fitche biraz fazla yüklendikleri kanısındayım,evet kabul ediyorum bazı noktalarda gercekden cok gereksiz zorlamalar yapıyo,olayı kişiselleştiriyo ama birde şunu sormak istiyorum bu kadar agır eleştiren arkadaslara,maçın ilk yarısı sonunda 19 sayı 6 ribauntu olan fitch hakkında ne düşünüyodunuz gene aynı şeylerimi? yoksa hayranlık ve keyif içindemi izliyodunuz geraldı? zaman zaman takıma zararı olsada her takımın böyle bir oyuncuya ihtiyacı var diye düşünüyorum,ama uyarılması konusunda hem fikirim.. beşiktaşın yenilmesi muazzam oldu,(bence murat didin istifa edebilir)bu sene akatların büyüsü bozuldu,telekom maçı elbette onemli ama bence kilit maç bjk maçıdır. çünkü hem ligdeki yerimizi tehdit eden tek takım hemde play offdaki muhtemel rakibimiz. 2 hafta sonraki o maçı bu ateşli seyirciyle alırsak hem ligdeki dördüncülük hemde play offda yarı final yolunda büyük bir adım atmış oluruz
 
İlk yarıyla ikinci yarı arasındaki farkın sebebi bence takımın ilk yarıdaki oyunu ikinci yarı oynayamamasıyla ilgili. İkinci yarıda da ilk yarıda olduğu gibi ortasahayı geçer geçmez yoğun bir presle takımı boğmak istiyoruz ama hem yorgunluk hem de rakibin bu prese karşılık verebiliyor oluşundan dolayı aynı şeyler olamıyor. Rakip savunmasını da sertleştirince 20 sayılık maçı neredeyse zar zor kazandık.
Tabi rakibin savunmasını sertleştirdiği dönemde özellikle Fitch'e yapılan fauller konusunda biraz daha dikkatli olsa hakemler maç çok daha rahat biterdi.

Telekom, Efes ve Fener maçları böyle olmayacaktır kesinlikle. Ama onlara karşı da ilk yarıda oynadığımız oyun gibi kısa süreli periyotlar yakalayabilirsek başabaş götürdüğümüz o maçlarda avantajlı duruma geçebiliriz.

Bir de Fatih Solak'la özellikle içeriden daha fazla hücum gücü yaratmamız gerekiyor. Bugün Hollman da olmadığı için, böyle bir şansımız neredeyse hiç olmadı.
 
UA UNI uyuma kaptan burağa sahip çık !!!!!!

bu baslığı atayımki okusunlar dedim.

aksam tabii ki maçtaydım. maçta karsılıklı uzattıkca uzattığımız tezahuratımız "ölüm varmış ...." onun için ölmeye geldigimiz takımımızdan ne kadar uzaktı bilmem farkettikmi.bence bu durumun sorumlusu pota arkasını adeta yıkan :) UA UNI dir. ilk ceyrekteki farktan rahatlamayla birlikte tayfayla karsılıklı çalıp söylerken maçtan kopuldu resmen.bencede güzel bir tezahurat özellikle karşılıklı değilde hızlı söylenen versiyonu tam ali samiyenlik ama samiyenlik arkadaslar. rakip takım seyircisi olmayan bir macta kendi kendimize gövde gösterisinin bi yararı yok.yok ki adamlar biz bağrınırken arayı kapattı.bu gecen haftada tekel macında aynı dün aksamki gibi yasandı. iki mactır dikkatimi çekti artık üçüncüsü ve ennn önemlisi belki telekom macında lütfen arkadaslar takımla birlikte cosalım ısliklayalım alkıslayalım..
önemli not : son dakka icindefark 4-5 e düsmüsken biz bu sarkıyı bağırırken pota altı adamlar oyun baslatıyodu kaptanımız burak ıslıık ısllıııık diye bağrınıyodu ama onu duyan sadece 10 kisiydik...
hepinize sevgiler saygılar.telekom macında akabinde vestel manısa macında omuz omuza olabilmek üzere,hoscakalın...
 
Dün akşam bende maçtaydım.. İlk yarı bitti derin bir ohhh çektim.. Artık iş bitmişti fakat iğrenç bir ikinci devre :( Beşiktaşın puan kaybettiği hafta bizim puanla dönmemiz sevindirici oldu.. Ama ne yalan söyleyim huzurlu bir maç izlemedim..
 
artık tt maçına bakıyoruz.bugünkü galibiyet güzel oldu bjk de kaybetti zaten efes bu hafta yine yener bjk yi ve bizde tt yi yenersek 4. lük için çok büyük bir avantaj elde ederiz . takımımıza güvenimiz %100 ...
 
Gece 2,30 da maç yayını bitti. Sabah kalkıp işe gitmek biraz zor oldu ama neyse en azından maçı seyretmiş olduk.

Önce Fitch'den başlayayım. Bu forumda onu benim kadar eleştiren başka kimse yoktur herhalde. Ama dünkü oyununda ben gelişmeler izledim. Takım oyununa yönelik hareketlerini gördüm. BUrada tek tek pozisyon anlatmayayım. Oyunda olmadığı zaman mola'larda ayağa kalkması bile önemli bir gelişme. Cibonadaki kaprislerinden sonra burada molalarda arkadaşlarına yerini vermesi benim hoşuma gitti. Cemal'le havlu paylaştı mesela. BElki komik gelecek ama Cibona'daki Fİtch'i bilenler için bunlar gerçekten önemli gelişmeler. Oyununa gelince c,dd, b,r sıkıntı var. Aldığı teknik faule kızmaya hiç hakkımız yok çünkü öncesinde Mersin'in baskılı savunmasında sadece pota altında değil top taşırken de Fitch'e gerçekten çok net fauller yapıldı. Hakemin taktir hakkı derim ben. Hakemlere ilişkin şu takımı tuttu yorumularını sevmem. Ama Fitch2'in de bunu haksızlık olarak görüpo isyan etmesi normal. Ayrıca galibiyeti etkileyecek bir isyan olsa o itirazı ya da hareketi diyelim yapmazdı. Topu hakeme güzel verdi. Birazcık ittirerek.

Maçın geneline gelince rakamlara bakamadım ama biz maçta üçlüklerle durduk. ilk yarıda inanılmaz bir tufan vardı. Hem sayı hem de savunma olarak. 3-4 üçlüğünü hatırlıoyorum. Burak son periyotta iki üçlük keza Murat da öyle. Fitch ve Mitchell'ın üçlükleri. Pota altı oyunumuz hiç yoktu. Ömer galiba bunu set oyunu olmamasına bağlamış. Ben set oyununu olmamasının iki nedeni olduğunu düşünüyorum. Birincisi bu takımla daha büyük iş peşindeler. Baskılı savunmayı maç boyu yaparak tamamen fast break'e dayalı bir oyun oturtmak amacındalar. sayı yendiğinde bile fast break atmaya çalışıyoruz ki bu da Fitch ve Mitchell'ın komik top kayıpları oluyor. Yeni bir şey deneniyor. Set hücumu oynanmamasının ikinci nedeni ise o yeni hücumun denenmesinin temel gerekçesi olabiliri. İkinci neden Galatasaraylı uzunların pas yetenekelerinin neredeyse hiç olmaması. Post'tan şut yetenekleri olmaması. Pick and roll'u bile oynamada ne kadar zorlanıyoruz. Hepi topu iki pick and roll seti var. Tufan ya da Murat dışarı çıkıyor. Perdeye gelen Fatih içeri yıkılıyor onu savunanı arkasına alıyor ve gelen pası yakalaması bekleniyor ama Fatih hareketli iken top tutamıyor. Cemal'le iki kere bu oyun başarılı oldu. Diğerleri fiyasko. İkinci set ise bu hafta bir lkere denedik ama olmadı. Onda iki kısa Fitch ve Mitchell dışarı çıkıyor. İkisinin ortasına Faith geliyor. Mitchell Topu Fatih'e verip hızla içeri giriyor. Fatih'in içeri pası vermesi lazım ama vermeye cesaret edemiyor ve yanındaki Fitch'e veriyor o da sallıyor.

Bu uzunlarla set oyununu oynanmaz. Fitch varkende onun belli bir sete sadık kalmasını beklemek büyük iyimserlik. Eldekilerle ne yapabilirim diyen Murat Hoca tam saha baskı ve yarı saha ikili sıkıştırmalarla savunmay ısertleştirip serseri mayın gibi yapılan fast break opyununu tercih ediyor. Sette ise Mitchell ve Fitch'in bireysel yetenekerline bırakıyor. Murat ve Tufan'ın şutuna güveniyor. Sene başındak,i Fitch ve McGowan tercihlerinin sonucu bu.

ikinci yarı Mersin çok akıllı hücum etti. kat offense oynadılar. uzunlar arası paslaşmayı iyi kullandılar. Kısaların drivelarını bir türlü engelleyemedik. Ama şanslı şutlar ile - 24 saniye dolarken Murat iki tane soktu - maçı kazandık. Bu kadro ile Telekomu yenmemiz bence mümkün değil. Basketbolun bütün ilahları yanımızda olmalı.
Bakalım Fener maçına kadar bir transfer yapılacak mı?
 
maçta bana kalırsa ilk yarı ve ikinci yarı arasındaki fark, pota altını 2. yarıda savunamamamız. anladığım kadarıyla mersin pota altında var olan bir takım ve ilk yarı orayı kitleyince dış atışları girmedi ve böyle bir sonuç ortaya çıktı.

şimdi fitch'e gelirsek, ben ilk yarı da çok gereksiz zorlamaları olduğunu düşünüyorum ilk yarı elde ettiği istatistikler beni ilgilendirmiyor. sadece 1 tane basket faul pozisyonu var ilk yarıda o çok muhteşemdi ama. ona yapılan çoğu faul çalınmadı ama sinirlerine yenik düşüp maçın başabaş olduğu bi noktada teknik alması da olumsuz bir not. savunması bu maç iyiydi ama daha iyi savunma yapan biri daha vardı o da mitchell. bi de bilmiyorum size nasıl geldi ama bence adamın 20 sayının üstüne çıktıktan sonra 2 asist yapması onun uslanmasını değil "sayıyı artırdık biraz da asist kasalım" demesinden kaynaklanıyor neyse.

gelelim mitchell'a. bu maçta en iyi savunmayı o yaptı. ekstradan 2-3 top kaybına zorladı mersini. ayrıca saha içi isabeti de mu maçta iyiydi ben 1 tane kaçırdığını hatırlıyorum. maçta 2 tane 8 saniye oldu ama 2si de mitchell yüzünden olmadı ki zaten birinde oyunda değildi. attığı şutların çoğu kritik anlarda bizi rahatlatan şutlardı. mitchell'da büyük gelişme var ve böyle giderse bizdeki 2. senesinin sonunda takımda tutamayabiliriz.

bir de son bişey. fitch de mitchell da skorer ama biz hep fitch'in attığı sayıları tartışıyoruz. çünkü mitchell sisteme bağlı atıyor ve zorlama en fazla 2 basket atıyor fitch ise zorlamadan en fazla 2.
 

Üst